Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

uff!!...oboseala bat-o vina...am dat send de 2 ori!! ...scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ruxandra - nu sunt chiar asa de tare . Am inceput sa-i dau de cateva zile putine cereale cu lapte de la mine; desi am vrut sa le evit, n-am avut incotro, ca luase in 15 zile 70g. Abia inghite cateva lingurite. Insa diversificarea "adevarata" cu suc, piureuri si restul o sa inceapa de sapt viitoare cand facem 6 luni. Atunci sa vedem ce s-o alege...

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Ioana, Casian are un adevarat ritual: seara dupa ce papa o ora... se trezeste la 20 de min ca sa pape inca jumatate de ora si apoi se trezeste din ora in ora...uneori si la jumate de ora .Deci cat de mult sa pape? caci cand papa o ora inainte de culcare chiar papa nu se joaca.... apoi poate chiar se joaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabriela, ca solutie imediata propun reimpacarea copilului cu suzeta. Prin orice mijloace. Ca sa te odihnesti si tu cit de cit ...

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Valeu, Gavrilia, chiar la jumatate de ora? Cred ca esti zombi. De acord cu Ioana, poate reusiti recuplarea la suzeta.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

gavrilia, iti dau si eu eterna solutie. Incearca sa ii bagi ceva in laptele de seara, poate nu se satura.
Stati ca imi evadeaza fata din cercul de joaca, escaladeaza opritoarele (pernele) puse

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, la 500 de mesaje primesti urmatoarea steluta. Promit ca daca sint pe faza iti raspund la toate mesajele (si in felul asta iti dau apa la moara sa mai scrii).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sau baga-i completare seara. Eu am ajuns la solutia asta, dupa ce m-a chnuie de 2 luni si incep sa cred (cu parare de rau) ca nu mai e satios laptele meu. Eu de 3 zile incerc sa ii completez cu Milumil 3(pt varsta noastra). Dar ii dau inaint de a suge, sa fiu sigura ca mananca (m-am luat dupa Ioana )

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia76 spune:

Buna ziua tuturor si « La multi ani! », cu intarziere, sarbatoritilor: Luca Andrei, Matei Calin, David si Matei!

Eu am avut foarte mult de lucru azi la serviciu (da, nu am apucat sa va spun ca m-am intors si eu la serviciu de la 1 martie, cand a implinit Andra 6 luni) si nu am apucat decat acum sa termin de citit ce ati scris.

Alina, Vera (Godzila) si Norina va multumesc pentru complimente.
Alina, sa stii ca ai dreptate ca Anya seamana putin cu Andra, parca ar fi surori. Andra inca are ochisorii gri, am inteles ca in jur de 9 luni se definitiveaza culoarea. Dar oricum nu mai sper la ochi verzi, or sa se faca, caprui. M-am uitat si eu la pozele tale si mi-a placut tare mult cum ati fost amandoua imbracate la botez, iar tortul m-a dat pe spate.

Voi ce parere aveti despre concediul cu bebelusii la mare? Ce planuri aveti pentru la vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

De ieri abia acum am reusit sa intru pe calculator,am recuperat de citit ce-ati scris.

• Cristina ,sanatate lui Victor, SI Mihai este racit si tuseste.
  • Mihairi,merci de sfaturi.
O sa revin ma duc sa-i dau sa pape niste orez cu morcov fiert ca face tot kaki moale si cu mucus. ,

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput