Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ma, Codruta! Sigur ca de la vreme! Nu ma molipsi!

Anya, da-mi si mie reteta de dovlecei cu pui, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Tonnia ,ai facut rost de reteta de mamaliguta cu brinza?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Otilia, nu cred ca am apucat sa-ti spun ce mult imi plac numele voastre, si al tau, si al Andrei (care e tare frumusica).

Noroc ca nu ma complexez usor, cind vad cite retete de mincare trec prin fata ochilor mei, si eu tot borcanase, borcanase ... . Pentru cine mai e interesat, v-am zis ca de la 8 luni ne upgradam la "level 3" la borcanase, si vom avea si mai multe optiuni.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Alina pana la urma i-ai facut examenul de urina? Merci pt poze.

Otilia si eu planific sa ma duc la mare dar nu in luna august cand sunt explozii solare

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Da, Vera. Si a iesit negativ.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mersi, Ioana. Stiu ca la 500 primesc steluta, mi-am propus un target mai indepartat , da' chiar m-a complexat Jadi cu miile ei de mesaje intr-un an.

Gata, piureul cu iaurt s-a produs, castronelul a fost lins. Iar la sfarsit a mai bagat si niste iaurt simplu. Plus tona de apa aferenta. Bea copilul la apa ceva de speriat.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Bau!

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, ti-am zis ca ma las si eu de gatit si trec pe borcanase din nou. Alex nu a mancat deloc din meniul de azi (morcov, cartof, telina, dovlecel, ardei gras, putina ceapa, un fir de patrunjel si piept de gaina). Maine incerc meniul cu pui, orez si legume de la Hipp

Tonnia, fierbe dovlecelul simplu sau cu alte legume, puiul separat, apoi totul in blender subtiat cu apa de la dovlecel , o lingurita de ulei de masline si, daca vrei, putin lapte praf. Daca i-ai mai dat (asa parca) si o idee de sare, una mica. Sa vedem daca papa bebe Dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Testez forumul
Anya, cand vreti la mare, ca vrem si noi? Stiu ca iunie si septembrie sunt bune pentru copii, asta daca nu sunt ploi. Voi cand mergeti?

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

ma fetelor, pleaca omu de acasa 4-5 ore si voi terminati un capitol si sunteti si la jumatatea astuia, frumos va shade

imi spuneti si mie de ce pediatra din Suceava mi-a spus sa mai astept putin cu iaurtelu? i-am spus ca ii fac eu in casa, nu cumpar. Ea a spus ca e foarte bine, dar sa mai astept putin cam pe la 8 luni sa ii dau. nu stiu ce sa mai cred, o fi ? eu observ ca voi puneti iaurt cam in orice, o sa incerc si eu sa vad poate o fac pe fata asta sa manince ceva. Bine macar ca maninca laptele.

sincer fetelor, cred ca Maia vrea sa reincepem diversificare. am facut rost ieri de un storcator de fructe de la parinti socri si asa mai bea sucu de mar ca spui ca e mai ceva ca laptele, insa orice ii dau mincare stringe din buze si intoarce capu si nu ia nimic din lingura (parca a mai spus asta cineva )
va spuneam ieri ca ii fac spanac??? nu a vrut nici sa guste.asta e o sa mai incerc, o data si o data tot va minca..pe cine pacaleste ea.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput