Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
otilia76 spune:
Nanadana ti-am vazut pozele cu flacaul. Tare haios in prima poza si shmeker in a doua.
Dana_lucia, nici eu nu stiu sa existe la noi Yogolino, ca as fi luat cu incredere.
Simona, ma alatur si eu mamicilor cu experiente horor cu copii cazuti din pat, si nu numai o data, ci de doua ori, doua zile la rand (mi-e si rusine ...) Eu, care aflam despre astfel de cazuri si imi ziceam: cum sa cada din pat, asta e neglijenta. Ei bine mi s-a intamplat si mie .
Norocul a fost ca nu a cazut de la inaltime mare, cam de la nivelul genunchiului.
Prima data de pe canapea, o pusesem pe olita si fiind in graba sa plec la serviciu mi-am zis: hai sa imi trag ciorapii pe mine intre timp. Nu am lipsit decat 2 secunde cat m-am dus in dormitor, am luat ciorapii si m-am intors, iar dormitorul e f. aproape ca nu e mare apartamentul. Am gasit-o pe Andra in momentul in care tocmai aluneca de pe canepea, pana sa ajung eu la ea, ea era deja pe jos. Nu s-a lovit rau, ca alunecarea de pe canapea s-a facut usor. Daca aveam canapea de piele sigur ar fi fost mai grav. Si eu care vroiam sa-mi iau de piele …
Iar a doua zi, ma pregateam sa iesim in parc si scartzaita fiind am adus-o la noi in dormitor pe patul mare. Acolo o stiam in siguranta. Inca nu mergea de-a buselea, doar se ridica in patru labe, mai bine zis statea in maini si varfurile picioarelor cu poponetzul in sus. Eh, am pus-o eu in mijlocul patului, dar nu au trebuit decat 2 secunde sa ma intorc ca sa ma imbrac si am auzit o bushitura. Am inghetat. Atunci chiar m-am speriat iar Andra s-a ales cu o vanataie destul de mare la frunte, care a trecut in cateva zile. Nici in ziua de azi nu imi explic cum a reusit sa cada atunci, cum a facut.
Aoleu ce m-am lungit !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
godzila spune:
Aha Alina fain. Inseamna ca am retinut bine.
Otilia si eu tot asa stiu ca se intampla tuturor. Mai ales cand incep sa misune.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
otilia76 spune:
Ioana multumim. Daca ai stii cat am patimit pana ne-am hotarat la nume ...
Ajunsesem, eu si sotul meu, in fata usii la maternitate unde se declarau copii si noi nu eram inca hotarati suta la suta ce nume sa ii punem.
Noi, cu o seara inainte sa nasc, fara sa stiu ca se va intampla asta a doua zi, ne hotarasem sa-i spunem Andra. Numai ca nascand pe 29 august, cand era Sf. Teodora, a venit al meu sot cu fantastica idee sa ii spunem Teodora. Iar eu, care de felul meu ma hotarasc greu, mai ales cand e vorba de lucruri importante, si fiind si dupa nastere, atata mi-a trebuit ca sa ma bulverseze de tot.
Am plecat acasa. Va pup si va urez o seara buna.
locca spune:
Eu inca nu i-am bagat deloc ulei. Are ceva? Ideea e ca mie una nu-mi place uleiul de masline in mancare si ma gandeam ca nici lui n-o sa-i placa.
Si inca o intrebare din seria diversificarea for dummies: iaurtul cu ce % de grasime il dati? Asta de i l-am dat azi avea 2%. E prea mult?
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Simona8004 spune:
Otilia, Maia nu merge de-a busilea, nici nu stie sa stea in genunchi, dar se invirte in jurul axei, faza tare e ca de la locul unde am pus-o si pin la margine e cam juma de metru si nu inteleg cum a reusit sa ajunga la margine, Ce e sigur e ca se deplaseaza si nu mai trebuie sa o las in pat incerc sa o pun in pat la ea, dar acolo nu doarme mai mult de 30 de min sau chiar 45, asta imi da de inteles ca nu-i buna salteaua.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Locca, al meu iaurt e de 2.8% grasime.
Ioana, cu ce te upgradezi? Cu jambon si orezuri? Ca mie mi cam asa sa incerc amestecaturile alea orientale (asa mi se par).
Otilia si pana la urma o cheama pe Andra si Teodora?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Tonnia spune:
Locca, cica trebuie sa fie gras iaurtul, 3,ceva! Ce noroc ca bea Matei apa!
Kid, multam de reteta! Scoate telina aia din combinatie, cica multora nu le place (mie nici acum nu-mi place) Il faci fluid sau pastos? E bine sa curga un pic.
Otilia, si mie imi place numele fetitei foarte mult!
Gabi, am reteta de la cge! Numai ca n-am facut azi ca nu mai aveam branzica(eu ii cumpar).
mary ilie spune:
buna, fetelor
profit si eu ca doarme puiul meu si imi fac de cap, adica intru pe net, ca la mine chestia asta deja e un lux, din lipsa timpului
bbrrrr, ce vreme oribila nu am iesit azi afara, ca prea tare bate vantul asta.....
vad ca vorbiti de mancare eu ieri i-am dat iar spanac cu orez lui Anndrei si i-am pus si jumatate de galbenus si a papat tot, tot, da ca sa-l pacalesc ii pun o lingurita din lapticul lui humana, si vad ca ii place mult
in rest piure de legume si carne de pui, si trebuie sa-i dau si ficatei de pui.
si noi mancam iaurt, cu mar, cu banana, cu biscuiti, etc.
eu cateva zile i-am dat iaurt clasic de la Milli, cand nu mai gaseam Napolact si vad ca i-a placut si asta, desi scrie ca are lapte praf....ca altceva chiar nu stiam ce sa aleg. ca de danone ma feresc ca asa mi-a zis dr.
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
fetelor lui Andrei ii ies acum inca 3 dintisori, saracul e terminat, tare il mai dor gingiile
avem deja incisivii mijlocii inferiori, si un incisiv mijlociu superior, acum ne iese si celalalt plus cei 2 incisivi laterali superiori, in total 6 dintisori
sper sa iasa mai repede si sa scapam....
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze