Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mqqm, trebuie sa fii fost extenuata de ai dormit asa de mult. Si sotul meu are o poveste asemanatoare, cand a ajuns la scoala copiilor 2 ore mai tarziu sa-i ia acasa. Eu faceam spume de la birou. . . Oricum, acuma nu mai are nici mobil, ca pentru a doua oara in acelas an il spalam in masina de rufe. . . Nu m-am decis daca se merita sa mai luam un mobil, sa-l spele si pe asta in cateva luni . . .
Ana, am incercat metoda ta aseara, si din 10 exercitii a facut si el 2. . . A fost si vina mea, ca nu m-am uitat cu atentie la ele, si majoritatea impartirilor erau cu rest. Oricum, o sa le aleg mai cu atentie.
Elliot si-a cumparat un radio cu "sound machine" si in fiecare seara cand merg sa-l invelesc - ploua si tuna la el in camera. Dar e chiar placut. Ieri cand i-am facut curat in camera (nu mai suportam jaful) - mi-am pus si eu sunete de padure. M-a prins cand a venit de la scoala si mi-a zambit smechereste. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza fetelor! Sa aveti o zi cu soare si o saptamana asemenea! Din toate punctele de vedere!

Eu am intrat in sesiune,am examene din 3 in 3 zile si e tare rau,ca nici concediu nu am putut sa-mi iau,dar sper sa ma descurc.

Simbata cred ca vom pleca la Pitesti,la primul concurs al Dianei in afara orasului.Cred ca va fi obositor,dar nu am ce face.

Mai rau e ca finantele schioapata serios,daca nu chiar sint deja paralizate,insa om scoate noi camasa pe undeva.....

Va pup pe toate si mai vorbim....
Cu Mihaela ce o fi?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamicute,

Se pare ca se cam aglomereaza trebile pe la mine pe la munca si iaca va trebui sa plec intr-o deplasare...
La noi a fost un weekend linistit...
Sanca,incercarea moarte n-are...Si Alex mai face chestii de astea.Vreau sa spun ca saptamana trecuta a avut 40 de probleme de rezolvat.S-a imbufnat,a comentat...no way:i s-a spus ca,in momentul in care le termina de rezolvat e liber sa iasa la joaca.Evident,daca sunt facute corect.Asa ca pe cele pe care nu a stiut sa le rezolve le-a lasat la urma si le-a rezolvat impreuna cu Marius(intre noi fie vorba,tot singur le-a facut,caci Marius doar ii da o scanteiuta si el trebuie sa isi dea singur seama de rezolvare),iar cele gresite le-a refacut.Gresite in sensul ca doar el putea sa citeasca ce a scris in caiet,doar el intelegea,caci el nu dezvoltase exercitiul,scrisese enuntul si rezultatul,ca unele le calculeaza in minte si de lene pune doar rezultatul.Asa ca abia sambata pe la 6 seara a iesit afara,pana pe la 21.30 si pentru ca a fost cuminte si nu a facut alte prostii nu a mai primit probleme si ieri,duminica,a golanit de la 10 dimineata pana la 8 seara...Asa ca se poate.Perseverenta e cuvantul...Va doresc tot binele din lume!
Brenda,pai tin pumnii si bafta!Cred ca te-ai pus cu burta pe carte...Va pup si pe tine si pe Didi si sa auzim de bine!
Restul mamicilor,pe unde mai sunteti,ce mai faceti?Sa aveti parte de bine si sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici fetelor, ce e cu voi???

Elliot mi-a venit ieri cu piciorul umflat. Sub genunchi, cam pana la jumatatea tibiei cu o umflatura de marimea unei pere sanatoase. Nu era vanat, doar umflat de parca i se mutasera muschii... Mi-a trebuit cam o jumatate de ora sa scot de la el ce s-a intamplat.
Copii vostrii vorbesc? Ca al meu parca nu stie sa vorbeasca, si vorba aia are 10 ani.
- Cum s-a intamplat asta?
- M-am lovit.
- Cum te-ai lovit?
- Alergam.
- Unde alergai?
- Pe hol.
- Si in ce te-ai lovit?
- Intr-un zid.
Si tot asa, ca parca scot toate cuvintele cu clestele, de-mi sare tot cheful de a mai coversa cu el. O sa vina vreodata clipa in care o sa poata sa-mi spuna un eveniment in detalii?
Ieri imi faceam planuri sa merg la scoala si sa ma iau de animalul ala de Zack care l-a impins in perete. Pana la urma m-am calmat si i-am zis ca asa-i trebuie daca alearga in scoala ca un besmetic. Sa-i fie invatare de minte.
Azi dimineata piciorul se desumflase considerabil. Dar tot nu poate comunica . . .

Mergi la inceput

Saluti mamicute,

M-am adunat si io de pe drumuri,de prin delegatie si am venit fuguta sa vad ce ati mai facut.....Liniste p-aici!
Sanca,draga mea....ce sa mai zic?No comment!Am impresia ca fi-tu si fi-miu sunt clonati,mama draga!Ca si al meu e ca al tau ca bradul,scoti vorba cu clestele din el cand e sa divulge ceva,insa in rest e ca o moara stricata,vorbind fara noima si aiurea...Si cum e acum cu piciorul?Si-a revenit flacaul?Alex are antebratul stang julit si piciorul drept,de la genunchi tot fluierul piciorului...belit...Baiatul meu invata datul cu bicicleta altora,ca el are bicicleta insa la Constanta,nu la Timisoara...Ieri a invatat sa sare coarda,ca trebuie sa sara la ora de sport...Asa ca ieri,sa ma fi vazut ditamai huiduma de femeie la 94 de kile,sarind coarda in parc,ba singura sa ii arat lui Alex cum se face,ba impreuna cu Alex,ca sa prinda miscarea,de se uitau bunicii si bunicutele la mine ,plimbandu-si nepoteii in caruciore ,ca la extraterestrii...probabil ca,bietii de ei,simteau reverberatiile pamantului sub ei,de la aterizarile mele bruste....
Sunt bucuroasa:Alex a intrat in etapa urmatoare a concursului Cangurul,singurul din clasa lui,a III-a si singurul din scoala...Nu-mi vine sa cred si totusi parca ma asteptam....Am innebunit,zau!
Brenda,ai luat examenele?Cum e?
Mihaela,ce faceti?Ce fac fetele?
Mqqm,voi ce mai faceti?Cum va mai e?
Restul trupei de mamici,ce faceti fetelor?Copilutii vostrii ce mai fac?Asteapta vacanta?

No,hai ca va pup si va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Fetelor, cam liniste pe aici. Ma gandesc ca odata cu vara, nici ca o sa mai scrieti.
Elliot e vanat pe picior, de parca nu s-a mai spalat de saptamani de zile...
El pe bicicleta merge bine, dar cand a invatat sa mearga, acum vreo 4 ani, mi-a facut o faza, de mi-a stat inima in loc. Eram intr-un parc cu el, eu pe jos, el cu bicicleta in fata noastra. Mergea pe strada, nu pe trotoar, ca mai intra in oameni din greseala. A dat si el sa urce bordura si a venit in cap. De fapt in fata, cu dintii in asfalt. I-a sarit dintele din gura (norocul nostru ca era de lapte). Erau pompierii chiar la locul accidentului (aici pompierii stiu sa dea prim ajutor). Asa ca au sarit sa-l culeaga de pe jos pana cand am ajuns eu la el. El era OK pana cand si-a dat seama ca tasnea sangele din gura. Atunci s-a speriat. M-am speriat si eu ca si-a spart botul frumos de tot. L-am dus in duminica aia la dentist pentru radiografii. Am avut mare noroc. Avea o fata de boxer . . . . Am crezut ca o sa se lase de sportul asta, dar vad ca nu s-a lasat descurajat.
Ana, parca te vad topaind cu gratie la coarda. Dar acum serios, e bun cardio, si daca iti place, mai practica sportul asta, macar 5 minute pe zi.
Felicitari pentru Alex, super. Vezi, problemele de mate pe care i le-ai dat, si-au atins scopul. Acuma vezi si tu rezultatele. Bafta si-n continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Fetelor,veste mare!
Am fost la Pitesti si am luat prima diploma.....doar locul 7,dar e un mare salt....e prima diploma,e prima data finalista....
Emotiile au fost pe masura,mai rau a fost ca pe ea au coplesit-o tocmai inainte de intrarea in finala,a fost un fel de tarat pe ultima suta de metri.....
M-a anuntat exact inainte sa intre in ring ca ii este rau,n-am mai avut cu ce s-o ajutam,eu stateam pe margina pregatita cu sticla cu apa,profu' isi spargea plamanii tipind "trageti tare!" si ei abia mai trageau de ei....dar pina la urma terminara cu brio si fara altfel de probleme.....
Chiar daca pe locul 7,eu sint fericita si mandra!
Simbata avem cupa Bucurestiului,dar acolo ne luptam cu perechi puternice,nush ce sanse avem
Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Sanca,draga mea....o sa scriem noi doua
p-aici...hehehehehe...Baaaah,ce intamplare cu Elliot,cu bicicleta aia...Uau!Acum cu piciorul...Deh!Asa-s baietii!
Dap,Alex are perfomante ...si tare mandra sunt de el...Ieri a primit inca o culegere de mate ,ca doamna lui i-a facut comanda si am trimis banutii sa o plateasca...E asa fericita femeia aia ca a reusit Alex sa mearga la etapa urmatoare de Cangurul...Mah...si e singurul din clasa lui si dintre toate clasele de a III-a...Imi povestea ieri ca doamna lui discuta cu alte doamne invatatoare,in clasa,despre treaba asta si ca celelalte erau suparate si cam invidioase pe treaba asta,ca doamna lui zicea ceva de genul:"pai daca a trecut si a fost cel mai bun,eu ce sa fac acum?mai verificati o data numele,sa vedem sa nu fie vreo greseala".
In fine,apropos de pedepse si de probleme de mate.Vreau sa spun ca domnul meu copil,dupa aproape o saptamana fara pedepse de mate,ieri a dat-o-n bara si s-a capatat cu 10 probleme din culegere,penttru ca,uituc cum e,nu s-a uitat la ceas si l-a apucat 9 seara facad ghiozdanul.Un minut peste ora 9 inseamna 5 probleme la mate.In plus Marius vroia sa le puna un desen animat la DVD si a trebuit sa il astepte...Asa ca azi va trebui sa stea in casa sa lucreze...
Aici e deja foarte cald,azi chiar va fi canicula....
Hehehehehehehehehe....Sanca draga,cu coarda nu mai sar,ca mi-am dat sufletul din mine in parc.Stiu ca e buna trebsoara asta,insa ma resimt si azi,dupa 3 zile de la "eveniment",ca ma doare genunchiul stang de numa'...Asa ca pe viitor zic pas si ma bucur ca Alex a priceput miscarea si a facut antrenament pana i-a iesit...figura.

No,dragelor,sa aveti parte de bine si zile minunate!

Mergi la inceput

Brenda,FELICITARI!
Am postat amandoua...

BRAVO DIANEI!bAFTA SI SUCCES IN CONTINUARE SI TIN PUMNII LA ETAPA URMATOARE!
DOAMNE-AJUTA!

Mergi la inceput

Brenda, felicitari copilei. E o realizare, mai ales ca a participat cu tot raul. Lasa ca asta o sa o faca mai puternica, si cand o sa se simta in forma, o sa performeze si mai bine.
Bafta in continuare.

Ana, cum l-ai rasplatit pe Alex pentru reusita? Cum a-ti serbat evenimentul?

Noua ne-a venit data pentru examenele pentru scoala privata. Vor fi in Iunie, 2 zile, cand trebuie sa-l scot de la cursuri. O zi de citire / arta / si mai stiu eu ce, si a doua zi matematica. Se vor da pe calculator, sant curioasa cum si ce v-a face. El e fericit ca-l scot de la scoala. O sa-i zic eu ca imediat cum termina o sa-l duc inapoi la cursuri, poate in felul asta nu o sa se grabeasca, si o sa se verifice de 12 ori pana cand iese din sala. Daca sant examene pe calculator, asta inseamna ca nu or sa stie ce scris oribil are . . .

Mergi la inceput