Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Wow....mai mamicute...ce dezbateri aprinse in zona....nici nu stiu cu ce sa incep....

Miki,la noi treaba cu lectiile e putin mai simplificata ca la voi,caci Luana are 2 ani si 11 luni si inca nu cere sa scrie si ea ce scrie Alex sau sa se uite in cartile lui si asa mai departe.In plus,cum am mai scris,incerc sa ii gasesc o preocupare in asa fel incat sa nu il deranjeze pe frate-su...De exemplu aseara Luana tot avea de comentat,se tot urca la birou pe o cutie...ma rog,nu statea o clipa locului.Ba a mai tras niste ture si prin camera unde era ta-su si a deranjat cablurile de la comp si pe acolo...de s-a lasat cu injuraturi si prigoneli....asa ca ce sa facem,ce sa facem?Am luat cartile cu printese si le-am rasfoit amandoua,am raspuns cu toata rabdarea de care dispun la toate intrebarile ei repetate intr-una,am colorat impreuna cartea ei de colorat,ne-am jucat cu papusile...si tot asa,pana am introdus-o intr-o lume a ei...Vreo ora si jumate a fost liniste in casa,apoi s-a dezlantuit furia.Noroc ca tati terminase treaba lui si a urmat o alta perioada de timp cu joaca nebuna cu tati....Ca exemplu,cum se joaca fi-mea cu ta-su:Luana se urca in picioare pe scaun,ta-su sta pe jos,in fund,in fata scaunului,iar Luana sare de pe scaun in brate la el urland cat o tin bojocii "zboala,piule,zboala".Iar treaba cu amintitul ca mai are ceva de citit sau invatat pe ultima suta de metrii,vorbesc de Alex....hehehehe...la noi asta e ceva cat se poate de firesc...Insa nu il las pana nu isi termina temele seara sau,daca se intampla sa fie prea mult de scris si nu apuca sa termine,scrie intai ce e mai mult si mai greu sa ii ramana pentru dimineata ce e mai repede si mai usor.In mod obisnuit avem o regula,de la clasa I adoptata:sambata isi face temele si invata pentru toata saptamana urmatoare.Bineinteles ca la mate si romana,care sunt ore zilnice....scrie si peste saptamana.Insa la materiile unde are ore doar o data pe saptamana treaba e rezolvata,iar dimineata doar revizuieste putin....
Bani de buzunar i-am dat inca din clasa I.De obicei primeste 10 000lei pe zi.Cand nu am bani nu ii dau.Se mai intampla sa nu am marunt,atunci ii dau mai mult si ii spun sa socoteasca sa ii ajunga.Adica daca are 50 000lei,sa ii ajunga 5 zile.E problema lui daca ii cheltuie pe toti o data sau si-i pastreaza.Din punctul de vedere al banilor...nu imi fac griji:de obicei ii strange si este chivernisit.Isi cumpara,evident,chipsuri si suc la doza...insa nu prea depaseste ratia zilnica de banuti...Cam asta.Multa sanatate lui Luca si sa va faceti bine cat mai repede.Bafta lui Andrei!
Dana...prima optiune a lui Alex,in meserii,a fost ca vrea sa se faca elicopterist.Asta era in perioada varstei 6-7 ani.Apoi a vrut sa devina egiptolog,sa descopere mumii,caci vazuse "Mumia" pe calculator.Apoi a hotarat ca se face arheolog,pe urma speolog,vulcanolog,cosmonaut,aviator militar,iar acum se face inventator.Ar vrea sa poata inventa si omologa toate prostiile care ii trec lui prin cap.Aaaaa....o perioada scurta cocheta cu meseria de gunoier,pentru ca e foarte important sa faci curat si e o meserie deosebita.Hai sa aveti bafta la scoala!
Andra,ce bine ca si-a revenit Maria cu ochisorul.Si eu am acum probleme cu ochii Luanei,dimineata se trezeste cu ploapele lipide,abia cu ser fiziologic i le pot dezlipi.Iar la treaba cu Robert....rabdare si tutun ,dragilor!Incet-incet ii va trece,dar trebuie sa perseverati!Succes!
Brenda....voi ce mai faceti,pe unde ati disparut?
Mihaela,Flexi,Alma....si restul mamicilor disparute....mai dati si voi o raita prin zona.
Na,dragelor,va pup si sa aveti weekend placut!Sa auzim de bine!

PS.Anca,draga mea,tocmai pe tine te uitasem....Scuze!Sunt un pic zapacita,ca m-am programat la coafor sa ma tund si e timpul scurt....intelegi tu!Va pup,bafta la scoala si n-ar fi rau sa incerci sa inscri flacaiasul mic la baseball,poti sa sti ce va rezerva viitorul?Bafta maxima!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Ana68, asa incerc si eu sa il ghidez pe Andreiu, sa isi imparta lectiile cumva, ca nu le poate face pe toate seara saunumai dimineata. Acum avem un orar mare pe perete inde scriem ce lectii avem pentru ziua urmatoare ca sa nu mai auitam. Noi de we incercam sa nu avem lectii, ca sa se poata odihni cum trebuie.

Sanca, sa iti vezi baiatul mare vedeta la baseball!

Eu azi fac pe detectivul. Andreiu seplange de vreo 3 zile ca ii arunca un coleg nisip in ochi cand vine acasa. Il pandeste pe o stradutza si ii apare in fata cu incarcatura pregatita. Asa ca ma duc si eu azi pe stradutza cu pricina.

Va pup si un we frumos daca nu ne mai conversam.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput

Munca de detectiv nu a dat roade azi. ANdreiu a venit linistit, "criminalul" era undeva muuult in urma, plus ca fusese certat de invatatoare, deci sper ca s-a rezolvat. Tare nu imi place sa ma duc cu jalba in ptotap la scoala sau sa ma iau de copii, de fapt nu o fac niciodata. Intai ma duc la invatatoare si vad ce imi spune ea. Apoi, eventual discut cu parintii copilului, nu ma duc sa urlu si sa il jignesc pe copil in curtea scolii, desi am vazut ca se mai practica.

Va pup si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eeeeehhhhhhhhh,nu-mi puneti absente nemotivate,va rog! Promit sa nu mai fac.....
N-am nici o scuza,da' poate ma iertati.....

Noi am avut sapatamana trecuta concurs,Diana a picat de pe culmile gloriei cum s-ar zice,e dezamagita total,acum se pregateste pt.11 noiembrie cind va avea altul.....
La scoala....hmmmm....9,60 la testul la romana,6 la cel de matematica....m-am uitat pe test si mi s-a intarit convingerea ca este neatenta pina in pinzele albe.Nu e posibil sa faci o impartire care iti da pe ciorna 1119 si tu sa scrii 1116 pe test.....cu exceptia unei probleme pe care chiar n-a stiut s-o faca,restul greselilor au fost de natura asta.....ce sa mai zic? M-am convins inca o data ca nu am un copil prost,dar va avea de munca cu atentia......

Pup dulce toate fetele!

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Eeeeehhhhhhhhh,nu-mi puneti absente nemotivate,va rog! Promit sa nu mai fac.....
N-am nici o scuza,da' poate ma iertati.....

Noi am avut sapatamana trecuta concurs,Diana a picat de pe culmile gloriei cum s-ar zice,e dezamagita total,acum se pregateste pt.11 noiembrie cind va avea altul.....
La scoala....hmmmm....9,60 la testul la romana,6 la cel de matematica....m-am uitat pe test si mi s-a intarit convingerea ca este neatenta pina in pinzele albe.Nu e posibil sa faci o impartire care iti da pe ciorna 1119 si tu sa scrii 1116 pe test.....cu exceptia unei probleme pe care chiar n-a stiut s-o faca,restul greselilor au fost de natura asta.....ce sa mai zic? M-am convins inca o data ca nu am un copil prost,dar va avea de munca cu atentia......

Pup dulce toate fetele!

BRENDA

http://community.webshots.com/user/brendamitran

Eiii, nu se poate! Ba se poate! Dar de 19 minus 7 egal 13, ai auzit? Dar de test la stiinte in care a scris ca din otel se confectioneaza bijuterii????? (din intelepciunea fiului meu, clasa a IV-a).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Weekend placut mamici!

Lona ai fost mortala cu "din intelepciunea fiului meu".
Miine imi vad copilutul!

Dana

Mergi la inceput

Brenda bravo pentru copil istet! Andrei mi-a venit cu un test la romana cu 95 de puncte din 100 si era tare mandru ca a dat ca exemplu lucrarea lui la alta clasa.
In schimb la mate a sfeclit-o exact ca a ta, scrie 5 in loc de 3 si asa mai departe, a luat 54 de puncte din 100 si i-a dat calificativul S (satisfacator).

Lona, imi plac intelepciunile fiului tau!

Noi avem o problema cu compunerile. Le face de mantuiala, sunt scurte (ca nu ii place deloc sa scrie) si (probabil din lipsa lecturii) au un vocabular restrans. Off, cititul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Da,Lona,dar noi sintem deja la ecuatii si inecuatii,nu mi se mai pare normal sa faca astfel de greseli.....ehhh? ce zici?

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Ecuatii cu o necunoscuta facem si fi-miu, dar la alea greseste mai rar! Stii cum e, lucrurile simple sunt cele mai complicate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, Dana, Sanca va multumim mult pentru urarile adresate.
Sanca, spectacolul a fost de cinci stele, a meritat fiecare cent, iti recomand sa il vezi daca ai ocazia.

Numai bine va dorim tuturor.

*´¨)
 Â¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´www.myspace.com/mqqm" target="_blank">**

Mergi la inceput