Clubul moldovencelor de peste Prut (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Balbina spune:
Alina, rezultate dupa 2 sedinte? E super! Inseamna ca ai celulita nu foarte profunda. Eu am facut deja vreo 5 si nu vad inca nici un rezultat, dar nu-mi fac griji, ca anul trecut am zarit ceva efecte abia pe la jumatatea tratamentului.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Violetik spune:
Salut!
Balbina,sorry am inteles eu gresit! Nici eu nu prea umblu pe la saloane. Foarte rar, doar cind is sarbatori. Taaaare bune "aladushkile" tale! Doar ca eu deja de mai bine de o luna nu mai maninc nimic din fainoase. Privitor la celulita, si eu am putin pe coapse, dar nu se vede cu ochiul liber. Pina ce nu-mi fac griji, mai slabesc si dupa aceea ma ocup si de celulita.
MamaElei, merci de recete. Mi-au placut pozele de la intilneala. Unde ati fost? Dar cind va mai intilniti?
Helga, ai mai fost la cosmeticiana?
Mi s-a dezumflat degetul, dar acum am o umflatura la locul cu pricina ( parca ar fi plin cu apa)
V-am pupat!
nushulica spune:
mamaelei multumesc frumos pentru sfat
balbina m-ai bagat in boale cu clatitele tale
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
lia_c spune:
salutare,
multumesc Alina p/u poze, vroiam sa-i pun si eu niste minta insa n-a inceput sa creasca inca la noi Eu am facut aseara o "baba" mare N-am avut fantezie mare de ornat... La mine s-a deformat oleaca mijlocul nu stiu de ce... si am impresia ca mai are nevoie de zahar aluatul, cu toate ca am pus ca in reteta...
La mine tot cu Dove Firming (crema) s-a atenuat celulita. Dar de disparut n-a disparut inca ... de fapt dupa merele eveniment voi putea sa ma ocup mai in detaliu - pina atunci incerc doar sa ma mentin...
Natalia, ce mi-ai facut pofta si mie de blinele(noi asa le zicem). Mamica mai curata si taie mere si se primesc cam ca checul Si alea cu brinza tot imi plac tare... Sint deserturile copilariei...
Doroti si Nati, pe unde sinteti? cum va mai simtiti?
La mine in curind vor inflori lalelele, narcisii si mai am niste floricele de padure f dragute galbene... Prima Margarita a inflorit cu vreo 3-4 saptamini in urma... eu am ramas socata cind am vazut-o in frigul ala, tot pamintul negru si doar ea! Eu vorbesc doar depsre florile din gradina
Abia astept sa iasa fructele!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
Rodica, da tu ce salata ai facut? ca si eu vreau salata, dar nu stiu de care vreau poate ma hotarasc asa...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Davina spune:
Cornelia da tu ai facut siropul ? ca fara el parca maninci paine.in compozitie e f. putin zahar.Arata foarte bine "babornita" ta .Minta inca nu mi-a crescut asa ca am pus o buruiana din gradina de frumusete
La mine s-au vestejit lalelele.Ti-ai mai pus trandafirii ?
Ma duc sa ma culc ca maine am randez-vous cu dentistul di-s de dimineata .
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
lia_c spune:
Alina, sigur ca am faut siropul, pe margini prajitura e ok de dulce insa pe mijloc parca intr-adevar e piine .
I-a pus mamica cu sotiorul. Vad ca deja toti au inceput sa dea, sper si sa infloreasca anul asta... Tu ai si in gradina? Imi pare rau ca la tine deja s-au vestezit, insa la voi clima e mai calda... Aici inca zdrevenim de frig brrr.
Bafta la dentist. Si eu trebuie sa merg de urgenta la el, insa medicul mi-a recomandat sa mai astept vreo citeva saptamini sa se stabilizeze situatia
lia_c
MamaElei spune:
Neata!
Ca abia acum mi-am mai revenit, copchilu nu a vrut sa ma intrebe la ce ora m-am culcat, asa ca mi-a dat desteptarea ca de obicei
Karina, Doroti, Nata, pe unde sinteti???
Vio, cu placere! La intilnire am fost la Delice d'anges (tiii, ca nu stiu cum se scrie, asa repede am intrat in local ca n-am avut timp sa citesc)...
Nati, am admirat operele tale! Tare delicioase! Si nu, nununu, nu scriu io mult, am un vikend asa de incarcat, cu mers la cumparaturi, calcat, facut curat, aranjat si nebunii, si mai e si floriile sau nu, in orice caz eu mi-am niste niste narcisi, ca tare mi-s dragi.
Ia auziti la Alina cum numeste ea mersul la dentist - randez-vous! Mie imi tremurau picioarele, dar tu... Bafta!
Mai revin!
Rodica si PAULA (02.09.04)
helga spune:
Salut fetelor, azi am descoperit raiul de pe pamint . Am fost la Truseni la SRL Fructul www.fructul.md. Este vorba de cel mai mare furnizor de plante decorative de camera si gradina din Moldova. Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare frumos. Sint vreo 4-6 sere f. mari cu tot felul de flori la preturi foarte rezonabile. Lumea e foarte draguta. Cine are nevoie de flori de Florii mergeti acolo
Am fost la cosmetologul care mi-o stricat fata si mi-o dat o masca pt fata, mi-am pus-o seara si azi parca e mai binisor. Data viitoare ma voi gindi de 10 ori inainte sa merg iar la ea. Voi incerca totusi cosmeticiana recomandata de Violeta.
Ei, eu cind vad cit de gospodine sinteti voi cu tot felul de bucate mi se face rusine. Eu mai gatesc cite ceva deosebit de wk, in timpul saptaminii gatesc foarte putin si atunci in mare graba, caci dupa ce vin de la servici sau sport nu mai am chef de nimic Iata de ce probabil si imi mentin silueta Dar promit cind voi gati ceva gustos ma voi lauda si eu. Poate vi s-o face pofta si imi veti cere receta. Da, de fapt la mine mai des gateste sotul ceva deosebit, asa ca-l rog si pe el sa ma ajute sa fiu in rindul gospodinelor
Va pup pe toate si va doresc un wk frumos si nu uitat ca duminica sint floriile si nu ar strica sa mai facem ordine in florile noastre frumoasele...
lia_c spune:
Helga, mersi mult de link si sugestie. Cind vine sotul din deplasare o sa mergem numaidecit, eu am inetles ca lumea cumpara frori de gradina si de la Dendrarium sau Gradina Botanica... Eu anii trecuti cumparam de la piata, sper ca la producatori preturile sint mai mici si diversitatea mai mare...
Paste fericit tuturor care vor sarbatori in acest we!
iar la restul we placut!
lia_c