Clubul moldovencelor de peste Prut (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, asa de apetisant arata prajiturica ta! Ii place si Paulei?

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Rodica, vezi ca ti-am scris si eu mesaj...
Natalia, si eu tot acasa ma fac frumoasa. N-am calcat niciodata pe la saloane/clinici, caci n-am avut probleme grave ptiu-ptiu... P/u fata imi sint de ajuns gelul, demachiantul, tonicul si cremele...
P.S. cit priveste "'neata", eu incepusem sa scriu mesajul de dimineata, si cind l-am expediat n-am mai verificat inceputul

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc frumos pentru indrumari am gasit reteta ...eu as vrea sa o fac la pasti in locul traditionalei salate boeuf...ce parere aveti?merge?

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Nushulica, dada, merge tare bine, la gust e putin altfel, dar in schimb cum arata!!!
Nati, i-a placut, a scobit mai intii coacaza si apoi tot plingea ca i s-au murdarit miinele...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Karina, Alina, pe unde sinteti? Dormiti?
Karina, cum se simte Luci? Voi cind sarbatoriti Pastele?
Eu abia acum m-am eliberat, ca am facut o salata pt mine, pt urmatoarele zile, ca Paula pleca in we la bunici si m-am scos cu mincarea pe saptamina asta.
Olga si Vio, mi-a placut de voi astazi, taceti-taceti, dar si cind va puneti pe scris - nu va jucati
Asa, si acum ca sa raspund la intrebarile lui Vio. Noi am tot discutat despre reteta blatului de pizza, dar cred ca nu ai citit. Noi ne place blatul sa fie mai subtire si crocant, am tot cautat, incercat si ultima data am facut dupa reteta lui Roxanaz. Si tare buna e! Sau te intereseaza si umplutura?
Salata cu peste e dupa retetawww.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=2097&st=540#entry266426" target="_blank"> asta. La foarte multi a placut, dar mie, sincer, mai tare mi-a placut "poiana". Despre "poiana" am scris si eu si Nati la "zona salatelor" din "La bucatarie".
Pofta buna, daca te incumeti sa faci ceva!

Mergi la inceput

Acum, ca am liber la aparatul foto, am pus si eu poza de la intilnirea noastra (ca tot se plingea cineva ca nu ma vad bine) aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Neata
Eu am avut o noapte alba din cauza dintilor puiului ,asa ca ne-am trezit amandoua la 11 .
Rodica prajitura arata delicioasa ,ai facut-o cu fructe congelate ?mi-am salvat receta.
Nati ce crema anticelulita ai folosit poate o gasesc si eu aici ?unde e receta la budinci ?
Cornelia am facut babornitele in forma de chec.Aici sunt pozele.
Olga si eu ma fac "frumoasa " acasa .Nu cunosc nici o cosmeticiana buna aici si preturile sunt piparate dar sincer mi-ar placea sa ma duc lunar sa ma fac mumoasa
La noi Pastele e duminica si azi am facut curatenie generala .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Salutare tuturor!

Rodica, hehe, ai ramas sigurica in week end, deja ma astept sa-ti faci norma de mesaje pe DC pentru cel putin o luna . Hai, nu-mi dezamagi asteptarile. Te-am vazut in poza, arati

Alina, frumoase babe ti-au iesit, f. simpatic ornate. Eu sint deja bolnava de ele, tot ce-mi lipseste sint ouale, cel tirziu miine cumpar si fac .
Crema anticelulitica pe care o folosesc eu este un gel de la Dove, nu foarte scump, dar poti folosi ce vrei tu, cu siguranta aveti o varietate imensa acolo la voi. Nu e obligatoriu de folosit asa fel de crema, se poate si una simpla, hidratanta, dar eu ma gindeam ca in acest fel intensific efectul masajului.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Am facut in dimineata asta niste clatite din alea americane (oladuski de-a noastre). Ei bine, mi-au iesit mai pufoase ca niciodata, rupeam continuu bucatele din ele si ma tot uitam si ma minunam. Nu m-am abtinut si le-am facut o poza, la gust sint bune rau, le-am mincat cu dulceata, mneam mneam .

A, ca un apropo, am mai pus niste noutati in albumul cu deserturi daca vreti, uitati-va inainte de poza cu oladii.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Mersi Nati de complimente .Eu am facut de 2 ori masajul si parca vad rezultate ,sper sa nu ma insele ochii
Intreba cineva de exercitiile Pilates ..astea www.yamama.ru/club/fitness/pilates/index.html" target="_blank">sunt,linkul l-a dat Natalia

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput