Clubul moldovencelor de peste Prut (23)
Raspunsuri - Pagina 9
Violetik spune:
Helga, eu ma duc acum la una Marina si zic ca e bine, plus ca si la ea mi-am tratat si parul ( ea e triholog-dermatolog) si sotul tot la ea se duce. Vezi ca uneori dupa ce ti se face curatirea ti se umfla fata timp de o zi ( se pare ca asta e normal, adica ti-a facut bine), insa daca mai mult de o zi, de-acum nu e bine. Ce e rau cu unii din sfera serviciilor, cum vad ca pot scurge mai multi bani, nu pierd aceasta ocazie Tu la manichiura unde umbli?
MamaElei, eu tot am skype ( violetyk is acolo). Cum tu faci pizza, poienita cu ciuperi si pestele-n balta?
helga spune:
La mine fata arata rau deja a doua zi, si nu cred ca miine va fi mai bine. Daca sun la Sancos si intreb de Mariana, vor sti cu cine sa-mi faca legatura? La manichiura nu ma duc decit foarte foarte rar, mi-o fac singura.
Violetik spune:
Le spui sa-ti faca legatura cu Marina Moglan. Fetele mele mi-au spus ca si in cab. 2 si 3 fac destul de bine. Acolo ai incercat? Eu miine am manichiura de aia te-am intrebat. ( asta in cazul in care daca pina miine mi se dezumfla degetul)
helga spune:
AHA, eu am fost in 1. Dar stii ce nu mi-a placut cel mai mult, ca stau cite 5-7 persoane intr-un cabinet de 6mp si cosmetoloaga alearga de la una la alta. Mie imi place sa fiu singura si toata atentiea sa-mi fie dedicata mie
Balbina spune:
Violeta, eu am scapat de negi cu ajutorul usturoiului: am taiat feliute de usturoi si am pus pe neg, pansind si lasind peste noapte.
Despre saloane de frumusete: nu prea am calcat in ele, ma fac frumoasa acasa . Drept ca nici nu sint foarte pretentioasa. Dar ma bate gindul sa merg pentru o manichiura si pedichiura in curind, ca tot se apropie vara.
Nushulica, si eu a facut salata Poiana cu ciuperci, inspirindu-ma de la Rodica. Varianta mea o gasesti in subiectul "Zona salatelor", dar nu mai tin minte pagina.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Violetik spune:
Pai Marina e in bir. 18 in subsol si are biroul doar al ei si primeste doar cite 1! ( se primeste ca reclama ii fac )
Tu tot in zona Riscani esti?
Violetik spune:
Balbina, Sancos nu e salon de frumusete si Clinica de medicina estetica. De negi am incercat sa scap si eu la domiciliul cu extract de cistotel ( nu-s sigura daca asa i se spune), insa mai rau am facut. Concluzie: nu-ti fa rau cu mina ta, lasa pe altcineva!
helga spune:
Eu nu zic ca-i faci reclama, deobicei ma duc la cineva unde a mai fost altcineva, nu imi place sa experimentez pe corpul meu
Am stat la Riscani. Acum sint la botanica
Balbina spune:
Violeta, am incercat si eu cu rostopasca (cistotel), dar la mine a fost ca si cum dadeam cu apa, adica absolut nici un efect.
De Sancos nu stiu nimic, doar nu stau la Chisinau. Olga a intrebat mai sus unde ne facem frumoase, si i-am raspuns, ca mai mult acasa, decit in saloane de frumusete.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
MamaElei spune:
Acum am scos o prajiturica din cuptor. Imi place, e pufoasa si gustoasa. Reteta originala e www.kuharka.ru/viewtopic.php?t=1740" target="_blank">aici. Am facut ceva schimbari, deoarece nu am visine, am pus coacaza si deoarece se lipise bine de hirtia de copt (si in reteta scie clara ca se unge doar forma), l-a intors si am presarat cocos. In sfirsit am acces la aparat foto, ca am mai incercat retete noi, dar nu aveam aparatul.
Nushulica, reteta o gasesti la "salata", cu mica exceptie, unele chestii le-am facut altfel. Mai dupa ora 21 (dupa ce adoarme Paula si am mai mult timp liber), am sa scriu acolo ingridientele mele, ca tehnica e aceea pe care a descris-o Nati.
Vio, daca nu te superi si la intrebarile tale am sa raspund dupa ora 9. Skype-ul e al sotului, eu am cont doar pe MSN.
Olga, tare mult timp a trecut de cind nu am fost la cosmeticiana, asa ca din pacate nu-ti pot recomanda pe nimeni.
Rodica si PAULA (02.09.04)