Mamici casnice (30)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa si mami spune:
bey, ce e cu linistea asta? de la vremea asta de kko? la noi ploua torential si mai bate si vintul.
asa e danelutza, si la bine si la si mai bine. pup somnoroasa.
corina, incepem galeria pt tine. te-ai linistit asa-i? ca nu i-ai luat-o tinei inainte.CORINA!
zina, ce diferenta de fus e intre noi si voi? somnic dulce!
cami, m-ai topit cu pozele alea cu papa! yami, yami!
conferinta?
alexa
symaco spune:
da,alina,acum sunt io la rand...
in caz ca faceti conferinta dati si la mine un buzz ca sunt la bucatarie!
alexa si mami spune:
corina, stai asa ca noua nu ne-ai zis cum faci.astepti sa te apuce durerile si pleci la spital. buuun. da' pe noi cine ne anunta ce si cum? ca doar nu ne lasi sa ne micam unghiile pina ajungi tu acasa sa ne povestesti?
alexa
Porumbel30 spune:
Dragelor, e jale cand esti dependent de DC si ai probleme cu net-ul !!!
Eu tocmai am trecut prin asa ceva si nu mai vreau inca o data !
Ma bucur de vestea de la Tina , acum o asteptam pe Sym !
Noi suntem bine , nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 luni de cand s-a nascut bebe...Ieri am fost la vaccin si dr. a spus ca arata super si totul e bine in legatura cu dezv. lui.
Mami2mami , te rog trimite-mi si mie carticica ca acusi ajungem si noi la varsta diversificarii si m-ar ajuta f. mult...Adresa mea e yona_marin@yahoo.com .
Ma duc sa continui aranjatul prin gradina ca a venit primavara cu adevarat ! Am scapat de ploi si vantoase!
Va pup ! Sper sa intru mai tarziu !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Mihaela si bb Amalia (mamaaa cate suntem....va scriu si bebeiii ca sa nu ne incurcam) eu sunt Mihaela Ionela si fetita mea este Maria Alexandra.....no problem...imi dai un miel ca tot vine pastele
Aaaa...cu placere
mmiha
Scuze...cred ca nici nu se putea mai bine nimeri faza cu mielul, ca doar vine pastele...am vazut pe mess ca ti-ai pus numele mihaela maria, si am zis ca asa te cheama...Si eu am facut la fel(mihaela->eu+amalia->fetita mea)
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
corina, stai asa ca noua nu ne-ai zis cum faci.astepti sa te apuce durerile si pleci la spital. buuun. da' pe noi cine ne anunta ce si cum? ca doar nu ne lasi sa ne micam unghiile pina ajungi tu acasa sa ne povestesti?
alexa
Ne anuntza Tina cind vine acasa , sau arata-i sotului care bintuim pe dc sa ne trimita mesaj.
Alina multzumesc , tot somnoroasa sint, ca eu dorm tareeee greu ziua, doar daca gasesc pe careva sa-mi traga vreo una peste ochi sa adorm la urgentza. Important e ca Isa a facut doua ture de somn, una dimineatza de 2 ore jumate si dupa amiaza iar o ora jumate.
Corinaaaaa te-ai hotarit ?! Ma dau la tine numai daca nu vrei sa nashti, asha se sperie Anastasia si da din picioare mai virtos.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
osna spune:
buna fetelor,
in primul rand felicitari tinei pentru baietel,ma bucur ca totul s-a terminat cu bine.
azi am terminat si eu toate ce le avem de facut prin casa si acum m-am intors de la cumparaturi.sotul e prin baie,repara scurgerea la wc asa ca am si eu un moment liber la calculator.
vineri la pranz noi vom pleca pentru 3 zile la nordsee,cred ca o sa fie un frig de mi-or ingheta chilotii pe mine,dar nu conteaza,am zis ca-mi iau plapuma in portbagaj daca este nevoie.
flavia noi in romania venim in 15 iunie pentru 13 zile,sper sa reusisesc sa ma intalnesc cu careva dintre fete,mai ales ca am un drum si prin pitesti(daca da dumnezeu si ma simt bine)
fetele care ati prmit deja carticica si aveti chef sa mi-o trimiteti si mie : s_tana@web.de ca acolo am spatiu cu nemiluita.
va pup si o sa-mi fie dor de voi,dar o sa beau un pahar de bere fara alcool in cinstea voastra!
oricum mai intru maine sa va salut si sa-mi beau cafeluta!
o seara placuta!
ange spune:
am sosit de la pediatri.Robert doarme in masina(drumul a fost lung si trafic la greu) si eu va scriu si citesc
Am facut primul vaccin pt. hepatita A si B.rapelul intr-o luna.Era obligatoriu inainte de vacanta.
Este sanatos tun si nebunel la greu.A devastat cabinetul cat am stat acoloO consultatie dureaza 2 ore min.Dar mergem o singura data pe an
Sunt 2 medici care-l consulta.Unl rezident si altul cu experienta.Nici nu ma mir de ce consulta cate 3 sau 4 copii pe zi si programarile se fac la an!!! Abia se misca,se joaca cu copii,povesteste medicul cu mama de toate,etc.
In fine.Una peste alta suntem ok.
Ma bucur mult pt. Tina.Cred ca trebuie sa fie in al 9-lea cer.
symaco,esti o dragutza.merci.cred ca a bucurat-o mesajul de la noi.
Dana,gata ai trecut la bucatarie,e gata varza?hai ca am o foameee