Mamici casnice (30)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela amalia spune:
Sym (mie imi place mai mult sa iti spun asa), deja citindu-ti ultimul mesaj mi s-a urcat parul pe mine de emotii...
mmiha (apropo pe mine tot Maria Mihaela ma cheama), multam de carte ...abia astept sa imi bag nasul in ea
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
symaco spune:
bai,miha,da ziceti-mi care cum vrea...numa bagati-ma in seama,ca tare imi place!.
l-am sunat pe sot acum 5 minute si zic,hai ca acasa ca ma luat nasterea..o inceput sa tipe ca abia intelasai ceva´´cee?,cum?,de cand?vinnnnn!``.si io rasei ca habauca..stiu ca sunt un drac,da asa o voce calma avea ca parca am simtit nevoia sa-l aud cum rage!bai,sunt pofte de gravide
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by symaco
bai,miha,da ziceti-mi care cum vrea...numa bagati-ma in seama,ca tare imi place!.
l-am sunat pe sot acum 5 minute si zic,hai ca acasa ca ma luat nasterea..o inceput sa tipe ca abia intelasai ceva´´cee?,cum?,de cand?vinnnnn!``.si io rasei ca habauca..stiu ca sunt un drac,da asa o voce calma avea ca parca am simtit nevoia sa-l aud cum rage!bai,sunt pofte de gravide
"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"
Mare belea mai esti!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
symaco spune:
Am primit vesti de la Tina!
a dormit foarte putin,bebe e un mancacios si jumatate...a si scos primele sunete.
va multumeste la toate pt urari!
alexa si mami spune:
v-am salvat de la pag 2. sunt in trecere. mai am inca treaba la bucatarie.
cori, esti nebuna!!! :))
alexa
Danelutza spune:
Alina cum adica ne-ai salvat de pe pagina doi ?! , nu sintem in familie ?! La greu si la petreceri, impreuna
Corina ce faci ?¨! Nasti sau nu, ca acushi ma dau la tine !
Fetelor mindra mea a dormit de la 9.30 la 12, a recuperat somnul pierdut asta noaptea, dar eu n-am reushit sa inchid un oki. Acum am aruncat-o din nou in patutz ca prea freaca nasucul si ochishorii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
zina23 spune:
Corina ma bucur ca te simti bine....ai grija de burtika... si bafta maine la doctor...poate te opresc aia acolo
Fetele eu m-am retras ... pe maine!!!
O seara cat mai placuta...
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
Georgy & Roberto-Akira
maria2mami spune:
Miha si bebe Robert...am trimis carticica
Iaca am ajuns si io' la serviciu si sunt nervoasa ca mi-au schimbat astia(sefii) mobilierul.......sunt niste corpuri...vitrine + birou rosuu cu albbb si zici ca suntem la bar....fffff innalte si fffffffff incomode!
Nu mai pot sa stau cum stateam eu si scriam linistiita la subiect....parca am un bat in fund..offfff
mmiha
maria2mami spune:
Mihaela si bb Amalia (mamaaa cate suntem....va scriu si bebeiii ca sa nu ne incurcam) eu sunt Mihaela Ionela si fetita mea este Maria Alexandra.....no problem...imi dai un miel ca tot vine pastele
Aaaa...cu placere
mmiha
symaco spune:
danelutza,daca vrei sa te dai la mine esti binevenita...nu tre sa cauti motiv acu!din totdeauna mi-am dorit o a 3-a persoana(majora)in pat!
bai,fara gluma,io sper sa nasc...dar daca nu-mi vine ce sa fac.?!
zina,mai stii?!
alina,sunt fata cuminte mai...nu a fost cu rautate gluma facuta pe seama sotului!e asa sexos xand se panikeaza!