Mamici casnice (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

merci FLAVIA...DAR EFECTIV NU M-AM PUTUT ABTINE...iar am uitat caps lookul...

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetele cucuietele puteti da cu rosii dr eu ii trimisesem deja mesaj lui Mark cand l-am citit pe acela, nu m-am putut abtine Hihi ce fericiti trebuie sa fie acum

Maria2mami, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca te-am tot pomenit, pai eu am carticica aceea de la tine de muult de cand era Gogo de cateva lunisoare hihihi... de faceam diversificarea de acolo Facusesi tu paca un subiect si ai dat f multor fete cartea, am si vb pe mail de 2-3 ori... iaca acum stiu cine-mi esti
Fla la coafor da? Si eu ma cacai sa-mi refa suvitele ded juam de an si nu mai ajung
Laura tinem pumnii la scoala, sa ne zici ce mai spune organul didactic
Fanna auzi mai cumn adik "scuzati"? Hihi mai zi-ne de tine mai!
Hai ca fug ca-mi zice gogoasa ca a facut cacaaaaa..... papapa si pupici!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu vreau carticica!!!
mihaela_amalya@yahoo.com

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Si eu o vreau....se poate? Te rog Maria2mami

zina_georgy2005@yahoo.com
Multumesc anticipat.

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetele am trimis pentru Fla, Georgi, Dana si Mihaela

Andora......ma bucur din suflet ca va folosit carticica.........eu eram paralela nimeni nu stia sa ma ajute cand am inceput si avand si calculator cu net acasa...am zis sa nu stau de pomana si asa a iesit cartea.
La vremea cand ai primit-o tu cred ca am trimis peste 700 de e-mail-uri la fete din toata lumea....dar m-am lasat , m-am suparat ca a sarit o tantii pe mine, ma deranjat si nu am mai trimis la nimeni.
Acum este mult mai imbunatatita decat atunci pentru ca am tot adaugat in ea, am pus totul in ordine...pe varste, pe meniuri , pe retete...si tot se completeaza

Fla, bineinteles ca o poti trimite.....cu cat mai multe mamici informate...cu atat mai multi bebici si bebite fericiti/e

Mai astept sa primesc adrese de e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Wow ce bucurie pentru dimineata asta!FELICITARI TINA! SA TRAIASCA MICUL DAVID, SA FITI O FAMILIE FERICITA SI SANATOASA! Fetele trebuie sa fug la Liviu sa ii explic povestea cu Pinochio pe care o vizioneaza acum.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Nu stiu cum fac dar de fiecare data ajung la spartul targului,cand cafelele-s gata sau is reci.Da' nu-i bai ca io oricum nu beau decat fara cofeina... Acum as prefera un ceai si un paracetamol,ca-s racita bocna si am reusit sa o dau si copilului. La naiba,si io care ma stiam o egoista!

Felicitari Tinei pentru bebe cel voinic si sanatos.

Mmiha,am si eu o carticica despre diversificare,dar nu stiu daca este aceeasi.Mi-o trimiti si mie?Ca tare mai am pana de idei la facut mancare!Nu numai pentru Robert,ci si pentru noi,martoagele astea batrane! Asa-mi trebe daca ne-am obisnuit cu mofturi si nu mancam mancarea de la o zi la alta! Si pe Robert la fel l-am obisnui,deci va dati seama...
Adresa mea de mail este: miha278@yahoo.com.

Deocamdata nik noutati,asa ca va urmaresc cu interes din umbra!

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Bingooo!!! Am reusit sa-l adorm pe .
Maria2mami multumesc inca o data...
Dar ce-i linistea asta aici? Unde ati plecat cu toate?
Corina?! Cum te simti? Nu mai dai nici un semn de viata!!! Vine fata

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

FELICITARI TINA! REFACERE RAPIDA! BB SANATOS SI PAPACIOS
ma mai stiti? ieri lipsit. prestat curatenie generala impreuna cu colegu'. alexa am dus-o la mama si noi am fost ca sclava isaura la plural. spalat geamuri, faiante, gresii, lustre tot e luna.
v-am citit in totalitate, acu' fug la bucatarie, dar mai scriu dupa ce face alexa nani.
pup

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mai,eu ma simt fooarte bine,fetita a dat din picioare de dimineta,acum e linistita.
ma bucur ca voi presimtiti ca pana la sf de saptamana va iesi si puiuta mea..,asa sa fie!
maine ma duc pana la medic,sa vad ce mai e...ca pe urma e pastele si as vrea sa stau cat de cat linistita ca totul e ok.desi ma simt foarte bine azi..prea bine chiar,o fi linistea dinaintea furtunii!
zina,bineinteles ca poti sa-mi zici pe nume!multam pt urari!

laura,vezi pe calea civilizata ce poti rezolva apoi daca nu se poate ...si da in gura!

Mergi la inceput