Mamici casnice (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by osna
flavia noi in romania venim in 15 iunie pentru 13 zile,sper sa reusisesc sa ma intalnesc cu careva dintre fete,mai ales ca am un drum si prin pitesti(daca da dumnezeu si ma simt bine)

PITESTI? bravo svetlana! vezi ca suntem 2 mamici aici, eu si andreea. ce face bb? joaca fotbal sau sare coarda?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami am postat in acelasi timp felicitari pt robertelu. sanatate la toti cupiii! misto sistemu' asta de care zici, asa cu control mai mult decit amanuntit, ca la noi lasa f mult de dorit.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alexa si mami,merci

care dintre voi are copilul asmatic,alergic(nu are importanta la ce),cu eczema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Svetlana am trimis carticica.

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

care dintre voi are copilul asmatic,alergic(nu are importanta la ce),cu eczema?

De ce???
Cam cum ar trebui sa arate exema????
Intreb ca fi-ca-mea a avut (si mai are inca putin) o exema de la nastere...se pune ???
Si alergica s-ar putea sa fie, sa fi mostenit de la mine.Inca nu am fost sa o testez...Urmeaza cat de curand...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor, hai ca m-am luat inima in dinti si am deschis eu un capitol nou aici

PS: Cami astept raspunsul dincolo

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare dragelor!!!

Eu sunt o viitoare mamica de mai iunie 2006 si as ruga-o pe maria2mami, daca este posibil sa-mi trimita si mie cartea ei.
Multumesc frumos.
virginiavasilache@yahoo.com

Mergi la inceput