Mamici casnice (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neata!
infara de caldurile ciudate ce le-am avut azi-noapte,am dormit ca scaldata!m-am trezit de cateva ori si maieul de pe mine era fleasca,desi in casa temperatura a fost normala.
burtica e linistita tare...prea linistita!
am mai facut schimburi de sms cu tina si a ramas sa o sa-mi dea un beep cand are ceva timp sa o sun cateva minute!.
cami,o sa-i scriu chiar acum la Tina urarile voastre.
Zina ramane valabil si pt altadata

va multumesc pt galerie...de acu chiar ca am un morcov in fund,stiam ca dupa Tina io urmez!.azi ma pun sa fac sarmale si sa vopsesc oua,sarmalele pe pun in congelator..in caz ca mai apuca la sf de spatamana sotul numai sa le puna le fiert.si neaparat sa fie oua vopsite in casa...ca altfel nu e paste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Danelutza.. iata traducerea :
Hey you, Acesta este un mesaj de bucurie care te anunta ca Tina a dat viata unui frumos si sanatos baietel, numit David Nicholas Welsh, greutatea lui fiind 4.56kg si scorul lui apgar a fost 9. Amandoi se simt foarte bine si speram sa ii avem acasa cat repede.Mark

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Danelutza, iti fac eu un mesaj de felicitare.. mai bine zis iti traduc.. Scrie aici mesajul si ti-l dau eu in engleza.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... multzumesc Dana_ch
Pricepusem eu in mare parte despre ce-i vorba, dar eram curioasaaaaa... sa stiu tot

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

mmiha da, aia-i si adresa de mail, ca si id. Tre sa fie super cartea, pot sa o trimit si eu mai departe prietenelor care au pitici? Ca nu mai stiu ce sa le dea sa manance, la mine aceeasi problema:)

Danelutza nu m-as fi bagat eu ca sunt cam bata cu engleza, da iti spun macar ideea:) Deci: vrem sa stiti ca Tina a nascut un baiat frumos si sanatos aseara, David Nicholas Welsh, in greutate de 4,56 kg, scor APGAR 9. Amandoi sunt bine si speram sa ii avem acasa cat de curand.

Dana_ch cred ca a fost o experienta faina sa vedeti ca dupa atata timp vine bbe (e vorba de Lucas, nu?) Cu Andra ai ramas usor insarcinata?
Sa speram ca merge bine treaba cu firma, si sa poti sta acasa atata timp cat iti prinde bine, fara sa fi conditionata sa te intorci la locul de munca.
Nici eu nu ma intorc la servici la 2 ani (adica in toamna), ma gandesc sa imi deschid o afacere si sa imi permit sa ma ocup si de Sara.

Dana banana azi ce faci, ce planuri ai?:)

Daca tot a venit maica-mea la mine, o pun la treaba sa ma pot eu plimba:) Dupa-masa ma duc la coafor sa ma aranjez ca arat ca

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

David Nicholas Welsh
BINE AI VENIT PE LUME PUI SCUMP,SA FII SANATOS, SA AI PARTE DE CE E MAI FRUMOS PE LUME, SI TOATE BUCURIILE TALE SA LE IMPARTI CU MINUNATII TAI PARINTI
TINAFELICITARI PTR MINUNEA VOASTRA!!!
scuzati ca am intervenit dar am trait alaturi de voi fiecare emotie, iar acum cand am aflat de nasterea TINEI nu m-am putut abtine...mi s-a facut pielea de gaina si...

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

BRAVO TINA SI DAVID NICHOLAS

Si acuma ::::

HAI CORINA
HAI BB
HAI CORINA

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mama, pana bagai eu mesajul s-a elucidat si misterul cu traducerea:) Da totusi, tre sa recunoasteti, am fost pe aproape:)))

Laura sa ne mai spui ce se intampla la scoala, suntem alaturi de voi, sper sa se rezolve problema si fetele alea sa isi bage mintile in cap, daca nu, sa le bagati voi.

Fana ce surpriza placuta:) Si daca tot ai venit pe aici, te cinstim si noi cu ce avem:)))
Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Mmiha si eu vreau cartea cu meniu adresa mea de mail daniela_chelcea@yahoo.com

Flavia e minunat sa mai avem un bb mai ales ca Andra si-a dorit tot timpul o surioara
revin ca plange Lucas

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Buna ..noi am venit de-a fara...si am avut ceva de citit...ca zboara paginile nu gluma .
Ma bucur ca v-a placut chiar daca s-a racit intre timp, si
Symaco cred ca pana la urma am sa-ti zic pe nume... da? Deci Corina iti tine-m pumnii presimtim ca nasti la sfarsitul saptamanii...asa ca BAFTA...si Nastere usoara!!!
Acum va las ca trebuie sa-i dau sa pape lui Roberto-Akira...dar sunt cu ochii pe voi

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput