Mamici casnice (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Neatza fetele ! Fug la scoala sa parlesc cu profa de engleza si ma intorc la voi dupa ce culc si strumfa mica !

Bravo Tinaaaaaaaaaaaaaa!!!!! David Nicholas , bine ai venit pe lume ! Sa cresti mare si voinic si sa-ti buvuri parintii !Congratulations for Mark and Tina Welsh !!!

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Felicitari TINA sa-ti traiasca baiatul mare frumos si sanatos

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Andreea(sunt mamica) m-am tinut de cuvant ca doar sunt fata serioasa si am trimis mail cu, carticica...apropos...are aproape 300 de pagini.

Fetele e valabil si pt voi....carticica sr numeste "Papa pentru bebe :)" am facut-o eu acum vreo 2 ani si are tot ce va trebuie:
-INFORMATII DIVERSE - DIVERSIFICAREA - MENIURI 0 - 3 ANI
-MANCARURI
-SUPE SI CIORBITE
-DESERTURI
-BAUTURI HRANITOARE SI RACORITOARE
-PAPA PENTRU PETRECERE
-RETETE DIVERSE PENTRU MAMICI SI TATICI

Trebuie doar adresa de mail pe PM sau mess (id mateimaria2005)

Andora...sarumana mult...noi dormim amandoua in patut si d'soara nu a binevoit, la cat de vesela si bosita era sa-si miste fundu' la perete...cum se zice si a vrut sa daorma la margine....si pe la 4 de dimineata...BANGGGGGGGG si apoi a inceput ...sa linistit repede..si a luat-o somnul.
Cami multaaaaaa bafta la doctor

Mergi la inceput

Feteleeeeee.......va luat somnul...sau ati inceput treaba prin casa?

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

mmiha i facut-o tu singura singurica cartea? Din experienta, din alte materiale sau combinate? Ca o vreau si eu, plizzz, plizzz :)

Andreea si eu am primit mesajul de la Mark pe mess, de fapt cred ca toate care o avem in lista. Dupa ce ai zis tu, mi-am deschis si eu mess sa vad ce si cum:) Asa ma bucur....

Dana_ch ia mai povesteste si tu mama ceva, ca noi tot mergem inainte ca trenu:)))
Nu mai tin minte dc ai zis, tu ce ai lucrat inainte sa fii casnica? Cat ramai acasa?

Acuma ii facem galerie Corinei :)
Mama da ce tinerele mamicile astea...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata,fetele!
Mai ,cred ca toate am primit mesaj de la Mark!
Cami ,multumesc mult de retete!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Fla din tot ce ai enumerat tu cate putin si 90% de pe site-uri-le de profil........si unele meniuri de la pediatra mea.
Eu nu aveam deloc experienta si d'asta am facut carticica..... trimit cu id-ul tau de mess si adaug @yahoo.com?

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzumesc de cafea

Fetelor ia facetzi-mi si mie o traducere de la mesajul trimis de sotzul Tinei, ca eu sint pe linga... cu engleza.

tina_welsh2005 (11/04/2006 23.16.01): Hiya, This is a wee message to let you know that Tina gave birth to a beautiful healthy boy this evening called David Nicholas Welsh, his weight was 4.56kg and his apgar score was 9. Their both doing very well and we hope to have them home soon. Mark.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

multumesc pentru cafea Zana
in sanatatea Tinei si a lui David

Flavia,am lucrat in confectii...dar cand am ramas insarcinata nu am mai lucrat de la 3 luni ca am avut o sarcina cu risc si pierdusem una acum 2 ani jumate.Tin sa precizez ca timp de 10 ani nu am mai ramas insarcinata,nici nu ne-am mai asteptat ca vom mai avea .
Casnica nu stiu cat voi fii,pana face Lucas 2 ani apoi om vedea,sotu si-a deschis o firma de constructii si daca merge bine vrea sa stau cu copii 5 aniacasa .

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

am scris mesajul, ca baba vrea sa stie cuvint cu cuvint ce scrie, intzelesei cum se cheama, cite kg are, dar... vreau cuvintzel linga cuvintzel
apropo, cine stie engleza, nu-i trimite un mesaj de felicitare lui Mark, din partea noastra ?

De-acum incepem "hai, Corina "

Fetelor, asta noapte am avut concert, da... in la major... mezzosoprana o fac pe fiica mea, si dupa ce a adormit s-a trezit la 6, si de atunci stau cu ochii belitzi in tavan , acuma am pus-o in patutz, poate adoarme.
Asha ca, mi-am dizolvat o pastilutza cu magneziu, beau o canitza de lapte cu cafea si... si casc ochii pe dc
Va doresc o zi buna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput