Bebelusi de iulie-august 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
Yasmari spune:
E o vreme de cacao concentrata aici, ploua fara oprire de dimineata, marunt. Sintem consemnate la domiciliu, Yasmin nu se da in vant dupa stat prelung in carutz iar aparatoarea de ploaie peste o face sa simta ca o leoaica in cusca.Acum doarme pisicutza,barbatu' la munca, mama pe net....
Vreau sa va spun de un fruct tare bunutz si agreat de fiica-mea, poate il gasiti si-n Romania dar n-ati avut curiozitatea sa-l cumparati. L-am descoperit si eu recent, se numeste Sharon Fruit, arata exact ca o rosie mai micuta, portocaliu la culoare, dulceag la gust. ma gindesc sa-l bag in iaurt.
anis spune:
Yasmari, eu ii fac telina asa.
telina,pastarmac,dovlecel si bramza din iaurt cu lamaie si ulei de masline.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Yasmari spune:
Multumesc doamnelor pt retete, le voi incerca pe rind.
Iaurtul il pui la incalzit pina se alege brinza, asa-i Anis?
emaaimee spune:
am mancat si eu sharon fruit,mi-a placut.
uitati cu arata:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sharon_Fruit
Yasmari-aici nu gasesc telina decat frunze.de la arabi iei celeriac-telina radacina?asa ca din asta nu a servit Oana.
Ella-mersi si tie la fel;somn la greu ca ne trebuie.am reusit sa dormim o h jum.sunt fresh
Ioana-frumusel si maricel Andreiutu'
noi stam cu prosopelul langa ca ii curg Oanei balutelesi la pranz mi-a papat 200 gr in 5 minca la noi asa suntem cu ups&downs.
Simona-mi-am adus aminte.nu mai folosim de multa vreme periuta degetar,mai precis de cand avea doar 2 dinti.am folosit-o de cand s-a nascut pana i-au iesit primii dinti.cum i-au iesit am trecut la periuta cu perii moi.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Apropo de periuta ,cum faceti seara cu spalatul.ca eu o spal si o apuca suptul dupa..si adoarme la san..asa ca e cam degeaba.
Eu folosesc inca periuta degetar la cei 6 dinti mari..e mai comoda si pot s-o spal bine.
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Auziti fetelor...Ingrid s-a prins cum sta treaba cu ariciul de la adidasi si azi m-a omorat ..ii tot culegeam din tot parcul.Desfacea ariciul si isi scotea adidasii si dupa aia ii arunca
anis spune:
Da Yasmari...asa fac pun iaurtul la fiert pana se branzeste.Eu m-ai pun si cateva pic de lamaie.
emaaimee spune:
-ma sa fie ce va doriti voi
Oana s-a invatat f bine cu periuta cu maner lung,i-am dat-o cu mine langa ea,adica la 5milimetrii de easi o suge de peri sau de coada.deci s-au socializat si deocamdata se plac.normal ca e explodata periuta cu perii in toate directiiledar mai am o periuta cu care o perii.o pacalesc in joaca ei si o perii si seara.ea chipurile se perie cu ailalta si ma bag si eudupa ne imbracam de nani si nani.si apoi calvarul...
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
am pus cateva
poze noi
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
svety spune:
Anis, si eu folosesc periutza la cei 2 dincutzi, dar ii curat si gingile ca am citit ca papa intra in viitorii dintisori de sub gingiute. Exact ca la voi, Dani adoarme la san. Sterilizezi periuta de fiecare data? Ma tem sa nu o stric ca eu sunt tare fierbatoare. Si tetine am peste 10, de schimb.
Noi folosim branza fagaras ca-i place la nebunie. Cea din Ca lactic o varsa. Nici cu lamaie nu-i place. Asa ca-i iau Milli (filli-cilli de la milli-lilli) asta-i mamaliga.
Copilu' asta deja s-a saturat de mine. Tot zice "du-te" de ar zice du-te mama il pupaceam tot, sau il lasam in pace. Nimik.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete