Bebelusi de iulie-august 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
corbioana spune:
Anda multumim frumos si noi Andreiutul vostru!!! Da cica acum incepe sa mai semene si cu mami hihihiii!
Monai am vazut pozele cu voi. Sara s-a facut o scumpica are niste ochi mari si migdalati super! Si vb cuiva de pe aici tu ai mai slabit! Corect?
Yasmari de ce nu pui telina printre alte legume pasate si dai cu out ? Eu asa i le fac lui Andrei si nu stie ce papa oricum.
ce zici acolo mama???? BB 2????
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
svety spune:
Saluti!!! Azi m-am sculat la 6 si am spalat geamurile si perdelele, i-am pregatit sotului mancare pt. servici, am curatat baia si in final am iesit cu Dani afara pana la 3. Acum doarme inca, a adormit afara si dupa-masa a adormit mai tarziu. Dar pe la 6 il trezesc sa il mai scot afara.
CER UN SFAT!!! Mai rar poate, dar puiul meu e Haplea. Nu poti sa mesteci ceva fara sa nu-ti bage mainile in gura, da din picioare, urla . Ieri mi-am luat o placinta cu branza si usturoi si mi-a facut o criza ca nu stiam ce sa fac sa-i dau pe limba, sa o arunc? O indesam disperata in gura. Mare greseala am facut cand i-am pus pe limba ca i-a venit branza si usturoi. I-a placut la nebunie. Ce sa fac? Si asa are mai mult de 10 kile jumate si mananca foarte bine. Afara se repede la copii care mananca pufuleti si eu asa ceva nu-i dau! HELP CA-S DISPERATA!
Brianamica pupici micutei. Ai descoperit cauza? Sa se faca bine si tu sa te linistesti.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
anis spune:
Briana cum e ANA?
Daca ti-am zis sa-i dai 7pic de algolcamin...off.Kka cum e?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Anis, in momentul asta nu mai are febra dar astazi a mancat doar 2 bibe de lapte de azi dimineata !
KK- e normal deocamdata si a facut o data azi.
Nu stiu ca m-am saturat sa tot fie bolnavioara, ca abea am scapat de 4 saptamani de rujeola .... inainte raceala... chiar nu mai stiu.
Poate ca cele 2 bone nu o ingrijesc cum trebuie, insa daca ma gandesc asa ma apuca turbarea !!! Ca nu stiu cum sa verific !!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Albinutzzaquote:
Daca te referi la perioada de contributie ca sa poti intra in CIC aceasta este de 12 luni in ultimul an. Iar concediul de ingrijire copil reprezinta perioada asimilata la stagiul de cotizare. Deci poti sa faci bebe linistita in timp ce esti in CIC cu un alt copil. Nervii sa te tina! Sa fie cum iti doresti! Trebuie doar sa te interesezi la serviciu daca mai trebuie sa-ti iei cele 126 zile de concediu de maternitate (sarcina si lauzie).
Gesi merci , deci s-a marit de la 10 luni la 12 luni. Eu acum sunt la serv de 2 luni, deci contrib mea a inceput deja. Asta era problema. Ca daca as fi insarcinata, 2 luni de contrib + 9 luni de sarcina = 11 luni!!! Aici e problema, as fi la limita. In fine, vom vedea. probabil ca voi baga CO medicale. Dar sa vedem daca vine sau nu barza [gravida]
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
, Gesi iti spune ca si perioada in care ai stat acasa cu Luca se ia in calcul la cele 12 luni de cotizatie. Poti face bb2 linistita.
Sa fie asa cum iti doresti!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
brianamica spune:
Svety, nu ai ce sa ii faci ! E pofticios si gata !
Insa la pufuleti si alte prostii TREBUIE sa ai maare grija ca nu sunt deloc sanatosi !!
Oricum pupam baiat haplea !
brianamica spune:
Svety crede-ma, mai bine sa fie sanatos si mancacios decat ca a mea care face muuulllte mofturi si se imbolnaveste usor !
Yasmari spune:
Pupam fetitele frumoase si bolnavioare Ana si Eva, sa treaca repede, pupici si mamicilor ingrijorate.
Pupam si prislea Haplea,cred ca in ciuda disperarii tale Svery, e f haios.....visez si eu ca si Briana.
Corbioana, multumesc de idee....eu am reticente la amestecurile astea de legume ca de pun prea multe strimba din nas si nu mai stiu de la ce i se trage.
Albinutza,hmmmm....sa fie cum e mai bine!Poate vine o papushica pt Luca voinicul! Si eu vreau un mandrutz daca da Dumnezeu, dar ceva mai incolo.
blackpanterro spune:
Buna fetele,
Am vazut-o si eu pe Sara, e o frumoasa si grasuna, ma mir ca i-au incaput picioarele intre gratiile de la patut :)
Multumim pt urari, sper sa iasa si ceilalti dinti tot asa de bine ca si asta, ca nu a fost foarte marait si nici febra sau diaree nu a facut.
Oana, imi pare tare rau ca tot aveti probleme :(....mai vb pe msg si sa imi spui cum este bine?Pup tare norutza.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
corbioana spune:
Yasmari, cu placere, eu le combin mereu, nu-i dau doar piure de telina de ex. ca aia poate sa nu-i placa are o aroma mai puternica, desi sunt bebei care o accepta. Poti pune si putin morcov, pastarnac, putin dovlecel niste verdeata si pui oul sau carnita un varf de unt sau o lingurita de ulei de masline si sa vezi ce grozavie iese de-ti vine sa halesti si tu
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos