Bebelusi de iulie-august 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
svety spune:
hihihi tocmai canta Shakira si Dani urla cu dejtu'-n gura "la la la" . Aiurea ca nici nu seamana cu melodia. Important ca-i da tare.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
anis spune:
POZE NOI ....POZE NOI...POZE NOI
Album 8-9.POZE NOI
Ingrid&masina
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Trebuie sa recunosc ca treaba cu masina mi-a sugerat-o Diana..dupa ce vazuse cateva poze deja si dupa am m-ai facut cateva...
VIZIONARE PLACUTA! aaa..e tati in pozele alea.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Salutare fetele!
Emaaimee, arata super apartamentul. Felicitari!
Am vazut noile poze.......tare scumpa Oana asa cu degetzelul in gura Pupa mama pe ea de fata care se chiunuie cu dintzishorii!
Gesi, in primul rand bine ai venit printre noi! Apartamentul arata modern si primitor. Felicitari pentru el! Si noi ne chinuim sa strangem bani de un avans, dar asta e ! Poate la vara o da Domnul sa ne mutam si noi in casutza noastra. CAt despre pusul pe oala.....Daria are 2 "prestatzii" la oala pe zi....una la 10 dimineatza dupa masa de fructe si una la 19 dupa masa de cereale. Asta teoretic, ca practic mai adunam si de prin pampersi.....destul de rar , dar o mai "comite"!
Ioana, l-am vazut pe Andreiu shmecherashul! Ce seamana el cu mami a lui maaah!
Monai, am vazut si noile poze ale Sarei. Tare dragutza si cocheta fata ai ! Mai ales cu "chestia" aia roz pe capshor...(scuze ca habar n-am cum ii zice) e tare scumpa!
Mitub, hai mah ca la 8 luni aproape 9 kg si 70 de cm nu-i putin deloc! Daria mea la 8 luni avea 7 kg........ Felicitari pentru Cristinutza iubita! Mirunica ce mai face? Pupicei fetelor si mamicii
Briana, multa sanatate Anei!Pupicim bolnavioara si pe mamica puternica!
Ella, felicitari pentru stelutza si pentru fata cantareatza!
OanaC, multa sanatate puiutzei! Uite o floricica sa va faceti bine repede!
Daria e ok, dar tot ce prinde baga-n gura!
Merge in picioare tinandu-se de mobila, iar in 4 labe avem deja vreo 2 luni de cand practicam "sportul asta"....de obicei pe unde nu are voie...cabluri, prize &CO
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
delia grozav spune:
Sper sa reusesc sa trimit ce scriu ca la mine la ora asta RDS0ul da rateuri.
Emaimee, tare dulce e Oana, imi place cum are mereu parul aranjat, si ce bine se tine si e tare mandra.
Anis, Ingrid se tine si ea bine, s-a ridicat singurica? Si asa o intrebare de lao invidioasa, inca nu ii faci codite impletite?
Gesi, vazut pozele cu apartamentul. E foarte frumos si mai ales cald.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Irda spune:
Anis, tare scumpa printzesa ta! Ce bine-i sta la volanul mashinii...... Stai sa vezi cand o creste si o sa-ti ceara "pe bune" cheile de la mashina!
Daria imi sparge timpanul stang cu ....TATATATA...TATAAAA....si tata asta nu mai vine de pe unde e dus!
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
MONAI spune:
Emaaimee, am admirat fata, cred ca ai prins-o intr-o pasa tare serioasa.
Anis, poza de reclama a fetei e beton.
Ella, acesta e link-ul: http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/album?.dir=10a1&.src=ph
Fetelor, va multumim de complimente, sunteti tare dragute. M-a distrat tare Adriana care a pus punctul pe i, cu picioarele abia incapute printre gratii.
De silueta mea nu stiu ce sa mai zic in ultimul timp, mananc tot pe fuga si in mare parte prostii, ma-ndoiesc ca am mai slabit de cand v-am anuntat eu ultima data ca dadusem 4kg jos (mi-e lene si sa ma cantaresc).
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by brianamica
draguta... tu vrei sa ne spui ceva ????
Esti insarcinata?
Draga mea nu stiu voi afla, peste cateva zile
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by gesi
si inainte de aste 2 luni ce ai facut? ca daca i stat in CIC tot contributie este!
Dap. am stat in CIC din oct pana in ianuarie inclusiv. Asta vroiam sa stiu, cum e considerat CIC, contributie, asa iau in calcul????
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MONAI spune:
, intaresc si eu ce ti-a mai raspuns cineva, perioada de CC e perioada asimilata, deci se considera perioada de contributie. Fa si tu un test, nu ne mai tine pe jar.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi