Bebelusi de iulie-august 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Monai, frumusica, grasunica si ce mamica!!! sa va traiasca! tot in picioare...da! cam asta e si la noi! in fundulet urlam in picioare cantam! mi se pareau.. pe banca doi tipi la fel! sau mi se pune ceatza...???

ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ella-uite linkul: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/album?.dir=/1110

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Anis, tare fata ...tare masina! sa vezi ce coada vor face baietii... frumusica in roz! si are ochii superbi!

Irda, multumim ... pupam Dariutza plimbareatza! nu stiu de ce dar Paula nu duce la guritza numai suzeta si manutza! o fi normal?

Ella2000 si printesa... ca una s-a dus la bunici ...deja mor de dorul nazbatiilor ei...de dorul dezordinii si a tot ce face Iulia... bun sau rau! cred ca m-a pedepsit...ea a vrut sa plece ca am impartit dragostea intre ele asa cum am putut... mi se umplu ochii de lacrimi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am vazut fetitzele frumoase,Ingrid si Oana....sunt tare frumoase!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Emmaimee, dupa ce am dat nitzel apa la soareci... m-am uitat la pozele noi... se tine binein picioare! si are o culare a ochilor deosebita!!! telecomanda o fi jucaria preferata a tuturor???s fiti sanatoase!

ella si printesa Paula ...pana ce o veni Iulia acasa!!! poate dau telefon sa mi-o aduca maine! sunt turbata?

Ella 2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetele care ati dat mamaliguta, dati-mi si mie reteta ca vreau sa ii fac maine.Multumesc anticipat.

Medeea spune un cuvant care are 2 semnificatii. TA-TA adica tata si tai-tai cu dat din manuta cu tot.
Sa va spun cum face, cum se deschide usa de la intrare sau se pregateste cineva sa iasa ea rade si da din manuta si zice ta-ta.
Dar azi a zis si fara sa dea din manuta si la comanda si ii zambea lui tati de saracu cred ca mai avea putin si il adunam de pe jos.

Dar cel mai zgomotos se manifesta legat de tatal meu, prietenul ei cel mai bun. Duminica doar am intrat la ei in bloc si a recunoscut locul si de jos urla deja de fericire si dadea din maini si din picioare de abia o tineam si cand a deschis tatal meu usa aproape ca a zburat la el in brate, si la fel face cand vine la noi.

Si sa o mai laud putin pe desteapta lui mama, la noi cand intra cineva in bloc se tasteaza un cod la interfon si se aude un sunet ca vine cineva la noi. S-a prins si Medeea de faza si incepe sa tipe si sa se agite cand aude sunetul de la interfon ca stie ca vine cineva sa o giugiuleasca.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

OANA C , acum citeam..ia stai un pic.
La Ingrid la rubeola exact asa a fost.Intai febra, dupa glande in spate ..sunt ca niste boabe de orez nu? SI ganglionii de la ureche mariti.Pune mana sa vezi.Si dupa eruptia pe piele.Oricum dr n-au cum sa-si dea seama decat dupa ce apare eruptia.
Incubatia am inteles ca e intre 7-15 zile.
Cate zile sunt la ea de cand are simptomele astea?
La Ingrid eruptia a aparut cam la 1 sapt de la primele simptome.
E o idee..nu neaparat trebuie sa aibe rubeola.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede si Ingrid face la fel cand aude interfonul si chei in usa .

Eu i-am facut mamaliga normala ca pt noi dar fara sare cu malai grisat.Dupa aia am facut branza din iaurt si am amestecat si cu smantana.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Anis, frumoase pozele ca si modelul din ele. Poate ii ia locul lui Roxana Ciuhulescu.

quote:
Dap. am stat in CIC din oct pana in ianuarie inclusiv. Asta vroiam sa stiu, cum e considerat CIC, contributie, asa iau in calcul????

Da, e contributie! Si vorba cuiva fa si tu un test...ca ne ti in sah. Sa fie cum vrei tu!

Fetelor cu olitze si copii care fac la ele...nu inteleg...fac doar cacutza la olitza? O sa incerc sa urmaresc si eu la ce ore facem... ca nu stiu decat atunci cand face la masa...nu am stat sa ma uit la ora cand face, dar face de trei sau patru ori. Depinde probabil de cat mananca. Noaptea nu face! Decat cand a fost cu probleme (diaree).

Si noi suntem pofticioase. Inca nu mi-a bagat mana in gura dupa ceva, dar mesteca si inghite in sec daca te vede mancand. Si a inceput sa recunoasca mancarea de la o posta. Banana de exemplu daca o vede da din maini sa ii dau in clipa aia (la magazin intai cantaresc o banana si dupa aia fac alte cumparaturi). Azi am fost la supermarket si ii dadeam miez dintr-o chifla si ea pe partea ailalta mi-a rupt din mana coaja si manca de mama focului si dadea cu "mmm" de radea lumea in jurul nostru. In schimb daca mananc ceva ce nu e permis pentru ea, caut sa o fac pe ascuns.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Si cel mai important lucru care mi s-a intamplat astazi: am auzit-o pe Alexa spunandu-mi "mama" clar si raspicat. De doua ori. Prima oara avea un fursec in guritza, primit de la o vecina...si am crezut ca e tot "tata" dar cu gura plina. Dar a doua oara a fost clar...si am si martori vecina. Dupa aia nu a mai zis...am tot repetat mama-mama...ca poate poate mai spune...ea s-a multumit sa-mi raspunda cu un zambet de fiecare data. Parca spunea..."dar ce e cand vrei tu? Vezi asta nu-mi place la tine: iti da omu' un deget si tu..."

L-am sunat pe tata sa-i spun si mi-a spus sa nu uit sa ma schimb...ca stie cum e...ca doar si el "s-a udat" cand s-a auzit strigat. Bineinteles ca am de emotie, noroc ca eram afara si m-am abtinut ca imi era jena...ca altfel in casa as fi bocit RAAAAU!
Ca atunci cand mi-a mangaiat fatza pentru prima oara, cand m-am aplecat intr-o zi deasupra ei. Doamne cat a mai trecut de atunci...si cate chestii emotionante au mai fost.

Toate bune fetelor.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput