Clubul nurorilor (34)
Raspunsuri - Pagina 4
fannna2003 spune:
cum faci sun "salata de piept de pui cu porumb, castraveciori murati, cartofi, salata verde, ridichi si maioneza!" ca salivez pe aici...?????
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
quote:cartofi fierti taiati cubulete,idem piept de pui...pui castraveciori murati, salata verde, ridichi si maioneza?????
Originally posted by fannna2003
cum faci sun "salata de piept de pui cu porumb,castraveciori murati , cartofi, salata verde, ridichi si maioneza!" ca salivez pe aici...?????
SunSmile spune:
Andru...tu dupa CIC nu vrei sa te mai intorci in firma asta??? Ma rog, mai e o gramada de vreme pana atunci, dar....asa k idee!
Si te rog sa ai mila de biata fata...las' ca-ti facem noi rezumat maine sau cand mai vine ea!
Rox asa-i...traditiile buhuhu...sentimentele sa primeze!
Cami? Cherry? Dana?...unde umblati?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Rox asa-i...traditiile buhuhu...sentimentele sa primeze!
sigur, e conditzia de baza pt ca toate celelalte sa meraga ca pe roate.e asa de simplu sa fim noi inshine si sa ne dragalim cu cei pe care-i simtzim pe aceeasi lungime cu noi, incat toate cadoutzele si gandurile bune vine de la sine.
anderrea, sa fii rabdatoare cu saraca fata....ca sia sa cred ca e speriata de cantitatea de informatzii! las` ca pricepe ea incet incet daca are ceva materie cenushie.
pana una-alta, sa ne spui ce vede ecografu`. fetiztuca sau baietzel? daca e secret, atunci mai rezistam pana va veni pe lume!
pupici!!!!!
roxi foto
SunSmile spune:
LoL. Mdap.Fierbi cartofii intregi, si piept de pui(merg si pulpite). Cand sunt gata..pui intr-un vas de yena o cutie mare de porumb, vreo 5-6 castraveti murati taiati cubulete, apoi cartofii taiati sau sfarmati, puiul cubulete(poti sa adaugi ridichi, salata verde sau nu) apoi potrivesti de sare si piper, pui maioneza, amesteci toata chestia asta, deasupra pui niste patrunjel tocat, pui un capac deasupra, le lasi 10 min si gata...pofta buna~!
Bhey aici la soacre e o epopee...se vorbeste despre orice...da' mancarea e in top, bag de seama!
quote:
Originally posted by fannna2003quote:cartofi fierti taiati cubulete,idem piept de pui...pui castraveciori murati, salata verde, ridichi si maioneza?????
Originally posted by fannna2003
cum faci sun "salata de piept de pui cu porumb,castraveciori murati , cartofi, salata verde, ridichi si maioneza!" ca salivez pe aici...?????
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Alynutza spune:
quote:
Fain subiect Fla. Deci eu, indiferent ca voi fi soacra de ginere sau soacra de nora, sau DD ajuta de amandoi, vreau asha:
- sa gandesc mereu ca am castigat un copil in plus
- sa-mi respect copiii si deciziile lor
- sa nu ma victimizez pentru a atrage atentia
- sa nu merg neanuntata si sa nu-mi dau cu parerea (neceruta) in ceea ce priveste casa lor si nepotii
- sa-mi ajut mereu dezinteresat copiii
- sa le fiu sprijin cand vor avea nevoie si sa ma bucur din suflet de realizarile lor
- sa fiu o mama pentru amandoi si o bunica devotata pentru nepotii mei
- categoric sa nu stam in aceeasi casa (si ii voi invata de mici sa-si ceara dreptul la intimitate)
- intr-un cuvant...sa fiu "acolo" ori de cate ori au nevoie si sa nu le fac probleme cu toane de femeie crizata! Doamne-Ajuta!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Subscriu in totalitate. Exact asa soacra as vrea sa fiu si eu. Si sper sa reusesc, mai ales partea cu locuit separat/respectat intimitatea/ne bagat in deciziile lor (decat daca cer sfatul), pentru ca sunt de pe acum constienta ca nu facem copii pentru noi, ai nostri sunt pana-s mici, apoi au dreptul la propria lor viata. Pe mine asta m-a durut si de asta m-am izbit (si ma izbesc inca) din partea parintilor mei, nu vor sa-mi dea drumul si sa accepte ca sunt om in toata firea si am drumul meu. Si ii admir pe socrii mei pentru ca ei au stiut sa le dea voie copiilor lor sa-si traiasca propria viata.
Alynutza spune:
Fetele, ma bag si eu ca musca-n lapte. Eu stiu ca se acorda concediu de ingrijirea copilului pana la 3 ani doar daca copilul este cu handicap. Nu vreau sa cobesc, dar am impresia ca astia vor sa ne mai taie din statul acasa cu copilul, nu stiti ca se vorbea la un moment dat sa dea nu stiu ce indemnizatie pentru mamele care se intorc la servici inainte de expirarea perioadei de 2 ani?
cherry22 spune:
Sunule, am avut putinica treaba, dar nu las eu pe voi sa stati la taclale fara mine
Flavia, buna ideea ta, mai schimbam un pic aerul pe aici
Andreea, nu o omori pe biata fata din primele zile, ca va cat o vor tine picioarele
Cum vreau sa fiu ca soacra:
-sa imi iubesc nora/ginerele ca si pe copilul meu
-sa nu imi bag nasul in familia lor
-sa ii ajut atunci cand au nevoie, neconditionat
-sa nu iau eu decizii pentru ei
-sa locuim separat, daca se va putea
-sa nu-i sufoc cu sfaturi batranesti sau cu prezenta mea
-sa imi accept ginerele/nora asa cum sunt si sa nu incerc sa fac din el/ea un model care sa-mi placa mie
-sa incerc sa nu o iau pe miriste si sa le fac viata un calvar
Cred ca ar mai fi multe de spus, dar, asta-i esentialul.
Fetelor, ar trebui sa facem o arhiva cu aceste declaratii pentru ca, atunci cand vom fi soacre, sa le citim cu atentie si sa ne tinem de cuvant.
pup fetele
a.cicel spune:
quote:
Andru...tu dupa CIC nu vrei sa te mai intorci in firma asta??? Ma rog, mai e o gramada de vreme pana atunci, dar....asa k idee!
Si te rog sa ai mila de biata fata...las' ca-ti facem noi rezumat maine sau cand mai vine ea!
Inca nu stiu daca o sa ma intorc sau nu dupa CIC. Eu pana atunci termin si facultatea si sper sa gasesc ceva pe la prefectura (termin administratie publica). Dar o sa vedem pana atunci. Acuma au fost ceva posturi la prefectura si aveam toate sansele, dar nu am vrut sa merg sa dau concurs, ca pana vine numirea pe post...intru in prenatal asa ca am renuntat. Sa speram ca in 2008 vor mai fii.
Andreea 22+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetele, ma bag si eu ca musca-n lapte. Eu stiu ca se acorda concediu de ingrijirea copilului pana la 3 ani doar daca copilul este cu handicap. Nu vreau sa cobesc, dar am impresia ca astia vor sa ne mai taie din statul acasa cu copilul, nu stiti ca se vorbea la un moment dat sa dea nu stiu ce indemnizatie pentru mamele care se intorc la servici inainte de expirarea perioadei de 2 ani?
Pentru cele care se intorc la munbca inaintea perioadei de 2 ani se acorda in plus fata de salariu un stimulent de 300 RON. Dar asta nu te impiedica sa stai acasa pana implineste copilul 2 ani. Se vorbea la un moment dat ca prelungesc CIC la 3 ani (si aici nu ma refer la copiii cu handicap).
Andreea 22+
POZE