Clubul nurorilor (34)
Raspunsuri - Pagina 3
impreuna spune:
Fana
Eu:
- nu vreau sa fiu posesiva
- nu vreau sa le fur din "independenta"
- nu vreau sa fiu prea curioasa
- nu vreau sa ma amestec in deciziile lor
- nu vreau sa ma bad peste ei in educatia nepotilor
- nu vreau sa ii fac sa isi schimbe hotararile, in cel mai bun caz sa ii sfatuiesc si atat
- nu vreau sa locuim impreuna (dar dc ei vor, nici nu i-as scoate afara:)
Ajunge deocamdata
Flavia (sotie si mamica fericita)
boeru spune:
Sun, frumos blanosul tau noi avem 2 pisici si nu le-am dat cand am nascut si mie la fel imi ziceau multi dar am intrebat si pediatra si veterinarul si au zis ca atata timp cat sunt vaccinate la timp si deparazitate este ok. Raducu are 2 ani si jumatate si a inceput sa se mai joace si el cu ele ca pana acum saracele se ascundeau cand aparea "inamicul public".
Despre soacra mea nu mai zic nimic sa fiu eu sanatoasa!
Cum vreau eu sa fiu ca soacra? Ca acum sper sa nu ma tampesc o data cu varsta si sa gandesc ca si acum! Stiti vorba aia ce tie nu-ti place... oricum Fla buna ideea sa zicem cum vrem sa fim poate mai citim peste ani si vedem ce-am promis
De fapt eu sunt soacra am o norica aici pe DC Maria o cheama si deocamdata ne intelegem perfect ma treceti pe listuta rosie ?
Vreau sa treci si la mine Flavia data nasterii - 04.09.1975
pupici pe burtici la gravidutze si bafta la bb pentru aspirante!
Sper sa mai am timp sa mai zic ceva mai incolo!
edit ca i-am gresit varsta Raducului scrisesem un an jumate'
Si fiindca tot i-am dat edit mi-am adus aminte de bubulinutza lui Flavi, sa-ti traisca comoara ca tare frumusica e!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
fannna2003 spune:
ia uitati aici...
La 1 iunie 2006, DC implineste 5 ani.
Am vrea sa il sarbatorim intr-un fel original.
Aspteptam de la voi propuneri de sarbatorire. Folositi-va imaginatia.
Haideti sa vedem cum sarbatorim acesti ani in care - am convietuit impreuna online - la bine si la rau....
e l;a discutii generale...ce spuneti...n-ar fi frumos sa ne putem intalnii?
macar cele care pot celelalte ne vedem in poze
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
eu nu am sa ajung in bucuresti...dar am sa fiu mereu alaturi de voi
SunSmile spune:
Fain subiect Fla. Deci eu, indiferent ca voi fi soacra de ginere sau soacra de nora, sau DD ajuta de amandoi, vreau asha:
- sa gandesc mereu ca am castigat un copil in plus
- sa-mi respect copiii si deciziile lor
- sa nu ma victimizez pentru a atrage atentia
- sa nu merg neanuntata si sa nu-mi dau cu parerea (neceruta) in ceea ce priveste casa lor si nepotii
- sa-mi ajut mereu dezinteresat copiii
- sa le fiu sprijin cand vor avea nevoie si sa ma bucur din suflet de realizarile lor
- sa fiu o mama pentru amandoi si o bunica devotata pentru nepotii mei
- categoric sa nu stam in aceeasi casa (si ii voi invata de mici sa-si ceara dreptul la intimitate)
- intr-un cuvant...sa fiu "acolo" ori de cate ori au nevoie si sa nu le fac probleme cu toane de femeie crizata! Doamne-Ajuta!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
roxanicea spune:
offfffffff, iar am scris al capitlul precedent, scuze. dar am copiat si cam asta ar fi:
sunule sa stii ca bebelicii cresc f frumos cu un caine. se stablieshte o relatzie aparte intre ei si cica copilul va fi mai curajos, mai bland cu animaluztele de orice fel, cica in general este f bine ca gazutzele aseta mici sa creasca pe langa un caine. eu am un vecin cu 2 baietzi care isi iubesc cainele lup mai mult decta pe parinzti, cerd. e o veselie si o calareala cu cainele prin curte de mai amre dragul! si cainele se atasheaza de copii si-i apara si le sunt prieteni adevaratzi.
as aca nu te stresa cu blanosu` si bebele! bebele isi va dezvolta anticorpi pt eventualii microbi ai blanosului!
nu te speria! mai intreaba si un pediatru cand va fi sa apara bebe, adr de principiu eu am citit ca e chiar bine.
andreeaatunci sa fie fetzita ceea ce vretzi si voi! si de-o fi baiat, las` c-o fi cuminte ca o fata . multzumita?
alina merci de ;vi-i intorc inzecit tuturor fetelor!!!!!!!!!
pa!
roxi foto
fannna2003 spune:
bravo sun...sunt sigura ca asa o sa fi...ne mai auzim noi pete vreo cativa ani...gasca nurorilor in postura soacrelor...
nu stiu daca ati priceput ceva...
acum un mic secret(intre noi fie vorba) nu stiu daca am sa-mi cresc nepotii ca vreau si eu sa ma mai distrez....
sa vedeti voi peste vreo 20 de ani....mamaaaaa am sa fiu cam in varful piramidei la 56 de anisori....ohooooo pai la mine cel mare o sa aiba 36...ca mine acum...si nora-mia va sta de vorba cu noricile aici si......o sa aflati voi cum sunt...
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Fetelor, eu nu prea diger bine obiceiurile noastre in legatura cu nasii si finii. Nu-mi place sa ma duc cu plocon la nasi, oricum cred ca mi-ar da cu el in cap si nici de la viitorii nostri finuti nu asteptam nimic, chiar le-am zis sa nu vina cu ceva la noi ca ne suparam. Asa suntem noi, chiar daca unora(stim noi cui) nu le convine. Cu nasii suntem foarte buni prieteni, ne vedem saptamanal, iar cu viitorii fini la fel, asa ca nu vad rostul ploconului sau a stiu eu ce obiceiuri bizare. Parerea mea, sa nu dati cu rosii, ca incep sa .
Danuta, spor la treaba!
pup toate noricile
cherry
subscriu in toatlitate si cu majuscule pe deasupra!
noi suntem inainte de toate prieteni cu nashii si finii si nu nsite straini cu care sa ne formalizam si fata de care sa trebuiasca sa ne ploonim sau sa se ploconeasca.
daca le fac cadouri,ambelor categorii, le fac fara ca imi place atre gestul sau ca mi-e tare drag de ei....nu ca trebuie....; faza asta cu traditzia nu m-a incantat niciodata. ele majoritatea au un substrat popular care e ok in mediul acela, dar nu neaparat la orash. ok, probabil se duceau cadorui la tara in vremurile indepartate pt ca lume ain general nu venea cu bani...motiv pt care se aduceau cadorui utile. dar acum????????
nu va suparati.....dar cred ca e mai bine sa facem ceea ce simtim decat ceea ce ne spune o matusha sau vreun unchi batran....
succes in toate!
roxi foto
a.cicel spune:
Am si eu putia treaba si voi ce faceti aici? Ajungeti la pagina 2 la alt capitol...
Hai ca azi am dat lectii de secretariat. A fost o tipa pe care se gandeste sefu' sa o angajeze, dar saraca a plecat cam speriata de aici. Mi-a fost mila de ea. Adevarul e ca sunt cam multe date si documente, dar numai cu 1% din ele lucreaza in fiecare luna. Cu celelalte doar cand e cazul. Saraca... a spus ca maine isi aduce caiet si noteaza. Mie imi venea sa rad, pt ca doar eu sunt aici de cand s-a infiintat firma si eu am pus in calculator toate documentele. Totul e conceput de mine si stiu si cu ochii inchisi unde gasesc un act. De aceea cred ca mi se pare simplu. Si vedeti si voi cat timp am de palavrageala cu voi.
Andreea 22+
POZE
roxanicea spune:
flavia, nu e bishonica al nostru,acel catzel frumos, ci al prietenei mele.ma gandeam sa fac cuplaje pe aici..dar nu mi-a ieshit tur asta. oricum maya e mica are cateva luni, maia re de asteptata pana al imperechere....
fug la treaba!
pupilici tuturor!!!
roxi foto