Clubul nurorilor (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Ufff,iarasi am scris la capitolul trecut,copiez aici:
Haide-ti sa va spun cum e la noi de Paste cu mersul la nasi:-deci,finii merg la nasi de doua ori/an,de Craciun si de Paste cu "plocon" iar de Paste acesta consta in:-oua rosii(10-15 buc.),miel,cozonac,pasca,vin,whiski sau o alta bautura si un mic cadou,nu f. scump,ceva pt. casa,un set de pahare,o lenjerie,o fata de masa...!Acolo se face chef mare,pe cheltuiala nasilor,cu masa,muzica,dans...nasii mai au si alti invitati,la noi au avut si alti fini care s-au intalnit cu aceasta ocazie!Parintii mei au avut 11 fini iar de Pasti era ca la nunta,veneau toti cu plocoane,cu copii,cu parinti si chefuiau cu nasii!
Nu stiu cum este prin alte zone dar la noi,la olteni,e sarbatoare si chef mare in ziua de Paste...!
Raza,eu zic sa dati cadoul de nunta,atunci,la nunta,asa vor crede ca e cadou de Paste iar la nunta vor astepta altul...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mai da harnicutze suntetzi...cum am iesit oleaca cum aveti spor
...am spus si eu la ca poate e baiat...cu toate ca mi-s dragi fetele de mor...asa mi-am dorit o fata...dar a iesit tot baiat...da sa vedeti voi cum vor roii fetele la usa mea ...ca la miere
si vorba lui Bogdan...
- lasa mama ca ai sa ai si tu 3 fete(se referea la nurori)...
- Dar de ce 3 Bogdan?
- pai una de la Florii, una de la mine si una de la tata..
pai daca spuneam mereu ca am 3 baieti...la ce sa ma astept?!?

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, eu nu prea diger bine obiceiurile noastre in legatura cu nasii si finii. Nu-mi place sa ma duc cu plocon la nasi, oricum cred ca mi-ar da cu el in cap si nici de la viitorii nostri finuti nu asteptam nimic, chiar le-am zis sa nu vina cu ceva la noi ca ne suparam. Asa suntem noi, chiar daca unora(stim noi cui) nu le convine. Cu nasii suntem foarte buni prieteni, ne vedem saptamanal, iar cu viitorii fini la fel, asa ca nu vad rostul ploconului sau a stiu eu ce obiceiuri bizare. Parerea mea, sa nu dati cu rosii, ca incep sa .

Danuta, spor la treaba!

pup toate noricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by clauf1000

raza de soare, ce cadou le faceti nasilor? dar ei voua?

Le-am luat fix ce nu aveau (k au de toate): un cuptor cu microunde. De la ei, pana acum, am auzit neoficial, k am putea primi ori tot cuptor ori masina de spalat. Ce vor lua sigur, va spun dupa nunta...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Raza,eu zic sa dati cadoul de nunta,atunci,la nunta,asa vor crede ca e cadou de Paste iar la nunta vor astepta altul...!

Stiu deja k e pt nunta! de Pasti ne ducem asa, simbolic, cu o sticla de vin, prajituri, vedem noi...de fapt, am vazut k la Tip Top fac niste cosulete din aluat, ma gandeam sa luam unul si punem de toate in el... oua, cozonac, etc..

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cherry ai perfecta dreptate. Si noi le-am luat cadouri(fara ocazii) de cate ori am mers la ei. Si nasha s-a suparat si ne-a zis ca daca ne mai prinde cu cadouri ne bate. Ca cica ei trebe sa ne umple pe noi de cadouri, ca doar is parintii nostri spirituali!Dar mie chiar imi face placere...chiar daca este incredibil de greu sa le iau ceva....pt ca nu numai ca au de toate, dar isi permit orice...si e dificil cu oamenii astia! Da' nu ma las io...de Paste e si ziua nashului asa ca...nu scapa!!!
Cred ca totusi cel mai frumos este sa existe o relatie de prietenie, in care sa poti spune lucrurile acestea. Relatiile unde exista 'obligatii' nu-s tocmai ok. Pt ca e ca si cand "m-as simti obligata sa-i iau ceva mamei"...NU, o fac din placere sau daca nu, mai bine fara! Nu dati nici in mine!
Fla iar ai disparut? Nu te lasa Saruca?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Io-s la pauza...ca de..prea multa munca strica.
Nici noi nu avem nici o pretentie de la fini. Simpla lor vizita ne face o mare placere. Dar la nunta trebuie sa le cumpar cadou.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

unde ati disparut?..ptiu ca v-am deocheat...hai ma cand e mai lejer la mine la job n-am cu cine vorbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cami eu sunt in CIC acuma, pana in decembrie. La mine nu-i problema ca o plasez pe Sara bunicilor pana o sa mearga la gradi.
Dar eu nu ma intorc la servici, vreau sa-mi deschid afacere dupa ce termin cu CIC si apoi mai vedem, poate imi voi permite sa stau mai mult cu Sara.
Nu stiu inca nimic de CIC pana la 3 ani, dar si daca va fi, nu cred ca mai prindem noi perioada aia...
Pai tu pana in iulie ai timp sa incerci amandoua variantele, pt oricare te hotarasti. Adevaru e ca e cam grea legerea...
Mersi, ma bucur ca iti place nora :)

Fetelor, ma gandeam sa initiem diferite subiecte de discutie pe aici, asa, oficial, ce ziceti?:))
De ex. "cum nu vreti voi sa fiti ca soacre"

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

eu vreau sa fiu o soacra buna...sa-mi ajut copii, sa nu fiu rautacioasa....sa fiu CEA MAI BUNA SOACRA(de fapt sa fiu ca o mama si o prietena de suflet nurorii mele)vreau sa am si 2 fete...ca n-am avut parte...
vreau totul ptr baietii si fetele mele(tot ce e mai bun)...si vreau si nurori bune...doooooamne cat ma ca poate dau de una de ma baga la azil

Mergi la inceput