Clubul nurorilor (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cherry22
Andreea, nu o omori pe biata fata din primele zile, ca va cat o vor tine picioarele

Eu nu omor pe nimeni. Doar ca m-a distrat faptul ca era as de speriata. Eu am incercat sa o linistesc, ca nu are de ce sa isi faca griji, ca nu e mult, nu e greu...Degeaba. Sa vedem daca mai vine si maine.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da, Cherry, facem arhiva. Ideea e ca, daca ne va ajuta DD sa avem copii si sa fie sanatosi, eu cu sigurantza voi incerca din rasputeri sa fiu asa. De fapt...asa a fost si este la mine in familie si la iubi la fel. La mine se batea la usa camerei inca era in clasa I...deci mi-au respectat intimitatea. Ai mei nu ma intrebau ce-am facut peste zi, pt ca le spuneam eu. M-au incurajat mereu sa "zbor", m-au lasat sa plec sa invat afara si m-au sustinut enorm, mi-au ascultat fiecare idee si mi-au dezvoltat simtul practic. Si pentru ca am doi parinti minunati, care mai intai de toate imi sunt prieteni stiu ca nu voi putea fi altfel. Niciodata nu m-au imbracat mai gros daca era frig...si asta m-a calit, niciodata nu mi-au intrerupt visele...si asta mi-a dezvoltat imaginatia, niciodata nu mi-au intrerupt drumul...si asta mi-a dat aripi! Ii iubesc nespus si vreau sa fiu cel putin la fel de buna k ei...si ca parinte si ca soacra...deci tot k parinte!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

LoL. Mdap.Fierbi cartofii intregi, si piept de pui(merg si pulpite). Cand sunt gata..pui intr-un vas de yena o cutie mare de porumb, vreo 5-6 castraveti murati taiati cubulete, apoi cartofii taiati sau sfarmati, puiul cubulete(poti sa adaugi ridichi, salata verde sau nu) apoi potrivesti de sare si piper, pui maioneza, amesteci toata chestia asta, deasupra pui niste patrunjel tocat, pui un capac deasupra, le lasi 10 min si gata...pofta buna~!
Bhey aici la soacre e o epopee...se vorbeste despre orice...da' mancarea e in top, bag de seama![quote]Originally posted by fannna2003

DSa' eu cu ce ti-am gresit? Acuma trebuie sa merg acasa si sa fac si eu ca mor aici...Mai ales ca mie imi plac cartofii si puiul... gatit in orice fel

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Mai,fetelor,eu v-am zis cum e traditia la olteni in ceea ce priveste nasia...acum fiecare se adapteaza dupa imprejurari...!Noi,de ex. ne intalnim de "n" ori cu nasii/an,vara iesim la terase,iar de Paste,in special,este o adevarata sarbatoare,nu conteaza "ploconul"...asa i-a ramas "denumirea",ei locuiesc la curte si noi suntem innebuniti dupa petrecerile in aer liber,gratar,muzica...sunt cu vreo 5 ani mai mari decat noi si chiar ne simtim bine impreuna!Am facut "paranteza" cu parintii mei pt. ca ei asa obisnuiau in tinerete,acum au mai slabit-o si ei cu petrecerile ca au nepoti,batrani pe la tara si nu prea "le mai arde" chiar asa de petreceri...dar,cam asta ar fi obiceiul...nu stiu cat am fost de explicita,v-am zis doar sa va faceti o idee cam ce si cum...fiecare adapteaza dupa imprejurari si buget!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

buna fetelor1
interesant subiect astta cu ce fel de soacra vrei sa fii...
eu nu zic ca n-o sa fiu ca soacra-mea, ma rog la Dumnezeu sa nu fiu ca ea, adica sa am discernamant... deocamdata am un baietel, asa ca voi vorbi despre nora...
adica:
-nu o sa fac niciodata inventarul a ceea ce aduce ea in familie... ma rog la Dumnezeu sa ne dea noua sanatate sa ii putem oferi copilului nostru tot ce ii trebuie, sa ii ajutam pe amandoi daca este cazul fara a pune in balanta ce i-am dat noi si ce i-au dat ei parintii... in nici un caz nu le voi scoate ochii dupa ce le-am dat ceva ca "ti-am dat, ti-am facut si tu nu faci nu stiu ce sau trebuie sa faci asa pentru ca ti-am dat, ti-am facut etc"
- imi doresc sa stam separat... e clar ca fiecare avem tabieturile noastre si in mod inevitabil prin convietuire se poate ajunge la divergente...
- nu sunt genul care sa jigneasca sau sa scoata ochii, si deci nu-i voi arunca in fata niciodata chestiuni dureroase sau jigniri la adresa parintilor ei, cum am patit eu
- nu voi interveni in nici un fel in deciziile lor... asa sunt ai mei, nu s-au bagt niciodata in deciziile noastre, in schim soacra... deci nu ii voi influenta in nici un fel, dar daca imi este cerut sfatul cu cea mai mare placere il voi da, fara a ma supara daca nu-l urmeaza... in nici un caz nu voi incerca sa-mi impun punctul de vedere

deocamdata atat imi vine in minte... toate cele pe care nu vreau sa le fac in postura de soacra, sunt chestii traite de mine cu soacra-mea... asa ca ma rog doar sa fiu intreaga la minte si sa consider nora ca fiind fiica mea...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Eu nu am sa spun cum NU vreau sa fiu ca soacra,imi doresc doar sa fiu sanatoasa,sa nu-mi ia Dumnezeu mintile,sa gandesc la fel ca si acum pt. ca oricum am sa fiu opusul soacra-mi...nu am sa le frang aripile daca ei vor sa zboare...am sa-i iubesc intotdeauna si voi avea incredere in alegerile lor pt. ca STIU CE COPII AM,STIU CE-AM EDUCAT,daca ei sunt fericiti alaturi de persoana aleasa,eu voi fi de 10 ori mai implinita!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

La mine se batea la usa camerei inca era in clasa I...deci mi-au respectat intimitatea. Ai mei nu ma intrebau ce-am facut peste zi, pt ca le spuneam eu. M-au incurajat mereu sa "zbor", m-au lasat sa plec sa invat afara si m-au sustinut enorm, mi-au ascultat fiecare idee si mi-au dezvoltat simtul practic. Si pentru ca am doi parinti minunati, care mai intai de toate imi sunt prieteni stiu ca nu voi putea fi altfel. Niciodata nu m-au imbracat mai gros daca era frig...si asta m-a calit, niciodata nu mi-au intrerupt visele...si asta mi-a dezvoltat imaginatia, niciodata nu mi-au intrerupt drumul...si asta mi-a dat aripi! Ii iubesc nespus si vreau sa fiu cel putin la fel de buna k ei...si ca parinte si ca soacra...deci tot k parinte!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

SunSmile foarte frumos le zici!
Da, Sun total de acord! Si eu cu mama mea la fel ca al meu tata Dumnezeu stie pe unde umbla! Toata lumea se intreaba cum dintr-o femeie singura, muncitoare, cu liceul neterminat a iesit asa o mandrete de fata (na! ca ma laudai!) care a fost in stare sa plece de acasa si sa nu vina cu burta la gura, sa termine o facultate, sa aiba casa-n Bucuresti..s.a.m.d Dar gura lumii e sloboda si nu mai pot eu de ei. Sunt foarte mandra ca acum 1 an si jumatate i-am amenajat mamei mele apartamentul si acum are si ea tot confortul. Vreau in curand asta dupa ce mai strang bani sa ii cumpar ceva aici ca desi acum este in putere cine stie mai tarziu sa fie langa mine.Uite ca mi s-a facut dor de ea si n-am vazut-o de saptamana trecuta.
Vroiam sa va mai zic ca m-am apucat de niste cursuri de design ambiental (amenajari interioare si exterioare) suuper interesant.Deocamdata la Eurocor si sambata 2 ore ca n-am timp prea mult. Din toamna vreau sa ma duc la Colegiul de Arhitectura trebuie sa ma apuc de pregatire repede, repede!
Asta e daca mi-a venit de studiat la 30 de ani!
Va pupicesc, va mai tin la curent.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Vad ca deja va ganditi cum vreti sau cum nu vreti sa fiti in postura de soacre. Eu din fericire nu merg asa de departe. prima data sa-mi vada bebel si apoi... o sa scriu si eu despre asta.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Mai,fetelor,eu v-am zis cum e traditia la olteni in ceea ce priveste nasia...acum fiecare se adapteaza dupa imprejurari...!Noi,de ex. ne intalnim de "n" ori cu nasii/an,vara iesim la terase,iar de Paste,in special,este o adevarata sarbatoare,nu conteaza "ploconul"...asa i-a ramas "denumirea",ei locuiesc la curte si noi suntem innebuniti dupa petrecerile in aer liber,gratar,muzica...sunt cu vreo 5 ani mai mari decat noi si chiar ne simtim bine impreuna!Am facut "paranteza" cu parintii mei pt. ca ei asa obisnuiau in tinerete,acum au mai slabit-o si ei cu petrecerile ca au nepoti,batrani pe la tara si nu prea "le mai arde" chiar asa de petreceri...dar,cam asta ar fi obiceiul...nu stiu cat am fost de explicita,v-am zis doar sa va faceti o idee cam ce si cum...fiecare adapteaza dupa imprejurari si buget!

POZE

Cami, scumpa, eu doar mi-am spus parerea vis-a-vis de aceste obiceiuri, care mie mi se par cam antice si pe care multi tineri sunt obligati de familie sa le accepte chiar daca nu vor. Nu a fost o replica la ceea ce ai spus tu, dar, daca tot s-a vorbit de cadouri la nasi si fini, mi-am dat si eu cu parerea. Sper ca nu te-am suparat, caci nu asta a fost intentia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sa va dau o veste:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput