Clubul nurorilor (34)
Raspunsuri - Pagina 6
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Sa va dau o veste:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Ce veste, Fla?
impreuna spune:
Azi n-am musafiri
De fapt vine maica-mea la noi, da ea nu se pune, ca nu e musafira
boeru spune:
quote:
Azi n-am musafiri
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Alynutza spune:
Fetelor, am o lene in mine... bine ca plec spre casa in 10 minute si am de gand sa lenevesc putin cu iubi inainte sa plece la servici.
Va si va doresc o seara buna!
cherry22 spune:
quote:
Azi n-am musafiri
impreuna spune:
Florina, mie-mi cam place de flacaul tau, pacat ca deja e "promis":)
Felicitari ca poti face atatea lucruri deodata, si servici, si casa, si cursuri...
Fetelor, ma gandeam sa punem link-ul de la capitolul asta langa lista, sa nu uitam cum vrem sa fim cand om fi soacre:)))
Cami ma bucur ca fiica-mea va fi pe maini bune:)
cherry22 spune:
Fetelor, ce-i linistea asta? Nu mai aveti chef de stat la taclale sau toate munciti din greu?
Am ramas singura?
impreuna spune:
Cum cherry, eu sunt nimeni?:)))
Da acu chiar ca ma cam duc si eu, ca imi astept barbatu si apoi mrgem cu prietenii la pizza
Ah, si uitasem sa spun, vis a vis de ce ziceati voi (Sun, Florina) si ai mei m-au invatat sa fiu independenta, m-au sustinut in alegerile pe care le-am facut, au fost mereu alaturi de mine dar fara sa ma sufoce.
Ei, socrii mei sunt exact invers, tocmai de asta imi este foarte greu sa ma adaptez.
Ei l-au avut doar pe sotul meu, si sunt f posesivi, vor sa controleze tot, sa stie tot, sa se implice in toate, le este greu sa inteleaga ca suntem oameni maturi (sau ma rog, macar ne straduim:) si ca suntem o familie separata, cu o viata separata de a lor. Ceea ce ma consoleaza este faptul ca fac asta din dragoste, pt ca m-au "adoptat" si pe mine si nu fac diferente intre noi, dar totusi, vorba aia "ce-i prea mult, strica"
cherry22 spune:
Fla, am postat aproape in acelasi timp, am crezut ca ati plecat toate.
Distractie placuta in oras!
BraveGirl spune:
Si eu sunt....fac pauza.Mai am de spalat in baie si termin...Am fost o
==========
Corina
Albumul meu