Clubul nurorilor (34)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia72 spune:
Cherry,stai linistita,iubita, ca nu m-am suparat,eu nu ma supar decat pe soacra...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
clauf1000 spune:
buna fetele
referitor la cadourile pentru nasi sau fini, era o intrebare de principiu si o cerere de sugestii. imi cer scuze daca am generat o polemica pe aceasta tema.
lore1980, sunt cu totul de acord cu tine referitor la calitatile pe care sper ca le voi avea cand voi fi soacra
impreuna spune:
Da da clauf si mie mi-a placut ce a zis Lore, de fapt toate am zis pe aici doar lucruri bune si frumoase, sa vedem cum ramane cu practica
Pupici, ca m-am dus la pizza
Flavia (sotie si mamica fericita)
boeru spune:
Fla daca mai fac unul promit ca e al tau
BraveGirl harnicutza albinutza eu am zis sa impart in 2 we curatenia si am facut sapt trecuta o parte dar cred ca trebuie s-o iau de la capat. Si daca n-am timp le mai las si asa ca Duminica sunt Floriile si e ziua mea doar n-o sa muncesc in asa o zi?
Noroc ca al meu nu e asa pretentios si ma mai rapeste de la treburile casnice ca cica se plictiseste!
Si am invatat si eu sa le las mai incet ca doar n-oi fi robotzel!
Vreau sa-mi gasesc pe cineva sa m-ajute macar cu calcatul sa vedem cum pun problema cu al meu ca nu-i prea place sa vina lume straina in lipsa noastra abia s-a obisnuit cu bona!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
marinar spune:
Buna fetelor
acum am aterizat si eu, am avut o zi super incarcata.
Fla super gragalasa micutza voastra.
Sun... bestial blanosu'. Al meu (lup) a facut un an in martie.
Fannasuper raspuns ti-a dat Bogdanel.
Mai fetelor ce ne-am mai duce si noi pe la nasi, dar ei locuiesc in Spania asa ca ne vedem numai cand vin ei in tara. Totusi, de sarbatori, trecem pe la parintii nasilor cu cate ceva.
Cat despre ce fel de soacra vreau sa fiu................ in functie de ce va insemna "soacra buna" peste 20-30 de ani... o sa ma adaptez in asa fel incat sa nu-mi supar copii (sopilul + nora/ginere)
marina
pozici
lavinai spune:
Yuhuuuuu fetele.....am aparut si io.....obosita intr-adevar dupa o zi si o noapte cu bebica dar fericita ca am stat cu scumpica mica!!!
Maaammmaaaaaaaa........... am lipsit doar o zi jumate si deja parca nu am mai vb cu voi de o luna...... sper ca v-a fost dor de mine..... .
Bun venit noilor nurori!!
Multumesc la toate pt felicitari pentru examen. Vedeti cum vin rezultatele dupa o asemenea sustinere din partea voastra!!!
Cherry a spus : "Lavi, felicitari! Esti si frumoasa, si desteapta, traiasca mama care te-a facut!" !!!! Sa-mi traiasca ca e sufletul meu si mie asa de dor de ea ( e plecata din tara de aproape doua saptamani....)
Flavia, sa iti traiasca printesa!! sa fie sanatoasa si frumoasa si sa va aduca numai bucurii in suflet si impliniri!!! Este o frumoasa!!
Sun, eu nu sunt prea "prietena" cu animalele, rare sunt acelea care imi plac ( spre disperarea sotzului....) dar "blanosul" tau este adorabil!!! cum sa n u-l iubesti acnd e asa de frumos, curat si ingrijit???? Este ca o jucarie!! Ptiu Ptiu
Noi azi am fost si am luat cadouri pt copii nasilor (dc au coipii lor le-a sarit randul....) si se pare ca si la mine a venit iepurasul ami devreme!!!!!
va las un pic sa ma duc si io sa fac un dus ca numai ce am venit si am sarit direct pe comp!!!
Cred ca v-am inebunit de tot, ....dar mi-afost un dor de voi....PE BUNE!!!!
mai vb ami pe seara, cu fetele care au netu' acasa1!!
Multi pupici!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
paula2003 spune:
Ce mult m-am gandit la voi sa vorbesc ce a mai facut soacra mea.....
Mai nou nu vine in vizita decat dupa 20.30 sau 21.30 depinde de ce chef are si uita sa plece. De fapt este un obicei la ei de a pleca in sat dupa ora 20. Ce sa fac, imi vine sa o omor, am facut depresie, si cu sotul m-am certat ca de ce nu m-am mult dupa ce pleaca ei, de ce nu am culcat copii la fel....si acum astept cu sufletul la gura sa o prind singura sa o jumulesc si eu pe ea putin.
Doamne ce oameni .....sa vina in vizita numai la ora somnului....si intr-o casa cu pitici. Eu sunt franta, nu dorm noptile, ziua umblu de nu mai pot si numai eu stiu cat tot pentru copii si seara cand sa-i spal, sa le dau de mancare, sa-i culc si sa ma intind si eu daca mai ramane timp.....vine SOACRA!!!!!!Macar de ar face ceva cand vine, vrea sa fie servita, sa stai cu ea......si face bot ca nu o tratezi ca pe o regina.
Am sa intru cand mai pot, va pupic.
Paula cu Paul & Alexandra
SunSmile spune:
Bau!
Bun (re)venit Paula! Imi pare rau sa aud de soacra, dar deja sunt muta cand aud de specimene de genul asta! Multa putere iti doresc si pupici piticilor!
Clau n-ai iscat nici o controversa...fiecare si-a spus parerea! Hai ca noi suntem aici sa ne ajutam, sa ne ascultam...nu sa ne certam! Deci...stai calma!
Marina da' matalutza pe unde mi-ai umblat azi? Huh?
Bun revenit Lavi!
Bravo Corina pt harnicenie! Eu singura nu pot sa fac, pt ca asta inseamna sa-mi exilez catelu'....si si-asa o sa tot stea fara noi luna ce vine! aAa ca am vorbit cu femeia mea si o sa vina ea sapt viitoare, o s-o ajut si eu! Nu are chestii drastice de facut, pt ca le face tot ea saptamanal p'alea grele si aspirator, parchet, clantze fac eu zilnic pt ca mi-s maniax!
Fla pofta buna la pizza!
Hai pupici si revin...
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
clauf1000 spune:
buna fetele.sun, m-am linistit. stii, eu nu am intrat de f mult timp pe aici dar deja ma simt mai calma dupa ce am impartasit cu cineva din problemele mele cu soacra. parca sunt mai linistita vazand ca nu numai eu sunt intr-o asemenea situatie.
va multumesc pentru ca existati
SunSmile spune:
Pentru asta suntem aici...o mana de prietene, gata oricand sa se sustina una pe cealalta!
quote:
Originally posted by clauf1000
buna fetele.sun, m-am linistit. stii, eu nu am intrat de f mult timp pe aici dar deja ma simt mai calma dupa ce am impartasit cu cineva din problemele mele cu soacra. parca sunt mai linistita vazand ca nu numai eu sunt intr-o asemenea situatie.
va multumesc pentru ca existati
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE