Testarea Nationala pentru vara 2007

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

titisha, i-am citit copilului ce i-ai prezis, iti transmite complimente si ai un buchet de flori de la el
danyalo, sotul meu a invatat pentru medicina, a facut meditatii la greu si cu doua saptamani inaintea examenului s-a inscris la informatica, spre disperarea si crizarea intregii familii, nu a fost premeditat, pur si simplu asa a simtit, acum e mare informatician
Dar pana atunci mai avem, eu inca nu stiu daca liceele au programa scolara ca pe vremea mea, adica specifica pe domeniu real/uman. Si daca intra la real, poate urma cariera umanista?

kikina, ce faci, da-ne vesti, pune sampania la rece

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

craciunitza
Ei acum cand se inscriu la liceu pot face optiuni cum doresc...adica daca prefera realul bifeaza toate codurile de real...si mai la urma umanul!! Teoretic...si practic...daca le gandesti bine intri exact unde iti doresti!! Sa va vedeti intrati la liceul dorit ..caci pe urma se pot face mutari de la un profil la altul...cu diferentele de rigoare desigur!!Treaba cu codurile e complicata privita din afara...insa cu putin exercitiu deprindem si asa ceva... Din pacate nu prea mai seamana nimic cu ceea ce am facut noi in scoala!!
Sper ca ai inteles cate ceva!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

quote:
Originally posted by titisha

Craciunitza, e TARE baiatul, nu varza !
Iata un scenariu: avocat in domeniul IT-ului - stiu si eu ceva legat de securitatea internationala IT-ului, deci mate-info la greu, olimpiade, concursuri de informatica, engleza cat cuprinde, poate si o germana, mai tarziu aplica pentru vre-un colegiu de afara.. si uite asa intra in echipa avocatilor de la IBM pe partea de sofware-uri tridimensionale (de la desenul tehnic dar in spatiu 3D) .. iar ca hobby sau ca cireasa de pe tort: chitara clasica .. propriile lui concerte prin te miri ce bar aristocrat.
Bat campii ??? adica am luat-o razna ???

Titisha, excelenta viziunea ta, mi-a placut mult! Sa nu uit sa-ti cer o parere in sensul asta si pentru ai mei.

quote:
Daca o mai iau pe aratura....astept bilele negre in continuare!!

DANY

Dany, imi ofer pentru intransigenta mea. (Nici eu n-am avut asa ceva pana acum!)

P.S. Craciunitza! Ce super sunt puiutii de mata alintata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Craciunitzo, sampania e deja inghetata bocna. Maine, dupa ce ne-om agata de gardul scolii sa zarim rezultatele, sper sa pocnim si ea si noi de fericire! Imbatam si copiii! Off, Doamne ajuta! Mai e o zi. Copilul deja se joaca continuu si parca nu-i vine sa creada ca nu mai are de invatat. Manca-l-ar mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

kikina iti tinem pumnii stransi,chiar am citit ca pe site numa in 30 se vor afisa rezultatele.
sa ne tii la curent

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Kikina,tinem pumni stransi sa reusiti sa intrati unde va doriti.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

ei kikina nu ne mai fierbe ce-ati facut?
nepoata mea a luat 8.53, mai trebuie sa vad ce a facut celalat nepot

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Doamne ce stres.Tocmai vorbeau la TV de copii care au luat la romana si geografie 9 si 10 si la mate au luat 4.Am inteles ca a fost greu la geometrie cu problemele cu conul.Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul acelor copii.Mai au o sansa la recorectare.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

da si anul trecut aceeasi problema au avut-o copii la mate tot conul le-a picat.
a intrat si nepotul meu.Viitor preot.

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Felicitari, good, pentru nepoti.
kikina...?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput