Testarea Nationala pentru vara 2007

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

mersi mult craciunitza.
Kikina ceva vesti? bei singura sampania?

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

9,25! Adica 9,60 mate, 9,80 istorie si... 8,35 romana, spre marea lui dezamagire! Pentru ca nu reuseam sa zaresc panoul cu "verdictele" in imbulzeala aia, stateam cu ochii atintiti doar la el, care, mai sprinten, s-a bagat in fata. Offf, ce mutrita ofticata a facut si ce tare m-am speriat eu, vazandu-l asa abatut! A vrut contestatie si am facut-o, dupa indelungi deliberari care m-au sleit... O fi bine, o fi rau, nu mai stiu. Am mers pe mana lui si chiar l-am admirat (din nou) pt. curaj si fermitate. Eu tot sovaiam, cantarind riscurile de a-i fi scazuta nota (Doamne fereste!). In fine, am depus contestatia pana la urma si acum iar stau cu inima stransa de emotie. Pana joi, cand se afiseaza rezultatele. Sper sa fie bine, sa fi avut copilul dreptate. E asa de greu sa te decizi in astfel de situatii. Va rog mult nu-mi spuneti ca n-am facut bine, ci doar mai tineti-mi pumnii un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

felicitari uite eu deja am inceput sa beau sampanie
foarte bine ca ati facut contestatie,chiar am vazut la tv un baiat saracu la geografie a fost trecut absent desi era in sala.iti dai seama ce era in sufletul lui.
hai ca nu mai ai mult de asteptat aci ii si joi

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Kikina
Tin si eu pumnii stransi...
Lucrarile se resigileaza si se duc in provincie!! nush insa unde..in ce oras!! Anul trecut parca au fost la Craiova...Vb. de romana... si de la noi din scoala ... unora dinte copii desi f.f.f. buni...li s-au intors lucrarile cu note mai mici...si acelea au ramas notele!! eu nu m-am pronuntat acum! Desi m-au consultat parintii le-am spus ca decizia le apartine!! caci e riscant... Acum sper ca tu sa fi luat o decizie buna..si chiar sa se intoarca cu o nota mai buna... Insa notele si la noi au fost sub asteptari la romana...la fel..copii cu lucrari exemplare din pacate!!
Dany
Sper ca joi sa ne dai o veste buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Wow! Felicitari, kikina!
Mamaaaaaaaaaaa, ce medie uriasaaaaa... ce i-ai dat sa manance de are asa note mari? Numa' joi stii rezultatul? Va fi bine, tin pumnii!

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eu nici n-am putut sa citesc la subiectul asta ca am inima in gat de emotie numai cat ma gandesc la examene, chiar daca al meu mai are un an la dispozitie.

Kikina, felicitari pentru medie si mai ales felicitari pentru asa un baiat hotarat si sigur pe el. Eu zic ca n-are cum sa-i micsoreze nota, probabil ca stie el ce stie de a cerut contestatie cu atata siguranta.
Bravo, bine ai facut ca ai avut incredere in el.

Unde ziceati ca e sampania aia ?

Mergi la inceput

Of, dragele de voi, ce dragute sunteti ca ma incurajati! Am jurat ca nici nu mai citesc raspunsurile pana joi, de teama sa nu m-apuce regretele in privinta contestatiei. Dar nu m-am putut abtine. Daca ati stii ce e in sufletul meu! Ba zic ca am facut foarte bine ca l-am lasat sa se lupte, ba zic ca ar fi fost mai cuminte sa-l temperez. Dar, oricat de tare as tremura de frica unei dezamagiri, sunt mandra si fericita ca am asa un copil bun si cu putere de decizie. Si cred ca, indiferent daca ii va creste sau ii va scadea nota, e important ca nu se resemneaza. Pentru mine asta a cantarit mult in decizia pe care am luat-o.
Sunt sigura ca acum el e mai tare decat mine: il bat pe umar, "incurajator", asteptand, de fapt, sa ma incurajeze el pe mine si sa-mi confirme ca totul va fi bine. Cred ca am o mutra de caine batut... Dar chiar ma simt optimista cand il vad cum imi zambeste larg si plin de incredere. Da Doamne sa fie bine! Asa s-o fi simtit si mama lu' Stefan cel Mare cand si-a trimis feciorul la lupta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Kikina
Am un nod in gat cand citesc!!! Ai un copil de AUR iar baiatul are o MAMA pe masura!! Va trece si ziua de joi si ai sa vezi ca va fi bine!!

Dany

Mergi la inceput

Mersi mult, Dany! Nu stiu daca chiar am copil de aur, dar sigur si el si fratele lui sunt aurul meu.
Vedeti ca tot nu ma pot abtine sa nu verific raspunsurile voastre. Ce bine imi fac! Va multumesc tuturor pentru sustinere. De-ar ajunge toate gandurile astea bune direct la comisia de evaluare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Kikina,felicitari.Ai incredere in copil ca stie el ce-a facut acolo.Acelasi lucru m-a pus Anca sa fac la olimpiada la mate,acum 2 ani si a avut dreptate.Daca e un copil asa bun isi stie valoarea si are puterea de a se evalua singur.
Curaj ca noi tinem pumni in continuare.Spre ce licee v-ati orientat?

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput