Testarea Nationala pentru vara 2007

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Gata! Am scapat! Cu bine, speram. Adica undeva peste 9 la fiecare dintre materii. Acum asteptam afisarea rezultatelor. Fac tot felul de socoteli si inca imi simt picioarele de plastilina si sufletul in gat. Dar ma bucur ca a trecut ce era mai greu. Revin cu amanunte atunci cand capat certitudini.
Cati, multumesc ca n-ai uitat de "hop"-ul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

buna kikina!
ma bucur ca ati scapat (in parte) stiu si eu ce inseamna eu pana la rezultate n-am fost buna de nimic,mai ales ca noi a trebuit sa mai dam si un examen de aptitudini.dupa examen eram calare pe internet sa vad daca nu cumva s-au rezultatele,iar in data cu pricina am fost prima la scoala.
dar a trecut si a iesit cum am vrut noi.
da sa ne tii la curent,credeam ca a uitat lumea de subiectul asta.

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Mi se pare mie sau mi se adreseaza lumea cu "dvs"? Este a treia senzatie pe ziua de azi
Eu stiu ce se da la capacitate si nu ma deranjeaza ca dany m-a luat ca din oala, mi-a placut ce-a scris si am trecut usor peste confuzia ei.
Alina, si pe mine m-a mirat ca n-ai stiut pana acum de istorie/geografie, de cand a intrat copilul in clasa a 5-a am auzit la radio si tv si mereu am sperat sa scapam. N-am scapat, n-are nimic, dam inainte cu tupeu :)))
be, ma gandesc la liceele particulare de frica, na, n-am copil geniu, e un copil normal care poate oricand gresi si am posibilitatea sa nu-l las sa plateasca. Chiar n-am chef sa fie copilul meu victima sistemului.
dany, domnul avocat este foarte ocupat si are multe pe cap, mamica aceea care a-nteles din prima nu are alta grija decat sa vina la sedinta si sa-si ia bautura, cele doua persoane nu suporta comparatie. Si eu le-am disperat pe dirigintele copiilor pentru ca am prea multe pe cap si nu reusesc sa tin minte tot, asa ca sun, intreb, iar sun, iar intreb, si tot asa :)
goodmomy, si noi avem probleme cu limba romana, ca suntem baieti si gandim matematic, nu suntem visatori :(

Uite ca mi-am amintit de note si iar ma enervez, ca daca baietii scartaie la romana, fetele scartaie la sport, niciodata nu trec probele si totusi li se pune 10, "ca sa nu le stricam media", ma scuzati ca nu cred in 10 pe linie, nu poti fi un an intreg perfect

kikina, cum te simti acum, ca ai scapat?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Craciunitza, cum ma simt acum? Sunt... moale si bucuroasa. I-am tinut pumnii copilului pe bune si acum, ca mi i-am desclestat, parca tot mai imi vine sa-i strang, din obisnuinta celor 3 zile de tensiune. Mai avem o afisare si apoi o repartizare si abia atunci vom rasufla, cu adevarat, usurati. Si sper ca si satisfacuti, daca media copilului ii va permite sa intre la liceul ales. Acum 2 ani, cu cel mare, desi am trecut prin aceleasi emotii (credeam ca la cel mic voi fi deja tabacita, dar ioc!), era, intr-un fel, mai simplu, pt. ca am facut optiuni si pt. uman si pt. real, baiatul fiind cam juma-juma in privinta inclinatiilor. Dar cu asta mic nu putem alege decat realul, pt. ca e clar calat pe mate-info. Asa ca optiunile se cam injumatatesc si e mai greu. Mai avem putin si vom afla ce "ni se pregateste". Pana atunci... calcule si socoteli de posibile note si, cand ma apuca mai tare nelinistea, cate o cerere de ajutor catre Doamne-Doamne. Tineti-ne pumnii!

Mergi la inceput

iti tinem pumnii Kikina si tie si tuturor care se afla in situatia ta ,si eu am doi nepoti care au dat examen si m-am simtit ca si cum ar fi dat fata mea.
craciunitza,fata mea lua note mici din cauza profei nu ca ea n-ar fi stiut de mai mult,si nu a luat nici o ora in particular decat la mate in ultima luna de scoala ca noi acolo scartaiam.dar dupa cum mi-au zis nepotii mei si anul acesta la mate se pare ca vor fi note destul de mici.
mie mi groaza de bac cu toate ca mea nu va da nici din mate nici din fizica pt ca din a XI ei nu mai fac materiile astea (filo-engleza)
dumnezeu ne da putere sa trecem peste toate.

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

kikina, tinem pumnii!

Voi stiti toate spre ce domeniu sa va indrumati copilul? La mine e varza, copilul e tare la mate dar vrea sa se faca avocat si are inclinatie la desen tehnic si canta la chitara, ce iese din asa ceva, spre ce sa-l indrept?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Kikina, stiu exact prin ce treci !nu poti rasufla usurata decat dupa ce il vezi repartizat la liceul dorit de voi. Anul trecut am avut emotii uriase si dupa ce am afla nota final de admitere si pe ce pozitie era. In ziua cand s-au afisat notele de la testare el s-a dus la liceul unde se fisau cu noaptea in cap, si a stat acolo pana s-au afisat. Dar dupa ce a aflat-o s-a linistit, era convins ca va intra acolo unde isi dorea .Eu faceam mereu socoteli comparativ cu mediile de intrare din anii precedenti, dar el afisa o aparenta incredere de care eu eram straina. Imi pastrez parerea ca eu am fost mult mai stresata decat el ! Oricum nu cred ca atsa te incurajeaza, dar iti tin si eu pumnii !

Craciunita, inclin sa cred ca ti-ai dorii sa stii mai multe informatii despre liceele particulare ! Eu am o prietena a carei fetita nu opteaza decat pentru Sava sau Vianu mate-info bilingv. In aceste doua licee au ei incredere. Fetita f. f. bine pregatita. Dar daca se intampla ceva neprevazut ei au ca alternativa Liceul International de Informatica din Grupul liceelor “Lumina”. S-au informat si au referinte extrem de bune despre acest liceu particular. Referitor la plata, exista reduceri mari daca media de admitere este f. mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Craciunitza, e TARE baiatul, nu varza !
Iata un scenariu: avocat in domeniul IT-ului - stiu si eu ceva legat de securitatea internationala IT-ului, deci mate-info la greu, olimpiade, concursuri de informatica, engleza cat cuprinde, poate si o germana, mai tarziu aplica pentru vre-un colegiu de afara.. si uite asa intra in echipa avocatilor de la IBM pe partea de sofware-uri tridimensionale (de la desenul tehnic dar in spatiu 3D) .. iar ca hobby sau ca cireasa de pe tort: chitara clasica .. propriile lui concerte prin te miri ce bar aristocrat.
Bat campii ??? adica am luat-o razna ???

Mergi la inceput

craciunitza,eu de exemplu stiu incotro sa o indrept pe fiica-mea.ce va relatii internationale este foarte talentata la lb engleza anul viitor voi strange ceva banuti sa pota sa dea testul cambridge si la engleza si la germana.si in plus si amea are talent la desen o pasioneaza foarte mult arta ghotica dar cine stie ce va fii pana va termina liceul.ei se schimba de la o zi la alta oricum decizia finala tot a ei va ramane.

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

craciunitza
Eu zic doar sa tatonezi terenul...vezi spre ce are tragere...nu-l presa de acum..timp este suficient...si el se poate schimba pe parcurs!!Eu am exemple in clasa de copii care si-au schimbat optiunile chiar cu o sapt. inaintea examenului..de i-au derutat pe parinti...dar la fel parintii nu au intervenit!! Copilul in cauza a dat probe si de limba inainte si la engleza si la germana...le-a luat pe amandoua...voia ceva pe bilingv engleza...insa acum s-a schimbat vrea pe germana...argumentul lui: toti stiu engleza...de ce nu si o germana??
Per ansamblu toate examenele au fost cu un grad mediu de dificultate, subiecte rezonabile... copiii care au invatat nu vor avea probleme!!
Notele ...ca de obicei..vor fi amestecate!!...ce sesizez eu comparativ cu ce am corectat in ceilalti ani la examen...anul acesta ceva note mai mari... Insa matematica va oferi mari surprize!!! cred neplacute!!!
Felicit mamicile care au scapat partial de stress...la's ca mai e un pik si trece tot!!
Eu la anu' voi avea tot clasa a VIII -a asa ca avem ce povesti...
Daca o mai iau pe aratura....astept bilele negre in continuare!!

DANY

Mergi la inceput