Testarea Nationala pentru vara 2007

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

ei kikina cum v-ati descurcat?
am auzit ca a fost usor.au avut oare noroc ca le-a picat Basmul?
succes in continuare

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_yourself spune:

...ce au facut copii la testul de limba romana?...eu am trecut prin asta anul trecut si azi am stat ca pe ace pt ca stiu ca nu e usor si cate emotii aveam eu anul trecut pe vremea asta
...dar a trecut si asta si peste 3 zile(sau dupa ce afla unde au intrat) vor rasufla si ei usurati
....eu nu pot decat sa le urez mult succes in continuare si sa fie cat mai calmi,ca stresul nu-i ajuta cu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Crezi sau nu abia acum am aflat.Am mai spus,am intrebat la fiecare sedinata si nu am primit nici un raspuns.De fieare data se raspundea "Sa fim sanatosi pana atunci si mai vedem".Acum aflu de examenele suplimentare si de faptul ca media generala V-VIII conteaza in proportie de 50%.Noroc ca am copil bun si a avut medii mari pana acum.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Am doua intrebari:
1. ce inseamna "m edie mare"?
2. examenele la liceele de stat si la cele particulare sunt in acelasi timp?
Am eu un gand, refuz sa-mi bag de bunavoie copilul in jocul de-a examenul la liceu

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Peste 9.50,restul a pierdut la istorie cu media 5.De ce crezi ca sunt eu disperata?E singura materie unde scartaie rau de tot.Noroc ca avem optiunea cu geografia ca alfel eram in criza de nervi.
Nu stiu de examenele de la particular dar stiu ca preturile sunt f. mari si conditiile ceva mai stringente decat la stat,asta daca mergi la un lic. particular cu pretentii si unde-ti garanteaza si ceva rezultate.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

alinaxeni,craciunitza,Adrianaa
Iarasi vin si spun ca nu-i in regula cu chestia asta!!Eu am terminat acum o serie de clasa a 8-a dar...scuzati... stiau ce si cum din clasa a 5-a!!! Nush la ce scoli aveti copii...cred ca nu e f. imp. insa chiar nu ati avut rude/ cunostinte care sa treaca prin asta??? Ma mir puternic!!! Dar se poate!!!
Ar fi fost frumos sa vada si parintii mei aceste postari ale voastre!!
Am fost o diriginta model...pusa la punct cu tot-tot...ii ajutam si ii ajut in continuare...si tot m-au criticat unii carcotasi ca nu e suficient!!!
Da... se tine cont de mediile claselor 5-8 si bineinteles de media de la testare . Eu sunt prof. de geografie si ... de cand sunt eu in invatamant ( adik de 6 ani) geografia s-a dat in fiecare an/ idem pt. istorie!!! Am deja elevi care au dat bacul...si tot au tinut minte din clasa a 8-a!!!
Daca mai aveti nelamuriri intrebati!!
P.S. Azi ma suna un tatic( avocat !!!) sa ma intrebe ca nu trebuia sa facem deja optiunile pt. liceu???!!!
M-am abtinut cu greu sa nu-l intreb : Domnule esti beat?? sau esti prost??!!!
In clasa am numai parinti cu studii...exceptie o tanti...femeie simpla... cu aplecare spre bautura... Femeia a inteles din prima cum sta treaba( la sed. cu parintii ) Insa domnu' avocat nu!!!
Eram pe strada...si cum sunt fata buna m-am innarmat cu rabdare si i-am explicat : cum sa completeze fisa cu optiuni daca nu s-au terminat examenele???
Asa ca nu ma mir caci nu vi s-a spus!!
Eu am explicat suuper pe inteles...dar poate ca domnu' era cu mintea aiurea!!
Imi cer scuze ca am vb. asa mult!!!
Si referitor la examene pt. licee de stat si cele private!!
Nu te mai gandi!! Inv. privat la noi mai are muult pana va semana cu cel din U.E..sau de altundeva!! Exceptii?? vreo 2-3 licee bune private unde si costul e pe masura!!!
In rest ..la liceele private ajung cei cu bani care nu iau testarea... sau si ai celor care fac eforturi mari sa-i tina la privat!!
Deci...varianta ramasa este tot loteria calculatorului...
cea mai proasta alegere din cate am vazut!!
Dar sa speram ca totul va fi bine in final!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Dany draga, am doar o impresie, sau iti scapa amanuntele conversatiei noastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Adrianaa
Dar la "amanuntele" importante am raspuns cat se poate de corect!!
Din cate stiu se pastreaza acelasi sistem...iar eu nu am facut altceva decat sa povestesc despr el!!
Sincer...nu-mi dau deama la ce te referi!! Multumesc pt. bila!! e frumoasa!!! Nu am primit niciodata!! Dar toate au un inceput!!
Poate era mai bine sa nu ma amestec si doar sa va citesc!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_yourself spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Am doua intrebari:
1. ce inseamna "m edie mare"?
2. examenele la liceele de stat si la cele particulare sunt in acelasi timp?
Am eu un gand, refuz sa-mi bag de bunavoie copilul in jocul de-a examenul la liceu

...am si eu o intrebare...de ce luati in calcul varianta liceelor particulare,cat timp in bucuresti mai sunt (sau inca mai sunt) licee de stat bune
...daca am inteles gresit intrebarea,imi cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

hop si eu in discutie.
din clasa a 5 a copii puteau opta si pentru teza din ce vrea sa dea , geografie sau istorie. in clasa a 8 a i-a mai intrebat inca o data si atunci fiecare prof de geogra sau istorie se ocupa de copii care au ales materia respectiva pentru examen.eu de la inceputul clasei a 8 a am inceput sa caut despre capacitatea din anul anterior si chiar am scos de pe net subiectele si baremele.in al doilea semestru chiar eram chemeti din 2 in 2 saptamani la scoala pentru a ne da noi informatii legate de capacitate.si chiar diriginta ne sfatuia in parte pe fiecare parinte cam la ce liceu ar putea copilul nostru sa intre.in parte toti au intrat chiar acolo unde a preconizat d-na diriginta.iar in legatura cu mediile eu m-am lamurit.
copilul meu la lb romana nu reusea sa treaca de nota 7 la capacitate a luat 8,70 si poate merita mai mult daca faceam contestatie.asa ca aliaxeni nu dispera daca la istorie are 5 poate in examen ia mult mai mult.

succes tuturor celor care au examenene!

cati

Mergi la inceput