Testarea Nationala pentru vara 2007

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Craciunitzo, mai avem 1 zi, doar cateva ore... Maine, nenea ministru' apasa pe buton. Ai zice ca-i bomba atomica (citeste ce-am citat mai sus, din ziarul Libertatea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Mda, sa speram ca nu crapa sistemul.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

S-a facut repartizarea si s-a afisat pe site-ul ministerului educatiei.
Cu o zi mai devreme.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Uraaaaaaaaa! Am intrat unde-am vrut! Adica nu eu, ci pustiul meu cel tare! Sunt atat de fericita, atat de mandra, atat de... linistita acum! E la clasa de mate-info bilingv engleza. Nu-mi mai pasa nici de contestatie (chiar imi da mana sa afirm ca am facut foarte bine ca am depus-o, desi i-a scazut nota). Doamne, ce bine e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Felicitari Kikina.Sa-ti traiasca baiatul.
Nu-mi vine sa cred,mi-au dat lacrimile,abia asteptam raspunsul tau.Parca ar fi reusit copilul meu.Felicitari inca o data si pupa baiatu' destept si din partea mea.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Mersi, Alinaxeni. Pup copilu' incontinuu. Imi vine sa spun tuturor cat sunt de fericita. Si, iata, chiar spun! Oare asa se bucurau si parintii nostri cand intram noi la liceu? Dar atunci nu era tot suspansul asta cu repartizarea. Poate de asta si emotiile sunt atat de mari. Si, oricum, parca altfel simti cand esti tu parinte. Dragii mei baieti, ce fericita ma fac amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

felicitari kikina
ma bucur enorm pentru tine si pentru copilul tau
acuma am simtit bucuria mea de anul trecut ,si sunt fericita alaturi de tine.
deci trebuie sa bem sampania da?

rockeritza mea
cati

Mergi la inceput

Multumesc, multumesc, ca imi impartasiti bucuria! Da, pun la bataie un butoi de sampanie virtuala . Sa-l bem impreuna, toate mamele emotionate de examenele trecute, prezente si viitoare ale copiilor nostri. Bravo lor si noua ca i-am facut!

P.S. Pentru Bac trebuie sa pregatesc o cisterna? Bine ca mai am timp pana atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Uraaaa....Felicitari, Kikina, tie si mai ales baiatului tau cel destept si sigur pe el.
Bravo voua, ma bucur tare mult alaturi de voi si mi-au dat si mie lacrimile de emotie. Ce fericiti si ce usurati trebuie sa fiti acum !
Inca o data felicitari si pupa baiatul din partea mea. On sfarsit a inceput vacanta si pentru el.

Craciunitza si Alina, sa dea Dumnezeu sa fim la fel de fericite anul viitor pe vremea asta pentru puii nostri.

Dar, pana atunci, sa curga sampania pentru baiatul Kikinei !!!

Mergi la inceput

Iti multumesc si tie, Kuki draga . Eu mai pastrez sampanie si pentru la anu', sa contribui si eu la bucuria viitoare a ta, a Craciunitzei si a Alinei. Si a altor mamici care vor fi "examinate" atunci.

Mergi la inceput