Bulgaria - statiuni !!

Bulgaria - statiuni !! | Autor: alishaa

Link direct la acest mesaj

Buna, stiu ca subiectul s-a mai discutat - am citit tot credeti-ma, insa eu mai am nelamuriri.
Eu intentionez sa imi petrec luna de miere in Bulgaria anul acesta (mi s-a pus pata dupa ce am vazut o groaza de poze si de impresii despre litoralul din Bulgaria) si m-am orientat catre Albena (am inteles ca este o statiune mai linistita). De ce in Bulgaria ? Pt ca in Grecia am mai fost si in alta parte nu imi permit deocamdata si imi doresc foarte, foarte mult sa ajung la mare in Bulgaria.
Insa nu stiu exact ce sa aleg : Albena sau Nisipurile Aurii ? Mi-as dori o statiune linistita, plina de verdeata si conditii cat de bune.
Asa ca am rugamintea la cele/cei care au fost sa imi impartaseasca impresii si daca se poate sa isi dea cu parerea : Albena sau Nisipurile Aurii ? Am vazut oferte pe net, am vazut imagini cu hoteluri, statiuni, plaja, etc, dar tot nu sunt hotarata. Eu as vrea la hotel Gergana - ma intriga insa ca pe un site hotelul are 4 stele, pe altul 3 stele!!! Am citit lucruri minunate despre Ralitsa Superior, dar este cam departe de plaja si eu vreau pe plaja, nu la piscina. Asa ca va rog, nu ocoliti subiectul !!!
Multumesc!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Daca nu e prea tarziu, o sa-ti pot da relatii exacte dupa 1 mai, caci de 1 mai mergem la Nisipurile de Aur, dar mergem sa vedem si Albena, caci de pe 25 iunie mergem iar acolo.

Laura si bebitele: Bianca (aproape 7 ani) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

LauraT multumesc mult pt raspuns. Nu stiu daca voi putea astepta pana pe 1 mai, dar oricum, abia astept sa vii cu impresii. Indiferent daca o sa fac rezervarea sau nu, astept cu mare interes un raspuns de la tine. Vacanta placuta si te astept cu povestiri si cu poze, daca se poate. Statiunile arata super (pe net), sper sa fie asa si la fata locului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna,

daca vrei liniste alege Albena totusi.Este fff curata si al rezervatia Baltata alaturi care parca face parte din statiune unde este vegetatie de conifere si unde poti sa te plimbi linistita si binenteles si faleza statiunii .Hotelul gergana eu zic ca este de 3 stele dar am fost in el deoarece am avut o familie de prieteni care a stat acolo cand noi eram la Ralitsa.Este chiar ultimul hotel din statiune dar asta nu trebuie sa te sperie.Ai piscina hotelului care da direct in plaja .Stiu ca meniul este de tip mic dejun sau demi pensiune dar oricum ai alege mesele sunt de tip bufet suedez ca sa zic asa si poti alege canm ce vrei de acolo si nu sunt probleme .Succes cu pregatirile si alegere cat mai usoara.
PS Am fost si eu in Grecia si pot sa-ti spun ca aici este mult mai multa liniste.

Mergi la inceput

Irina_Ina2000, multumesc din suflet pt precizari!!! Mai poti sa imi raspunzi la cateva intrebari, te rog ?
E departe Ralitsa de plaja - eu iubesc marea si nu vreau sa petrec prea mult la piscina!!!
Despre Arabella Beach (hotelul) poti sa imi spui ceva ? Arata super pe site!!! Dar eu stiu!!!
In orice caz, as vrea sa stiu daca intr-adevar este verdeata multa, daca ai unde sa te plimbi - parcuri frumoase, vegetatie.
Eu as fii vrut un hotel cam la 250 de metri de plaja, dar se pare ca sunt numai de 3 stele pe acolo si nu prea mi s-au parut interesante. Sa nu crezi ca sunt o snoaba, am inteles ca nu prea e diferenta intre hotelurile de 3 si 4 stele - asa e ? Mi-e cam frica sa nu am surprize neplacute!!!
As vrea intr-adevar sa fie mai liniste si mai intim si intelesesem ca Albena e Ok fata de Nisipurile Aurii unde a mai multa agitatie!!!
La hotelurile de pe plaja e liniste - mi se pare cam ciudat!!!
Multumesc din suflet inca odata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_ina2000

Buna,

daca vrei liniste alege Albena totusi.Este fff curata si al rezervatia Baltata alaturi care parca face parte din statiune unde este vegetatie de conifere si unde poti sa te plimbi linistita si binenteles si faleza statiunii .Hotelul gergana eu zic ca este de 3 stele dar am fost in el deoarece am avut o familie de prieteni care a stat acolo cand noi eram la Ralitsa.Este chiar ultimul hotel din statiune dar asta nu trebuie sa te sperie.Ai piscina hotelului care da direct in plaja .Stiu ca meniul este de tip mic dejun sau demi pensiune dar oricum ai alege mesele sunt de tip bufet suedez ca sa zic asa si poti alege canm ce vrei de acolo si nu sunt probleme .Succes cu pregatirile si alegere cat mai usoara.
PS Am fost si eu in Grecia si pot sa-ti spun ca aici este mult mai multa liniste.

Irina, de mult vroiam sa intreb: ce-i cu rezervatia aia? ce e de fapt? un parc, o gradina botanica/zoologica? te poti plimba pe acolo? e cu taxa de intrare (cat?) sau free?

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna ,

sincer incepe sa ma cuprimnda nostalgia mai ales cand stiu ca anul acesta s-ar putea sa stam mai prin apropiere.Dar lamuririle le dau oricum.diferenta dintre 3 si 4 stele constau in lipsa aerului conditionat de care noi oricum nu ne-am folosit la sfarsitul lunii august.De ce nu am preferat noi un hotel langa plaja : pentru ca sunt cateva care au aleile de acces la plaja chiar pe langa hotel si ne-a fost frica galagie.Gergana insa e la capatul plajei si acolo in principiu poti merge linistita.Locuri de plimbare sunt destule asta pit sa-ti dai seama si din plaja care se intinde pe 5km si care are alaturi aceasta rezervatie Baltata care e ceva in genul uni parc f mare cu copaci f multi.Nu se plateste intrare , e ca si cm ai merge prin statiune si daca nu te uiti la indicatorul de la intrare nici nu ai stii ce este acolo.In plus au si un bazar destul de intins unde nu este aceea forfota de la noi care te oboseste , cu imbranceli si diverse reclame zgomotoase.Restaurantele lor au muzica dar nu poti spune ca nu te lasa sa dormi noapte din cauza nivelului f ridicat.Noi am fost tare multumiti pentru ca Alexandru in general nu suporta agitatia , zgomotul si acolo am simtit ca a fost totul bine pentru el.
Vacanta placuta indiferent de ce alegere faceti.
PS la Nisipurile de aur am avut impresia ca sunt un pic mai inghesuite hotelurile si oricum era mai multa forfota decat in Albena.

Mergi la inceput

Irina, mersi pentru detalii, abia astept!

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Alishaa si eu caut zilele astea variante de litoral la Albena si chiar ma intereseaza subiectul
Dar de ce am intervenit: spuneai intr-unul din raspunsuri ca te intereseaza un hotel de 4* la 250 m de plaja si n uai vazut. Uite ca eu tot asa ceva caut si am gasit variante cum ar fi: Malibu sau Laguna Garden care sunt amindoua la cca 250 m de plaja si au si sistem all inclusive. Adica nu mai ai nici o cheltuiala (teoretic) pe mincare.
Eu m-am uitat pe www.albena.bg si acolo au si panoramic view a camerelor, holurilor, restaurantelor.
Spor la gasit si mai tinem legatura ca sunt f interesata si eu!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

danat, m-am uitat pe site si am vazut hotelurile cu camera virtuala - dar Laguna Garden mie nu mi-a placut asa de mult!!! Malibu pare OK, insa mi-a placut foarte mult Ralitsa, Arabella Beach si Gergana!!! Eu nu as vrea all inclusive pt ca ma cunosc si nu imi place sa pap intr-un sg. loc!!! As vrea sa merg la diferite restaurante si sa ma simt bine, fiindca se spune ca au niste restaurante super.
Eu am gasit preturi bune la paralela45, daca te intereseaza - mai mici decat in alta parte.
Imi pare bine ca esti interesata, credeam ca sunt singura!!!
De Arabella Beach stie cineva ceva ? Si tu Irina_Ina2000 spui ca e mai liniste la Gergana ? Era curatenie inauntru ? Mai iti aduci aminte ?
Multumesc mult pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Alishaa si eu as merge la restaurante insa cu un copilas de ceva mai mult de 2 anisori nu poti sa-ti permiti Oricum nu o consider mare renuntare, vreau liniste si odihna, sa se simta puiul bine.
Albena am inteles ca e ok pt familisti.
Din ce pct de vedere nu ti-a placut Laguna Garden??

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput