Bulgaria - statiuni !!
Raspunsuri - Pagina 2
alishaa spune:
Danat, scuze - Malibu nu mi-a placut, Laguna Garden e OK!!!! Nu mi-a placut camera si cum arata el in sine!!!
Laguna Garden, pare Ok , dar mie mai mult mi-a placut Arabella Beach si Gergana!!
La tine e mai bine cu all inclusive avand in vedere ca ai un bebelin mic - e mai comod si mai placut pt copilas!!! Eu asta caut o atmosfera familista si liniste!! Dar sa fie si verdeata si placuta atmosfera!!! Pana acum am auzit numai de bine despre statiunea asta.
lavi02 spune:
irina_ina pe mine ma tenteza f tare Laguna Beach, sunt pe punctul de a face rezervarea. E mai in centru, nu? Cat e de departe rezervatia? Cat sunt de departe restaurantele? Si noi am ales demipensiune pt ca o masa / zi sa mai mancam si la alte restaurante. In rezervatie e umbra? Noi avem o fetita de 4 ani si una care va avea 7 luni si care peste zi va trebui plimbata, de preferat mai pe la umbra si doar seara la plaja. Am vazut planul statiunii, pe www.albena.bg si asa, pe harta, statiunea pare mica dar cand citesti ca mai toate hotelurile au teren de tenis, etc inseamna ca sunt amplasate la ceva distanta unul de altul. Deci ca e mai mare decat pare.
Intrebarea mea ar fi: daca stam la Laguna Beach e fezabil sa o plimb dimineata pe cea mica cu caruciorul prin parc/rezervatie, mai pe la umbra? Si sa ajungem, cu catelus si purcelus la restaurante intr-un timp rezonabil, de plimbare? Nu ma deranjeaza zgomotul in cantitati rezonabile.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
alishaa spune:
Irina_Ina2000, iar am motiv sa te mai stresez un pic!!! Sorry!!
Ca de obicei, sunt nehotarata rau si mai tre sa pun niste intrebari.
De la hotelul Gergana sau Albena Playa pana in centrul statiunii sau pana la restaurantul Fiesta e mult ? Cam cat se face ?
Daca stai la Ralitsa, cum e cu plaja - platesti ? Ca vad ca hotelurile de pe plaja au plaja lor (ufff, ce exprimare).
Iti mai aduci aminte ceva de hotelul Kaliopa si Orhideya Garden ? Sunt de 3 stele, dar ma intreb cum sunt si daca sunt mai faine decat Gergana sau Albena Playa si daca sunt situate mai in centru.
De hotelul Arabella Beach ai auzit ceva ? Adica l-ai vazut, il tii minte ?
Si vad ca pe unele situri hoteluri de 4 stele apar de 3 stele de fapt - tot nu sunt prea lamurita cu numarul de stele!!
Scuze ca te bat la cap!!!
irina_ina2000 spune:
Buna fetelor,
sa incerc sa dau cat de cat lamuriri la intrebarile voastre:
-In orice hotel ati sta va puteti plimba linistite la umbra pentru ca este f multa verdeata.
-Nu pot sa va spun prea multe despre meniurile din restaurante deoarece noi am avut all inclusive si chiar nu am mai avut nevoie de nimic.
-Plajele nu sunt cu plata indiferent de hotelul in care esti cazat dar daca vrei umbrela si sezlong trebuie platit.Daca nu stai insa in zona lor ai chiar langa apa o bucata cam de 10m latime unde nu te -intreaba nimeni nimic.Noi am avut umbrela de acasa si afost totul ok.Gergana insa are sezlongurile de la piscina care dau imediat in plaja .
-Eu zic sa nu va faceti probleme despre cazare pentru ca peste tot este f curat, se schimba zilnic prosoapele ,nu ai probleme cu curatenia si cu gunoiul in camera si in baie.
-Eu nu prea am putut defini ce inseamna centru aici.
-Nu exista un super market in statiune asa cum ati crede .
alishaa spune:
Irina - multumesc mult pt informatii!!! Eu am citit niste reviewuri pe situri englezesti si spuneau ca ar fii probleme cu mancarea - asa sa fie ? M-au cam speriat - ca cica e mancarea proasta si mult s-au deranjat la stomac!!! Hmmm
De la Gergana e departe pana la Ralitsa ?
Mi-a mai spus cineva ca nu prea are centru statiunea!! Dar as vrea sa stiu daca e rezonabil sa mergi pe jos de la Gergana sau Albena Playa pana la Ralitza sau alte hoteluri !!!
lavi02 spune:
Mutumesc IrinaIna. Am rezervat si eu, dar nu mai aveau Laguna Beach asa ca am ales Nona, 3*. 10 nopti: 17-16 iunie. Sper sa ne simtim bine. O sa va povestesc.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Teodora D. spune:
Irina, daca nu au supermarket/alimentara-de unde poti cumpara o sticla cu apa sa zicem? Nu mai spun de lapte sau iaurt pt. copil, ca astea presupun ca la primesti la restaurantul hotelului si poti eventual sa le duci in camera,nu?
quote:
Originally posted by alishaa
Irina - multumesc mult pt informatii!!! Eu am citit niste reviewuri pe situri englezesti si spuneau ca ar fii probleme cu mancarea - asa sa fie ? M-au cam speriat - ca cica e mancarea proasta si mult s-au deranjat la stomac!!! Hmmm
Alishaa, ar fi o problema daca e asa;insa eu am auzit numai lucruri bune despre mancarea lor . cred ca aici pe DC am citit ca se mananca f. bine, ca exista o mare varietate de fructe etc. Dar am zambit la faza cu englezii pt. ca nu demult am citit o ironie la adresa lor, ca li se deranjeaza digestia de cum parasesc UK-ul.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
bebeluc spune:
Teodora iti raspund eu la intrebarea cu supermarket-apa. Intr-adevar nu exista supermarket in Albena. Dar exista o strada ca un bazar, curata nu ca la noi, unde sunt mici "boutiquri" cu frigidere de Pepsi sau Coca si gasesti apa, iaurtele, stiksuri, ce mai ca in boutiqurile noastre de pe vremuri.
Simona- mami de baieti Alex, 18ani & Luca 1,6ani
Ana71 spune:
Buna,
Si noi ne gandim sa mergem la Albena, prin iulie si ne-a atras atentia Hotelul Kaliacra ( 3stele cu all inclusive). Aveti ceva referinte despre el? As prefera sa avem ceva referinte despre el pentru ca mergem cu amandoi copii (de 6 ani si jumatate si 1 an si jumatate)si nu prea vrem sa ne avantam in necunoscut.
Multumesc,
Teodora D. spune:
am gasit si eu o pagina cu plangeri "englezesti", in special mancarea nu a fost prea bine apreciata; puteti citi www.bulgariancoast.com/hotels/detail.asp?hid=123&rid=6" target="_blank">aici. o mama se plange ca i-a cazut copilul prin geam, s-a ranit, nu i s-a acordat primul ajutor si a fost pusa sa plateasca si geamul.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.