Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Bombo-faine fotos, am senzatzia ca Neydin seamana cu Emma in unelepoze, mai ales asa cheliutzasi al obrajori. vad ca voi atzi inceput lagreu diversificarea, noi asteptam sa faca 3 luni ca nu e prea incantata de linguritza deocamdata, maien si eu am program de gradina si de mers de pus cercelusii!Pupicei la rockeritza!
Noi am fost azi plecate 4h cu masina, a dorit la greu, si am facut pasaport si al medic, treb eu sa imif ac niste analize dar voi merge la prima ora la un labortor ca treb pe stomacul gol. Aici a fain, vine caldura, vor fi numai peste 15C zilele astea si in masina deja te coci de la soare,azi am dat drumul la aer conditionat.
Ma duc sama joc cu Emma ca einverva, dupa 4h de somn cred si eu, e si un pciin greva,a mincat 2 mese prost, 2 ok, si sper sa ajung si la gym, ieri am reusit si am fost d el a9-10 am ca apoi am iesit afara cu ea, si a stat si Dragos si am avut musafiri, iara a primit destule,inclusiv olitza, o papusa superba si chiar si un halatzel d ebaie mortal.I-am luat si eu niste body si un costumas de primavara.
O noapte buna va doresc si pupciei la toate!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ingrid S spune:
Giova, vb lui Moni, pune poze in costum de baie . Eu le-as pune pe ale mele, dar in epoca...dinainte de sarcina, ca acuma se sperie lumea!
Moni, eu la coapse am, de acolo iti dau o gramada, ca la pulpitze sunt slaba, n-am de unde! Iar celulita...nu mai vorbesc, ca ma enervez doar cand aud de ea, ce sa o mai si vad!
Azi copilul a dormit, si a dormit..si a tot dormit, ori se schimba timpul, ori are ceva, maine chem pediatra deoarece cam tuseste si nu-mi place. Febra nu are, a mancat binishor si totusi, instinctul imi spune ca ceva nu e in regula, sa vedem ce-o zice madam doctorul.
Ma duc la nani, noapte buna si la toate!
Ingrid S si Diana
utocatalina spune:
Neata fetelor...am inceput dimineata cu o curatenie la poze, ca m-a insipirat Monica...am vazut pozele...Hai mai ca arati f. bine, iar minerele cica dau tot farmecul unei femei...zic eu ca si eu am minere de 2 ori cit ale taleAuzi eu cred ca daca o las pe Bia cu tati, va papa 30/masa, ca Dan cind ii dadea ii da nitel si daca ea nu mai vroia, cel putin asa i se parea lui, zicea ca s-a saturat si gata masa!Singura care saturuie si o hraneste in lipsa mea ramine numai mama, pe ea ma puteam baza ca avea rabdare sa ii dea si 1 ora sa pape, ca sa nu flaminzeasca...Vad ca si Diana uraste pozitia pe burta, ca si Bia, care iar arunca ieri capul pe spate de nervi cind am pus-o!
Bine ca m-am lamurit cum e cu imbracatul, dar parca tot as pleca cu ea gatita, ca dupa ce ca poarta numai atunci rochita, macar sa stea cit mai mult cu ea!Cred ca pina la urma plecam cu rochita pe noiStau in cumpana cu plecatul la mare de Paste, ca dupa ce am vazut simbata cum a facut in deplasare, mi-e frica sa nu o tina tot intr-o criza pe acolo...uff..chiar nu mai stiu ce sa fac..
I-a luat ieri de la Barza niste salopete si bodyuri Dan, dar aia nu mai aveau de nici unle pe acolo...nu tu pantalonasi, nu scutece..cica asteapta marfa abia dupa paste...i-am luat numai de la 6 luni+...am gasit prin sertare o salopeta de la 3-6 luni, pe care am omis-o...abia i-am pus-o aseara, asa ca azi zboara direct la spalat si la lucruri mici..
La prinz sunt cu mama la plimbare si sa dau o roata pe la Unirea dupa costum de botez...optez pentru taior si fusta negre, si o bluza mai colorata..sper sa gasesc ceva la gabaritul meu
Bombonica am vazut pozele cu Neydin...este SUPERBA si are hainute bestiale...o papusica este!...ce bine tine capul...las ca o pun eu pe Bia la treaba sa-si tina capul cum trebuie!Vad ca tot cu hip hopul are treaba!
Kikiriki felicitari pentru kg Luanei!
Revin..o zi buna!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
nicoleta raducu spune:
'neatza,gagicile...
Noua ieri nu ne-a mers iar DC-ul...Ma saboteaza cineva...
Fiti atente:de doua zile,doctora mi-a recomandat pt placintzica un supliment naturist..se cheama VITAM...sa stiti ca e miracol..e pt stimularea apetitului..si are si un complex de vitamine...
http://www.medici.ro/index.php3?id_document=530
Pentru gagicile care nu papa...vi-l recomand ...pe bune...imi maninca Daria acum f bine..sper sa nu o laud prea tare....
Ii dau dim si seara,in seringa...cite 1 ml...
Noi azi punem cercelusi...mergem la eco de sold si fontanela...ca sa ma linistesc...si seara la Neagoe sa ne schimbe pansamentul la buricut....
Acum scriu cu placintzica pe genunchi..si ma duc sa o schimb..sa tocmai mi-a tras un kaki..si pucheeeeeeeeeee...
Va pupa dulcic...noi cele doua fete cucuiete...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
utocatalina spune:
Am uitat sa zic ca de ieri a revenit si lapticul, asa ca din 7 mese, 4 au fost exclusiv sin..si mi s-a stricat iar pompa...cred ca de data asta de tot, dar nu-mi mai fac probleme ca am aplicat metida denisei cu mulsul manual si am scos 125 in 15 minute, ceea ce nu e rau...
Bafta multa Nico azi la eco si ma bucur mult ca Daria papa bine....la noi buricutul e ok si nu i-am mai pus pansament de 1 sapt...sa vad cind vine mama daca zice ca mai e cazul de pansat!
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Cata Ma bucur ca ti-a revenit laptele. Asa ma laudam si eu ieri, dar azi.... deja a trebuit sa-i dau lapte praf.
Nico Bafta la eco.
Noutati nu avem, bebe doarme si mai tarziu iesim la plimare.
Pupici la mamici si bebici.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
laryiuly spune:
Ioana Alexandra s-a nascut pe 6 ianuarie 2006, ora 4.50 (dpn 29 decembrie 2005, 41 saptamani); Iulia (21 iunie 1979)
A vut 4200g, 54 cm, Apgar 9.
Am nascut natural in Bucuresti, la Spitalul Filantropia cu Dr. Pana Stelian.
Cred ca am scris tot ce trebuia!
Pupici!
mirela10 spune:
neatza mamici frumoase si bebici cuminti
ANA,ai dreptate,de cand cu mama n-am mai intrat,ca ne batem pe bebe.eu incerc sa profit acum cat mai stau acasa si sa ma joc cu el,iar ea e topita asa cascrie pe noi....in plus de abea azi pleaca prietenii din rom si au avut chef de plimbari la greu
pt cojite,da-i clarei dupa baie cu ulei si apoi cu pieptanul(ce mi s-a spus si mie,ca de aplicat....)
lui dani i-au picat doua smocuri din crestet si i-a ramas un pic de creasta pe mijloc.aseara A avut o criza de burtica tare rea,nu mai stiam cum sa-l linistesc.in rest e un dulce cand nu-l doare rade in hohote si gangureste.nu am inceput diversificarea,tot cu san suntem.adevarul e ca sunt cam pierduta,si cand ma gandesc si ca plec la munca,as incepe totusi cu ceva,dar nu stiu cu ce...
va pupic pe toate si incerc sa citesc tot
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
utocatalina spune:
Mirela nu am retinut cind te reintorci la munca? Ce ai de gind sa-i dai papa...formula si altceva? Las ca si mie Bia mi-a facut la curte o criza simbata de am fost zombi 2 zile! Ana revine el lapticul...si nu-i bai ca-i dai completare..principalul este ca papa si oricum la cit este de mare cred ca papa orice!Si eu ies dupa masa urmatoare ca ies cu mama sa holbez ochii la costume pentru botez!
Ciresica Bianca
mirela10 spune:
CATA,pai imi caut acum de munca pe net.deja am primit o oferta ,dar era de noapte,de la 22.00la 8.00 si nu am vrut.caut de la 8.00 la 15.00.si despre diversificare,cred ca o sa iau zilele astea niste piureuri de legume sau fructe,sa aiba mama ce sa-i dea,desi mi-e frica sa nu-i agraveze colicii.sa vedem...
BOMBO,SIPT JASMINE cea cumintzica.tu ii dai san,sau formula?si cu ce ai inceput diversificarea?
fetele care dau san cu ce incepeti diversificarea,ca eu sunt pierduta in spatiu...mama zice sa incepem sa-i dam niste supita,eu stiam de cereale intai,dar in ce sa le pun?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)