Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Mirela eu nu stiu inca cu ce vom incepe diversificarea....daca ia Bia in greutate ok poate cu supele vom incepe de la 4 luni, daca nu, cu cereale de porumb, fara gluten si lapte, cite o lingurita dimineata si seara, pusa in lapte..
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
maraki spune:
Hello, hello!!!!
Santem pe pagina 2 Nu am timp sa scriu acum, revin mai incolo...Giorgos s-a dus la maica-sa sa doarma pt. ca este racit!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
buna si de la noi!!!
de dim. nu mi-a mers netul si am plecat la plimbare.
si noi am luat Huggies si sunt multumita. Ana am dat 500.000 lei pe nr.3, 78 buc. parca. Pampersul e 550.000 lei 90 buc. dar oricum huggies e mai fin inauntru, are banda elastica la spate, pana acum sunt incantata.
Aseara am comiso!!!. am si uitat ce bine e!!! nici o durere..
Cata eu tot am impresiaq ca e putin mai larga, dar e ok, nu ma deranjeaza.
il alaptez pe bebe si raspund pe urma.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Acum a plecat pediatra de la mine, copilul e ok, eu sunt bolnava la cap, cred de ma sperii atata!
Mi-a dat niste Ambroxol pt nas, ca nu reusesc sa-i scot mucishorii toti si niste vit. C pt stimularea apetitului, papa cam putin, maxim 100ml la o masa, de regula o ia pe aratura cu cate 70-80 ml, ma dispera! S-a uitat si la picioarushe, cutele sunt egale, in spate ca in fatza mi-a zis ca nu se iau in considerare, asa ca m-am calmat , oricum eco de sold mi-a zis ca se face la 4 luni, sa stau eu cuminte pana atunci. A ascultat-o la plamani, nu are nika , in schimb mi-a dat trimitere pt examen de urina, cica miroase putin, sper sa fie ok si cu asta. I-au iesit iar bubitze de la caldura, mi-a spus sa n-o dau cu nika, pt ca trec de la sine, eventual sa nu o spal cu sapun in zona respectiva si daca nu trec un pic de Bepanthene.
Adevarul e ca la mine e destul de cald in camera, iar afara acum sunt 22 de grade. Ma duc sa scot copilul la aer, revin.
la fete!
Ingrid S si Diana
Giova spune:
Deci:
Kikiriki imediat trec datele in lista. nu m-am suparat, bine ca ai reusit. pt. ati aparea la fiecare mesaj linkul, trebuie sa mergi in profilul personal, sa bifezi acolo la semnatura si sa-l copiezi exact asa cum ti-am explicat.
Daca nu ai inteles iti explic, numai sa ma anunti si sa fiu la comp.
Felicitari pt. greutatea Luanei.
Moni arati super bine, as vrea sa fiu asa slaba ca si tine, mai ales ca tre sa fiu si mireasa. nu-mi imprumuti corpul tau?
Nu pun poza in costum de baie ca ma treceti la mamici de sept.- oct. 2006. Dar iti dau cate kg vrei de la mine.
Maraki nu am nika cu Clau, din contra tre sa se ingrase. dar acum ma trezesc dim. cu el, ii pregatesc micul dejun, suc de porto proaspat, vitaminele si pe urma tigara si cafeaua. asa mananc si eu de dim.
Ti-e frica ca se raceste si Angelo de l-ai trimis la socrela pe Giorgios? nu ti-e dor de el, nu e naspa sa dormi singura?
la Angelos.
Bombonica e o dulceata Jasmine. si ce "toale" are.
Ingrid bine ca n-are nika Diana, are o mama tare preocupata. Hai in casa ca vine ploaia.
Ana si marco a avut cojite, acum iar i-au aparut. mie cu ulei nu mi-au trecut, numai cu o crema ce se prepara in farmacie. dar e foarte uleioasa si nu se duce decat dupa 3-4 spalari si mi-e rusine sa ies cu copilu cu parul uleios afara.
Mirela nu va mai bateti, lasa-il si mamei tale putin. Spor in gasirea noului job.
Nico bafta la eco. Ma bucur ca papa placintica ta, in urma vitaminelor.
Iulia, va trec imediat pe lista .
cata spor la gasit tinuta pt. botez. si eu tre sa-mi caut, si Clau, dar trebuie sa mergem impreuna ca nu pot proba nika de marco.urla daca sta mai mult caruciorul de 5 min. pe loc.Tre sa-mi iau ceva subtire, culori deschise, ca doar vine caldura pana atunci.
Ma bucur ca ai din nou laptic. eu de 4 zile, nu-i mai dau formula, doar san.
Anasebe, manaca bine, pune-l pe bebe sa traga mai des la san, sau mulge-te si sa vezi cum revine lapticul.
Denisa .
sper ca nu am omis pe nimeni.
alina80 spune:
Buna fetelor!
Eu inca am calculatorul, dar nu am avut timp sa scriu. Ayan n-a dormit vreo trei nopti decat foarte putin si am fost foarte obosita. Am crezut ca si-a stabilit programul asa, dar acum vad ca doarme noaptea, se trezeste pe la cinci si papa si se culca.
Apropo de nume de alint, eu ii zic lui Ayan "iubitul mic", "iubitul mare" e Gabi.
MARAKI, eu pe socrosenie am cam dresat-o, adica vine in vizita o data pe saptamana si sta cuminte in banca ei, nu ma mai supara. Nasol ca l-ai trimis pe Giorgos la socrosenie. Noi am tot stat raciti pe langa Ayan si nu a luat raceala de la noi.
MONI, felicitari ca te-ai si acomodat la servici. Si vad ca e ingrijita super bine Diana cat esti tu plecata.
CATA, super misto rochita de botez a Biei! Ma bucur ca ti-a revenit lapticul! Sa stii ca si Ayan a avut hernie ombilicala si mi-a zis dr. pediatru sa-i tin cu leucoplast lipit buricutul in interior. Am facut asta vreo trei zile, s-a iritat si a zis Gabi sa nu i-l mai punem. Asta se intampla acum o luna. Si l-am lasat asa si s-a rezolvat problema de la sine.
DENISA, bafta la pus cercelusi!
KIKIRIKI, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine!
NICO, bafta la echo!
MIRELA, pupici lui bebe Dani!
GIOVA, si eu am prestat de cateva ori, dar tot doare. Cam de cate ori mai doare pana este ok? Mai dormiti cu Marco in pat? Ca noi pe Ayan tot cu noi il culcam si nu avem nici cea mai mica intentie sa-l punem in patutul lui.
INGRID, bubitele trec super repede cu Baneocin unguent.
BOMBONICA, e scumpa, scumpa Jasmine!
Am vorbit cu ACINA, a fost tare speriata ca i-au iesit bebelinului pe tot corpul bubite si a dat numai de dr. tampiti care i-au zis ca e ceva grav, ca nu au mai vazut asa ceva, au si internat-o intr-un spital infect. Si defapt era o alergie la lapte, mancase ea lapte si se pare ca Andrei al ei este alergic la lapte. Totul e ok acum, bine ca nu si-a pierdut lapticul, ca a fost super stresata si suparata.
IRINA, ce mai face gogosarul frumos?
Va mai zic ca ma exaspereaza burta? Am inceput sa fac abdomene, dar la cat mananc nu stiu daca o sa mai slabesc. Mai am de slabit sase kg., dar eu cred ca o sa raman cu ele. Macar burta sa fie plata.
Si eu ii iau lui Ayan hainute de 6-9 luni, cele de 3-6 luni ii sunt deja mici. Fac astia masurile aiurea.
BEE, tu ce mai faci?
ANA, si eu iti zic sa papi bine, eu cred ca tine mult de asta sa ai lapte!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos
Bombonicaaaa spune:
Sal'tare mamici! Eu tot nu apucai sa ma uit la poze aseara dar azi o fac cu sigurantza .Mandra mea a dormit aseara de pe la 8 pana la 8 azi dim., cred ca i-a prins tare bine aerul curat de ieri, nici sa pape nu a vrut sa se trezeasca dar de foame i-si manca mainile de zor prin somn si se auzea un tzocait de s-a trezit si tata-su ca nu stia de ce face asa La noi e vremea super faina 23C si cred ca si azi vom sta mai mult pe afara
Mirela pupici la ginerica Dani si sa de-a Domnul sa scape de durerile alea de burtica .Eu ii dau Jasminei san ,dar de cand am inceput cu diversificarea de aproape o luna ii dau dimineata pe la 10 lapte praf cu fulgi de cereale , destul de gros la consistenta , ca m-am si speriat acum 2 zile ca a bagat 240g si asta rapid de tot , dar acum vad ca media este de 140-150g la masa.Piureuri de fructe la fel, am inceput de la 3 luni cu mar si i-a placut super ,apoi am mai schimbat gustul si in fiecare zi aproape i-am dat cate un piure de fructe diferite, piersici , pere,chiar si de legume un fel de dovlecel,cartofi dulci .Supa i-am dat acum cateva zile pt. prima oara , de fapt era ciorba , si a papat cam 40g iar spre surprinderea mea chiar mai voia dar m-au lasat nervii sa-i dau cu linguritza ca e un adevarat chin nu stie sa pape decat din bibe , fructele i le-am dat tot cu un bibe special pt. mancare, dar cred ca rau am facut ca acum ma apuca suca sa o invat cu linguritza dar invatam noi si asta .
Am uitat ce mai voiam sa zic ma duc sa-i fac micul dejun la printesa .
pt. mamici si bebei !
Oana de
INGERASII MEI
Giova spune:
Alina, noi aseara am prestat prima data, caci m-au taiat din nou. poate asa a fost mai bine, caci a apucat sa se vindece bine ruptura interioara.
Marco nu mai doarme demulot cu noi. gata, la el in patut.
lui Acina si lui Andrei.imi pare rau pt. el. ce dr. tampiti.sa ne mai tii la curent.
T_Ioana spune:
Buna fetili!
Nu am reusit sa va citesc din urma ca suntem tot pe afara, bantuim la plimbari lungi de cate 6-7 ore, luam o masa de lapte praf afara si stam frate de zici ca suntem alungati de acasa.
Supica a inceput sa-i fie mai pe plac domnului fi-miu dar mai mult de 15 lingurite nu prea serveste (sa nu va imaginati cine stie ce, am o lingurita de la"Primii Pasi", mititica mititica)...iar supica e mai mult un pireut subtirel.
O sa incerc sa ii fac si branzica calcica si eventual cate un bibe cu cereale, dar mai pe rand!
Incerc sa citesc din urma si mai pove!
Pupici multi!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ingrid S spune:
Giova, asa este sunt f. preocupata, dar cum sa nu fiu cand toata ziua citesc pe forum ba despre displazie, ba despre controale la ochi, la una nu face kka copilul, la alta face diaree etc, normal ca ma alarmez si eu Daca nu mananca, ce are si tot asa...
Pana la urma n-am mai scos-o ca e tare innorat afara, asa ca am deschis geamul si am lasat-o la aer in patutzul ei. A avut acuma o criza de colici, asa ca desi la ora 17 trebuia sa pape, iar doarme si precis intarzie masa cu o ora, nu m-ar deranja, dar tot atata papa . lui Marcolino!
Alina, mersi de informatie, mai stau o zi si daca tot asa raman bubitzele trecem la Baneocin, si asa toata camera arata ca o farmacie.. lui Ayan si sa stii ca arati f. misto cu noua freza...
Ingrid S si Diana