Aspirante optimiste - 195
Raspunsuri - Pagina 4
NADYA spune:
Salutare dragutelor,
SORCERESS
ia zi-m9i si mie la ce clinica sau doctor ai fost pina acum? O mai intii de unde esti?
CARMENCYTA
si sedere cit mai scurta la aspirante
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Walan tarda AAanka alyahoodu wala alnnasara hatta tattabiAAa millatahum qul inna huda Allahi huwa alhuda walaini ittabaAAta ahwaahum baAAda allathee jaaka mina alAAilmi ma laka mina Allahi min waliyyin wala naseerin[QURAN, 2:120]
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
nadya
mihaStroescu spune:
Buna Aspirantelor!!!!!! Sunt ffff emotionata pentru ca in sf (dupa 3 luni va pot scrie - am avut ceva problemutze cu logarea la forum). Va rog sa ma treceti pe acesta lista pentru ca o sa stau muuuuult si bine pe ea
. Am 7 luni de cand m-am casatorit (pe 17.09.2005) si ca o desteapta
m-am apucat de un tratament pentru cosuri cu Roaccutane timp de 1 an care imi interzice sarcina total ca da malformatii fatului. O sa-l termin in octombrie, o sa fac o pauza de 2 luni iar din ianuarie 2007 o sa incepem
. Este f scump de aceea nu l-am mai putut opri cand ne-a trasnit cheful de copii. Stiti cum e? NE DORIM CU TOATA FIINTA NOASTRA COPII! Dar stiti prea bine si voi, ca altfel nu ati fi pe acest forum.
Am avut probleme cu acneea timp de 13 ani si mi-a creat un complex major si cand am aflat de o doamna doctor care a "salvat" multe fetze nu am ezitat si m-am dus la ea, cu riscul de a astepta copilasul un an. Rezultatele incep sa apara, dar si dorinta de a-mi tine Puiul in brate creste exponential.
In concluzie, cel mai devreme voi fi mamica in octombrie 2007.![]()
Multumesc acestui forum ca exista, voua ca il faceti sa existe si mai ales ingerasilor nascuti sau nenascuti inca pentru care scriem aici.
Va doresc sa "plecati de aici" caaaat mai repede!!!
Va sarut![/font=Verdana]
bubulina1 spune:
claucia, poti sa mergi sa faci analizele si fara trimitere. Iti spun din proprie experinta ca la Synevo (laboratorul de analize Medicover) nu iti cere trimitere sau alte acte de identitate si poti sa ceri analizele specifice zilei CM. De exemplu, in ziua 3 poti face FSH, LH si estradiol, in ziua 14 numai LH si estradiol si in ziua 21 progesteron si prolactina. Zilele 14 si 21 se stabilesc in fuctie de CM. Daca ai CM=30 zile, teoretic se scad 14 zile 30-14=16 si afli ziua aproximativa a ovulatiei tale (echivalent cu ziua 14). Adaugi 7 zile si afli ziua in care sa faci analiza de progesteron. Teoretic, prolactina se poate face in orice zi a CM, mai putin ziua ovulatiei. La fel analizele de tiroida (TSH, freeT4). Unele fete au facut prolactina in z3, mie mi-a dat-o sa o fac in z21.
Speranta moare ultima!
carmencyta spune:
numele meu de botez este carmen-mihaela.multumesc muuuuuult.
pupici la toate aspirantele.

mihaStroescu spune:
Pentru Asi, ma numesc Mihaela (numele de botez).
PS Cat am voie sa ma "lungesc la vorba"?
Pupici
sorceress spune:
Pentru Asi: Sorceress - Florina
Pentru Nadya: sint la 80 km de Toronto. Initial am fost la o clinica in Burlington, acum m-au trimis la alta. Pe raza de 100 de km e singura clinica cu un singur doctor. Am asteptat din ianuarie sa intru pe lista lor (se pare ca am am o chestie cu listele) si abia la sfirsitul lui iunie am programare. NU e platiti nimic de OHIP.
Pentru MihaStroescu - iti doresc sa ti se rezolve promblema cit mai repede.
Pentru toate fetele, pupici si Doamne ajuta!
claucia spune:
Doamne Bubulina dar talentata mai esti! Cum scrii tu asa de frumos si de clar si unei aspirante cam tufa ii e clar. ![]()
Asa o sa fac. Numai ca luna asta o sa astept ca sunt in ziua 12 si din ziua 15 iau Duphaston dupa cum mi-a recomandat doctorita pana in z25 si cand imi vine CM o sa si stiu cate zile are. ![]()
Asa ca ma duc tzop-tzop luna care vine in zilele 3 si 14 si 23 sa fac cum mi-ai spus. Mi-am pastrat scrierea ta ca pe ochii din cap. Si cum folosesc si teste de ovulatie (Doamne ajuta sa am luna viitoare) calculez +7 si imi fac Progesteronul.
Multumesc fata buna si frumoasa 
Acum insa ma cam inteapa doamnele ovare cand unul cand altul isi aleg cate o perioada, ovulatie n-ar fi ca asa spun testele, nu ca le-as crede neaparat...
Pup fete frumoase si intelepte
mcrissa spune:
felicitari gravidutelor, o sarcina usoara si un bebe sanatos!
bun venit noilor aspirante si sedera cat mai scurta!
sa treceti
pe a doua listuta.
bubu tare m-ai facut sa rad cu ruptul patutlui la socrii.
eu fata ca e o scumpa.
cand e vorba de analize eu nu as recomanda nimanui sa mearga la medsana.mie mi-a iesit la ei analiza de Anti HBc negativa, am repetat-o la alte 2 laboratoare si a iesit pozitiva.si daca asta e pozitiva asa ramane toata viata.cumnatului meu i-a iesit RH negativ cu toate ca el il are pozitiv si exemplele continua.ma gandesc ca fetele care au facut beta HCG la ei si a iesit 0, poate fii gresit.dau de foarte multe ori erori.mi se pare mai sigur medicover(Synevo) cu toate ca se misca putin mai greu.
Mcrissa