Aspirante optimiste - 195
Raspunsuri - Pagina 3
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Bun venit noilor aspirante!!

meg,am citit si eu la Endometru,nu e nimic,stai linistita,dupa cum ai spus si tu: batalia abia incepe si trebuie sa fii tare sa o castigi!ai pierdut o lupta,nu si razboiul!!stiu ca iti pare rau si ca probabil iti facusesi iluzii,dar fa-le inciuda la rusi si fugareste-i de luna viitoare!!cat despre invitatia ta pe topicul "prieteni dintotdeauna" ma alatur imediat ce am si eu un rezultat!bun,rau ,nu conteaza,dar sa intru cu un lucru stiut,intelegi??si sa stii ca va citesc in fiecare zi,doar sunteti de-ale mele toate 

Azi fac un nou test,al 4-lea si vin cu rezultatul cat pot de repede,oricare ar fi el!
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
bubulina1 spune:
claucia, in faza foliculara hormonii importanti sunt FSH - ajuta la formarea si maturizarea foliculilor, LH-ajuta la spargerea foliculilor si estradiolul - pentru endometru. Ceea ce este foarte important de stiut este ca prolactina ii cam coordoneaza pe toti.
Daca ai facut hormonalele, uita-te pe valorile min-max de la laborator.
Speranta moare ultima!
alexia28 spune:
Megbeng, imi pare tare rau ca nu a iesit pozitiv, dar nu fi dezamagita, incepe o noua luna de incercari
PamELLA, haide mai repede cu testul
Bun venit noilor aspirante si fuguta la mamici
Va pup
aissa spune:
Chiar intrasemn sa vad daca e pe lista pupesita (stiam eu ca da
) si sa va dau vestea buna si voua. Noroc cu Asi
.
Intr-adevar, Mihaela a avut ieri confirmarea ecografica, sarcina e de 6 saptamani, in evolutie si fara urme de desprindere (asta pentru ca avusese niste semne pe care ea le considerase la momentul respectiv CM).
O sa ii transmit gandurile voastre bune, din pacate de acasa nu poate intra pe net si la serviciu...e ca la serviciu, in birou cu sefii.
Sper sa se mareasca listuta de gravidute cat mai repede, zicea cineva odata, tare luuunga e cea de aspirante.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
asi spune:
quote:
Originally posted by sorceress
VREAU PE LISTA!!!!Multzam frumos!
Salutare, fetele si felicitari gravidutzelor!
Avand in vedere ca o ceri atat de insistent te rugam si noi sa ne spui numele de botez ca sa fii pe lista.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
asi spune:
Fetelor suntem in postul Pastelui si se apropie Saptamana Patimilor ar fi bine sa ducem cat mai multe lista la biserica pentru rugaciuni.
Va rog nu uitati asta e cel mai important tratment pentru bebe!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
claucia spune:
Aha, Bubulina multumesc mult. Oare as putea sa merg la un centru medical in ambulatoriu sa cer eu de exemplu:
FSH; FH; Estradiol; Prolactina; Progesteron
eventual T3 si T4?
Mai trebuie ceva?
Si daca toate sunt in limite bune ok, daca nu, merg cu ele in mana la un medic, altul decat cea la care ma duceam ca nu pare interesata deloc. Pentru controale uzuale si diverse analize a fost ok dar acum nu prea e implicata...
Si de facut analizele de mai sus merg in zilele 3, 14, 21, sau cum?
Pup toate fetele frumoase si bune nu mai vorbesc
claucia spune:
Biata Carmencyta, nu mai plange ca vei fi pe listuta aici si candva la gravidute.
Scrie-i lui Asi numele de botez.
Claudia