Aspirante optimiste - 195

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...cam disperata!!!!Mai fetelor cred ca numai noua ni se putea intimpla?!?!Ia luati si trageti concluzii:
09.08.05 rezultat la spermograma normospermie
27.01.06 ....................... normospermie
05.04.06........................ASTENOTERATOSPERMIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Antosit, poate repeti spermograma, inainte de a te supara...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

[quote.ma gandesc ca fetele care au facut beta HCG la ei si a iesit 0, poate fii gresit.dau de foarte multe ori erori.mi se pare mai sigur medicover(Synevo) cu toate ca se misca putin mai greu.

Mcrissa
[/quote]

mcrissa, am auzit si eu de rezultate gresite si de la medsana, si de la medicover si de peste tot! HCG zero totusi gresit mi-e imposibil sa cred..ok, ca valoare e mai mare sau mai mica decat in realitate e una, da chiar zero sa fie gresit...

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!Fuga la mamici!

Flori
Noi

Mergi la inceput

OFFFFF!Felicia sigur ca o vom repeta, dar pana una alta trebui sa il scot din soc pe al meu sot....

Mergi la inceput

Scuze, dar luata de val de problemele mele am si uitat sa urez si eu bun venit si sedere cat mai scurta noilor aspirante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutzai spune:

din partea mea
Buna seara
Am vrut si eu pe lista dar nu am fost atenta,miii de scuze ....numele meu de botez este MONICA
Fetelor imi doresc atat de mult un bebe ,chiar in multe situatii am ajuns in culmea disperarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!
Bun venit noilor aspirante!!

Eu am facut si al 4-lea test care a fost barza si care ARATA a2-a liniuta!bineinteles,finut,dar o arata!!!!!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

PamELLA: m-ai dat gata!!! bravooo! felicitari! doamne, cat ma bucur pentru tine!!! iti doresc tot binele din lume, sa ai o sarcina de vis, un bebe super frumos, super cuminte si tu sa fii o graviduta si o mamica super frumoasa si fericita! Ai stiut tu ceva de ai inceput sa faci teste atat de devreme!!! o mama simte, nu?
PS ce simptome ai?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

bubuleana,sa stii ca ai mare dreptate cu faptul ca o mama simte!ma crezi ca am simtit din a 2-a zi dupa contact ca luna asta va fi cea norocoasa?peste tot unde mergeam,in tot ce faceam era inclus si bebe!eram foarte sigura,ceva imi spunea ca in burta e copilasul!de simptome ce sa spun,primul a fost pipi foarte des!chiar din 5 in 5 min. si fara sa exagerez! apoi,pofta de mancare!!mananc foarte mult!! si oboseala!!
insa cel mai important lucru cred ca a fost postul!postesc de la inceput si cred ca a avut foarte mare importanta!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput