Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ma scuzati ca vin in secunda astya doar pt. a va ruga PLEASEEEE LASATI TITLUL CUM A FOST CA TARE GREU V-AM GASIT .
Am sa revin dar va rog schimbati in cum a fost altfel trecem la vot .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, n-am apucat sa-l laud pe Rayan, ca tare frumos e in poza!! Voi cum mai stati cu somnul?

Imi pare rau sa adud ca multi copilasi au enterocolita, le urez refacere grabnica!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubule, m-ai distrat teribil cu Buff-ul lui Vladutz!
Eh, chestia asta Matei n-ar face-o in veci!

Flash news: Avem si noi 4 maselute! I-am mai descoperit azi inca 2 (cele din stanga)!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hahaha Oana, ce m-am distrat vazand poza cu Vlad. E un scump.

Nu stiu de ce isi schimba programul, dar asta e, trebuie sa ne obisnuim ca nu e dupa noi ci dupa ei.
La noi aseara a fost mai bine, si mi-am dat seama unde am gresit.
Nu trebuia sa incerc sa il adorm in sufragerie ( desi in Ro se intampla des asta fara probleme), ci direct in pat in dormitor.
S-a jucat el putin si apoi a adormit pe la 24, in loc de 1 s ceva.
Azi voi incerca sa il culc si mai devreme, dar sper sa ma lase sa stau putin si cu sotul, ca altfel nu stiu ce facem.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Legat de titlu, eu nu am nimic impotriva Piticodromului, e original si usor de gasit, dar sunt de acord si daca alernam anumite titluri, daca s-ar putea la fel de originale nu ar fi rau...

Alina, tu ai citit cand am scris ca am stat in Amsterdam putin?
Nu mi-am instalat inca skype, iar msn messenger nu merge, dar zilele astea imi instalez skype si vorbim acolo, ok?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Liviana, nici eu nu credeam!!! Ma gandeam ca pana la 9 diseara nu doarme si gata. Dar spune si tu, cum a adormit el! M-am terminat de ras, imi venea sa-l mananc!
Eu tot astept maselutele sa vina in fiecare zi...dar intarzie si nu mai am rabdare!!!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Oana, si noi asteptam maselele si se tot lasa asteptate.

Rayan inca doarme, deci va dati seama la ce ora va adormi in noaptea asta, da?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, si Vlad inca doarme, nici eu nu vreau sa ma gandesc la cat se va culca la noapte!! Copiii astia au luat-o razna cu somnul lor! El, care aveau un program cat de cat fix, acum pe mine ma da total peste cap!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, si eu va gaseam rpd, acum stau si caut mai mult :(
oricum dc o fata din noi nu poate intra in fiecare zi si se schimba numele o sa-i fie mai greu sa ne gaseasca...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Gata am revenit , ma scuzati pt.mesajul anterior insa eram in criza de timp si v-am gasit si greu ce mai nu am prea putut scie mai mult .
Eu chiar va rog sa schimbati titluyl si sa si ramana asa noi nu venim aici ca sa avem de discutat ce titlu sa punem asa ca nu cred ca e o problema daca ramane la fel . La urma urmei noi suntem aici sa discutam copii si alte probleme , nu-i asa ?
Crinuta da am citit ca ai fost in Amsterdam , sper ca data viitoare sa stai mai mult si desigur sa ne intalnim insa nu uita ca am servici si nu am carnet de condus inca si depind de Mandy , deci ar fi bine sa striu din timp cand vii , desigur daca vreti sa ne vedem .
Iar face pitica scandal , revin !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput