Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lavinia, ce vesti mai ai?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, am dat jos 4 kg in 1,5-2 luni. dc m-ai tot intrebat m-am suit pe cintar . e lent dar e usor.. si mai si trisez chiar destul. dc il tii corect ar fi si mai rapid, insa asta e, ma abtin cu greu de la dulciuri/pizza uneori...
dar la mine e si o mare schimbare acum cu intarcarea cred... ca tot ma simt mai usoara si am doar 2 sapt de cind am intarcat. Conteaza si asta!

cu haleala si eu sint mai spartana, nu i-am dat deloc mezel/iaurt cu fructe/brinza topita/ doar f putin cascaval, si telemea. in rest eu tot fierb legume muuulte si carne si ii congelez pt o sapt. in w/end maninca mereu proaspat ciorbe/supe. si cereale, lapte, iaurt simplu, brinza vaci,fructe, maninca zilnic! cam asta e la noi.

cu formula am avut noroc pina la urma, l-a acceptat ff bine pe Nan Junior, bea 300ml dim. si cred ca ar mai vrea dar nu mai e loc in cana lui si mi-e lene sa-i fac altu la 6-6:30 cind il bea. al meu e mai fomist si atunci urla dupa lapte, ne ducem RDP ca zici ca ia foc si apoi il pun la loc in pat si mai adoarme pt cam o ora. azi cica a dormit pina la 8 si tasu era ff fericit . cam rar baga 8 . cel mai des 7:30.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Tomasa am cautat medicamentul ala.....chiar vroiam sa te intreb daca sigur ii zice asa.... eu nu sunt f bine, am intrerupt deja si al doilea antibiotic, ma voi duce luni sa fac o antibiograma si un exudat.
Crisu e tot cu burtica...din ce in ce mai bine. saraca papa doar grisine/covrigei, morcovi fierti si laptic hn de 2 zile, dar topaie!!!! aaa si nu a mai facut febra.

de cand pot sa/i dau banana?

parerea mea este ca a facut/o de la maseluta, i/a spart cea de jos in intregime timp de 3 zile si 2 nopti, exact cat a avut febra si a plans.

Referitor la mancare....eu am avut 2 experiente cu borcanelele, la ce/a de a doua a fost si o gura de teddy, dupa amandoua a facut diaree si in plus nici nu/i plac, asa ca salvam bugetul familiei .

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ixxi, poti deja sa-i dai banana. Asa stiu. Eu i-am dat banana din prima zi, facea parte din regim. Sanatate multa la amandoua!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Multumesc tomasa, azi i/am cumparat mere si banane poate reusesc sa o pacalesc cu branzica, daca nu.....morcov . Tudor ce mai face? a inceput sa pape mai bine?

crinuta rayan are fetisoara de barbatel, e un scump, ai doar rabdare cu el, trece printr/o schimbare majora, are nevoie de timp si de......tine. tu esti tot de mai are din lumea in care a trait pana acum, singura pe care a cunoscut/o.

Beatrice si piersicuta

Mergi la inceput

Anda eu stiu ca eruptia poate cauza, printe multe altele, si eritem.
cum am mai scris eu acum sunt convinsa ca diareea asta a cristinei este de la maseluta aia, urla cand o atingeam acolo, a curs si sange si acum gingia e rana....

Beatrice si piersicuta

Mergi la inceput

Am un baiat pupacios. E oficial. Daca pana azi imi pupa pantalonii si mana, de azi ma pupa pe fata zgomotos.

Anda, nu stiu daca e de la maseluta, dar e o posibilitate.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Merci Ixxi, esti o scumpa.
Scuze pentru mai devreme, am schimbat laptopul. Aceste are o alta conexiune de dial up, mult mai buna.
Il tot bat la cap pe sot sa facem retea cu vecinii, dar trebuie sa gasim si altii interesati, ca altfel no chance.

Referitor la Rayan, sper doar sa nu se anemieze, asta e tot.
Aseara a mancat peste, azi la fel, aici exista o mare piata de peste.

De vreo 2 zile zice primul cuvant in araba, dar putin deformat, in loc sa zica yalla ( haide), spune yaya. Oricum, e un dulce.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Noua nu ne-a iesit inca alt dinte sau maseluta, dar gingia e umflata rau, asa ca nu cred sa mai dureze mult, mai ales ca saliveaza la greu.

Erica, multa sanatate lui Eric.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, trebuie sa va povestesc! Baiatul meu e zapacit rau de tot! Azi s-a trezit la 6 jumate, in urlete si vroia la joaca. Ok, s-a jucat, la ora 10 s-a culcat si a dormit doar o ora jumate. Pana diseara, ma gandeam, ca sigur mai doarme o tura,pe la 3-4. De unde, nu si nu. Urlete cand il puneam in pat. Ok, nu vrei la somn? hai la joaca...si pe la 5 jumate, ce credeti? Eu eram la calculator, iar el statea in fund langa fotoliul meu si se uita la tv. Dintro data aut: buf! Cand ma uit, el era lungit pe jos si dormea!!!!Iata dovada! (+ alte poze din albumul nou!)

Si poze noi din parc!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput