Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
BDana spune:
Wow, Oana (bubu), cat de dulce e nazdravanelul tau!!!
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
ixxi spune:
vai bubu/le, chiar asa!? sa nu pui copilul in pat si sa stai de poze.....
am si eu o poza haioasa
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
bubu05 spune:
Ixxi, pai nu m-am abtinut sa nu-i fac poze , plus ca i-am dat lu' ta-su la servici web cam-ul sa-l vada...hi, hi! Pai daca e zurli si nu doarme in pat, parca avea maracini cand il puneam acolo!
E haioasa si piersicuta in portbagaj!
Dana, chiar n-am avut ce sa-i fac, a picat ca o musca...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Buna seara!
Abia m-am eliberat si m-am hotarat sa va scriu.
Bubu05, Vlatud e un dulce foc de-ti vine sa-l pupacesti non stop! Reusite fotografiile din parc! iar cea cu bufff, e nemaipomenita!
Despre noi: asta seara am facut singurele baita. Nu a mai fost nevoie sa intru cu ea. Si surpriza, abia am reusit sa o scot! Am pacalit-o ca-i dau titz. Parca nici nu au fost acele zile in care plangeam de rupeam pamantul cand auzeam de baie. Chiar am fost singurele de manuta spre cadita noastra si am intrat de placere. Multumesc Celui de Sus!
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
kris spune:
Crinuta, felicitari pt pupacios! Aaaaa, e un scump tare in acea foto! Sa stii ca si noi suntem pupucioase de vreo luna, dar fara zgomot. Ii zic sa-mi dea pupa si imediat executa. Chiar si pe cei din casa. de la Bia pt Rayan.
Patri, BDana, Tomasa felicitari pt stilul de alimentatie! Eu nu urmez un program fix, deoarece au fost zile cand abia, abia manca si atunci mai incercam din 2 in 2 ore cu cate cava. Eram disperata la un mom dat. Deci: noi mancam si intre mese: fie un biscuite, o fructa sau chiar pufuleti. Cinste voua!
prima aniversare
Ubi spune:
Bubu, Ixxi, Crinuta - am vazut si eu pozele.
Anda- frumoasa povestea. In plus, avem aceeasi mare dilema cu tati si baieti (stii tu). Eu i-am zis ca in 2 camere este exclus sa fim 4 asa ca pe moment s-a potolit.
Da, eu recunosc ca ii dau sa pape swaiter - e mai moale si Almette (cu smantana ii place) dar asta in cantitati mici. Ii cumparasem de la Cris Tim cremvusti de pui, dar ne-am uitat la eticheta si aveau si porc. A doua zi i-am luat cremvusti extra ca asa zicea o mamica in parc dar cand am citit eticheta...ne intrebam daca sa-i fierbem pentru noi sau nu. Asa ca mezeluri nu prea i-am dat. Iaurt cu fructe nu i-am dat si nici Danone. Noi ne impacam bine cu Clasic de la Napolact. Branza i-am dat ocazional din comert. Si Alexandra a avut cateva seri cand nu a vrut bibele cu lapte, asa ca seara papam iaurt cu cereale, in scaunel, cu lingurita. Dimineata bea lapte si ii pun bibele plin ochi.
Nu prea mai doarme in timpul zilei, dar seara cade lata pe la 8, 8 si un pic. In timpul zilei doarme cam o ora si juma'.
Haidi papa,
Cristina
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
kris spune:
Am uitat sa va povestesc ce era mai important!
Aseara am gasit bucati din termometru si chiar mercur pe noptiera mea. Sa-mi vina rau nu alta. Matusa mea mi-a spus ca ar fi lasat-o sa se joace pe langa noptiera, dar nu stie ca ar fi spart termometrul. Asta seara am ridicat patul sa caut restul din termometru si nimic, am aspirat si am luat totul la mana de pe noptiera si iar nimic. Imi vine rau ca nu gasesc restul . Am curatat si gresia de pe hol si bucat ca nu cumva sa fi calcat pe el (mercurul) si sa-l fi imprastiat si prin casa. Surpriza: am gasit o alta bucatica din el prin bucatarie pe sub carutul ei. E POSIBIL SA FI INGHITIT STICLA? Eu zic ca mercurul a fost recuperat, dar sticla nu. Azi a venit mama s mai devreme si a preluat-o pe Bia si nu am reusit sa o ? daca a mai gasit fractii din termometru. Daca ar fi inghitit, nu i s-ar fi facut rau pana acum? Sunt f speriata! Dar daca a inghiti si mercur?
Tineam termometrul la indemana, pe noptiera printre niste reviste! M-a certat sotul, mama s ca nu trebuia sa-l las acolo! Acum e usor sa arunci vina pe altul, Dar daca stiam ca s-ar putea intamla asa ceva , nu l-as mai fi pus acolo!
Ati mai auzit de un asemenea caz? Ce- mi recomamdati? Sunt o iresponsabila ?
prima aniversare
kris spune:
Bia e bine dispusa. Nu prea arata ca ar avea ceva. Chiar de vreo 2 zile rade cu zgomot, ca un adult! Are un ras colorat , de-ti vine sa o maninci. E un ras deosebit de cel care o face cand o gadili. Sta, se joaca si la un mom dat incepe sa rada de se prapadeste
Puii vostrii rad?
Simona, multumesc pt materialul despre oreion! Sper sa ne fereasca Cel de Sus de oreion, rubeola macar 2 luni , pt ca acum vom face varilix-ul. Dr. fetei , zice ca e mai important varilix-ul acum, deoarece nu exista pericolul de a lua oreion si nici rubeola. La ora actuala, nu exista epidemii.
prima aniversare
gabi.i spune:
Kris, nu se poate ,mi-a venit rau cand am citit mesajul.Eu nu stiu ce sa-ti zic.Poate totusi nu l-a spart ea .Nu s-ar fi taiat deloc in sticla aceea in cazul in care il spargea?Eu nu cred sa fi inghitit sticla ,probabil ar fi avut ceva simptome daca o facea.Oricum cred ca mai bine suni doctorul sa i-ti spuna ce poti sa faci.
Gabica mamica
catiflo spune:
neata, sa ne laudam... gabitza a dormit de la 7:30 aseara pina la 6 dimineata .... ce pacat ca nu se va mai repeta evenimentul prea curind...
si noi asteptam maselutele de jos sa strapunga gingia, care e umflata si tare. am rarit picaturile in ochi la 2 doze pe zi pt ca nu se mai vad secretii de conjunctivita, dar mucisori sint la greu.
crinuta, la voi nu e super nanny? azi incepe o serie noua la tv in AU, poate iti da idei ce sa faci cu rayan si cum sa reusesti sa-l culci mai devreme. tin minte ca intr-un episod era un baietel de vreo 2 ani care sarea gratiile la pat si voia sa doarma numai la mama in brate, ideea a fost sa-l puna in pat si mama sa stea linga pat fara sa ii acorde atentie, apoi sa se mute din ce in ce mai aproape de usa, apoi sa-l lase singur. a fost ingrozitor pt vreo citeva nopti, plingeau si copilul si mama, dar pina la urma cel mic a realizat ca nu are nevoie de mama ca sa adoarma.
ieri la gradi educatoarea l-a certat ca impingea alti copii, iar el s-a intors la ea si i-a facut din deget "ia vezi ca ma superi", ea a presupus ca asa ii fac eu lui cind face vreo shotie si e pasibil de "nana la funduletz"
shobo, eu am fost adepta mincarii congelate, dar am renuntat, gabita nu mai vrea decit mincare proaspata. plus ca am observat ca gustul se schimba la congelator.
noi avem liber miine si luni pt pastele catolic, un paste fericit celor ce il sarbatoresc acum.
pupici si multa sanatate