Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kris, si eu m-am speriat cand am citit ce s-a intamplat cu termometrul, sa ne fie invatatura de minte la toate. In nici un caz nu te invinovati, se putea foarte bine intampla oricui din casa ta, oricareia dintre noi, in nici un caz nu esti iresponsabila, ca doar nu le putem prevedea pe toate, ei sunt atat de curiosi si nazdravani si inventivi! si uneori lucrul acesta din pacate nu este spre binele lor.
Logica imi spune ca nu a inghitit sticla, nu prea avea cum, decat cel mult sa o bage in gurita si sa o scoata dar in cazul asta mai mult ca sigur s-ar fi taiat si ti-ai fi dat seama pana acum. Ei de-abia daca inghit mancare nepasata uneori, daramite cioburi de sticla. Sper din suflet sa nu fi inghitit/pus pe limba nici mercur. Si de acest lucru cred ca ti-ai fi dat seama pana acum daca, Doamne fereste, se intampla.
Imi imaginez cat de speriata ai fost si prin ce ai trecut. Slava Domnului ca ai vazut la timp, ai strans si nu s-a intamplat vreo nenorocire.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

A, si inca ceva tot pt. Kris. Din punctul meu de vedere chiar nu ai de ce sa ma lauzi cu mancarea sanatoasa a copilului, o fac pt. ca se poate si copilul imi permite sa-l hranesc asa, eu una cu siguranta i-as da si din alimentele "interzise" in cazul in care mi-ar refuza mancarea asta. Nu l-as lasa nemancat in nici un caz, asa ca la mine tine mai mult de copil si mai putin de calitatile mele. El deocamdata accepta foarte bine mancarea pe care i-o dau, insa atunci cand o va refuza va primi si altceva. De-aia am si zis sa profit acum, cat inca se mai poate.

Mergi la inceput

Tudor rade cu hohote, un ras minunat. Si plange la fel, cu sughituri si lacrimi imense.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Multumesc fetelor pt. suport.

Nici noi nu stim cum a facut entorsa. Duminica dimineata eram in bucatarie, la cafea si Eric m-a strigat ca-l doare piciorul si nu poate sa mearga. Initial am crezut ca-i amortit, dar am observat repede ca are glezna umflata, asa ca l-a dus sotul meu la Urgente. Azi merge la control. Sper sa-i scoata gipsul. Dar oare se scoate gipsul la entorsa dupa doar 5 zile?

Sper sa reusesc sa revin sa scriu mai mult...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Noi am intrat in randul copilasilor cu scaune proaste, de trei zile. A avut in prima zi vreo 6 cam urat mirositoare (dar nu diaree) si l-am trecut pe regim avand in vedere epidemia de entoviroza care circula pe aici. Mai nashpa e ca nu-i place mancarea si nu prea vrea sa manance. Doctorita mi-a zis sa-i mai tin o zi sau doua regimul, fara lactate. Ii dau doar san ceea ce m-a intors la o lactatie mai puternica, dupa ce reusisem si eu sa mai scap....

Kris nu cred ca a putut inghiti sticla de termometru ca e o sticla subtire si cred ca s-ar fi taiat la limbuta in primul rand. Ne bucuram ca sunteti mai bine la baie.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, of ce m-am speriat citind mesajul tau! si eu am 2 termometre din astea pe linga cel digital si stau tot prin noptiera!!! trebuie luate masuri. eu nu cred ca a inghittit sticla. mercurul zici ca l-ai gasit pe jos? asta fuge f repede in zeci de bilute, asa ca nu prea cred ca a avut timp..

Si rebecca ride foarte frumos, in hohote, in diverse feluri, depinde de activitati si chiuie de bucurie. eu sint de parere ca nimic nu este mai frumos ca risul de copil. cind rasuna casa de risul ei imi trec toate.

Kris, a dormit Reb toata noaptea fara sa se mai trezeasca macar o data . Recunosc ca i-am dat o linguritza de peritol, ca nu se mai putea. aseara era extrem de nervoasa, ii venea sa se traga de par, rodea f tare la jucarii..caninii de jos eu erupt deja, mai sint cei de sus, care am inteles ca dor si mai tare...daca scapam si de astia, cred ca e gata...maselutele sin mai usor de suportat.

Tomasa, la fel si noi, am avut noroc ca nu prea mi-a facut mofturi la mincare si a mincat cam tot ce i-am dat si inca prefer sa o mai tin pe mincare de bebe cit pot. cind a primit acum ceva timp un pufuletz in parc a inceput sa se joace cu el, nici nu stia ca e papa ocazional, poate ca am sa ii mai dau, dar nu vreau sa fie o regula. eu in parc prefer sa iau o banana cu mine decit din astea.

Ana-maria...sper sa scapati de enterocolita!!multa sanatate!

Shobo, felicitari, tine-o tot asa. si eu maninc acum foarte corect si regulat, si sa stii ca se simte. Mi-am cumparat si un cintar digital si acolo chiar imi dau seama de diferenta. si am mai mincat si cioco amaruie si cite o inghetata...dar nu mai maninc dupa ora 6, poate un mar la culcare.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Da, exact Patricia, cred ca asta e si cuvntul pt. rasul lor minuat: ras de copil. Ce poate fi mai frumos? Radem si noi toti fara sa vrem cand ii auzim, atat de vesel si dragut rasuna glasul lor.
Tudor a ras pt. prima data in hohote de o frunza de salata pe care eu o spalam la chiuveta. Cred ca nu mai vazuse pana atunci si i s-a parut ceva deosebit sau poate picaturile de apa care sareau de pe frunza l-au distrat. Cert e ca mi-au dat lacrimile de emotie cand l-am auzit, mi s-a parut ceva minunat.
Ana Maria, imi pare tare rau. Ce bine de tine ca macar asa, cu sanul ai reusit sa-i dai laptic. Eu sufar mult ca al meu nu a mai gustat lapte de doua saptamani...Cu papa de regim incearca asa cu a spus Kita , cu putina glucoza praf presarata in mancare. Mie mi-a folosit mult sfatul ei, mi-a acceptat mai usor. Plus ca dupa ce i-a trecut boala a ramas cu o foame imensa, manca apoi orice, deci peste cateva zile sigur nu o sa mai aveti probleme cu mofturi la masa. Sanatate multa!
V.Erica, cred ca e ok sa-i scoata asa repede ghipsul atata vreme cat nu e rupt. Pupici si sa ne vedem neaparat cand ne facem bine toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

GabiI, Tomasa, Ana MAria ,Patri, va multumesc pt incurajari. Asa m-am gandit si eu ca daca ar fi inghitit si-ar fi taiat limbuta.Dar ? mea ramane in continuare fara raspuns. Unde este restul de termometru? Ori a cazut sub sifonier ( e cam departe de noptiera) sau l-a carat prin casa. Multumesc Celui de Sus ca ea este bine.

Ana Maria, la fel am patit si eu cu cresterea lactatiei! Dar , usor, usor se va reduce. E parca din ce in ce mai greu! Eu tot incerc noaptea sa-i dau alt laptic, si nu vrea deloc. De la mine nu accepta alt lapte. Pe zi mai bea de la matusa mea.

Patri, ma bucur pt Reb si pt tine ca a-ti dormit toata noaptea! Asa am patit si eu cand ii dadeam peritol, dar numai primele dati, ca apoi nu a mai avut efect in privinta somnului. Succes in schimbarea orei de somn si treziri cat mai putine!

Shobo si Patri, felicitari pt stilul de alimentatie! Si eu as vrea sa-l incerc, dar eu maninc cam dezorganizat. La servici rontai cate ceva si cand ajung acasa la 16.30, maninc abia dupa 19.00 sau chiar mai tarziu si continui pana pe la 23-24 cand ma culc. Doar in week respect mesele. Nu pot de Bia, desi mama s se ofera sa ma ajute cu fata, dar ea nu prea vrea sa stea cu dansa. Recupereaza lipsa prezentei mele de peste zi. Sa stiti ca o iubeste enorm, dar cateodata refuza pe toata lumea din casa si ma vrea numai pe mine.

la mamici si minuni
SA AVETI O ZI CAT MAI PLACUTA!

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, sticla aia e asa subtire ca aia se vede. Poate e aruncata pe undeva prin casa, printre jucarii, sa cauti bine.

Peritol eu ii dau in cazuri de urgenta, cind simt ca nu mai poate nici ea, nici eu...si are efect si de aia nu vreau sa se obisnuiasca. Insa a dormit bustean mititica.

Mincatul in ritmul asta imi face f bine, nu atit pentru slabit, ci pentru ca ma simteam tarea aiurea cind mincam haotic si tirziu. efectiv nu ma mai suportam.
acum maninc mesele principale, prinzul aici ca avem pauza de prinz si bucatarie si ma abtin sa nu rontai nimic si sa nu maninc fructe imediat dupa masa. Starea de discomfort si balonare a disparut odata cu mincatul f. regulat si asocierea corecta a alimentelor.

... eu am adormit cam greu, am o vecina de-asupra mea, pe care o apuca spalatul in baie dupa ora 11.30-12 noapte. Spala manual, nu stiu ce face, ca se aue apa cum curge f tare, mai pune si lighean in cada si se aude casi cind clateste cu oala se aude cum o trinteste pe gresie sau cada. Baia e pe dormitor si se aude ca si cind ar fi linga mine...ce pot sa fac eu...am batut putin in teava dar nimic...imi venea sa il trimit pe al meu la usa ei...nu e prima data...atita nesimtire.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

kris, se poate intimpla oricui e imposibil sa prevezi toate pericolele, se intimpla cu ce nici nu te gindesti .

Nu cred ca a inghitit mercur pentru ca e greu de luat biluta de mercur de pe jos, iar copiii mici nu au asa dexteritate. Iar despre sticla, daca s-a taiat sigur vezi taietura, nu se poate sa nu se vada nimic. Ar fi plins ca o doare cind maninca, nu ar fi fost vesela. Daca nu pare bolnava in nici un fel, eu zic sa stai linistita. Si sa iei tot ce a mai ramas pe noptiera..

Sa ai grija sa speli si sa aerisesti bine camera, sa se duca toti vaporii de mercur.

Felicitari pentru baita la care nu mai plinge. Si Vladut ride in hohote.

Ana Maria multa sanatate lui Victor, si poate nu s-a imbolnavit. Enteroviroza e contagioasa, o poate lua de afara?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput