Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, am luat si toate jucariile la rand si tot -nimic.
Eu nu am citit mai nimic despre monti, dar vreau sa ma documentez si eu. Suna tentant!
Saracuta de tine!, cand puteai sa te odihnesti si ti mai bine! Ne mai trebuie si noua cate o noapte mai odihnitoare din cand in cand nu?

Simona< mersi, mersi. Ieri am curatat si aerisit bine camera. Dupa cum am mai spus, am ridicat patul nostru si cel al fetei si nu am gasit nimic. Dar sifonierul mi-e imposibil sa-l mut, poate la anul cand vom zugravi sau in cel mai fericit caz spre sfarsitul anului cand il vom schimba Aaa si mercurul l-am strans mai bine cu aspiratorul. M-am mai linistit!

Ana Maria, scuze, sanatate lui Victoras-puisorul tau. Poate a mancat ceva ce nu a agreat. de la Bia.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
azi sunt mai putin aglomerata la servici, cel putin deocamdata, asa ca va scriu mai multe.
In primul rand, Kris, stai linistita, daca ar fi inghitit Bia mercurul, sigur i s-ar fi facut rau imediat. Oricum, si eu m-am speriat tare cand am citit mesajul tau... Mi-am adus aminte fara sa vreau de cazurile cu vrajitoarele care mai dau mercur la unii nefericiti si de ceea ce patesc respectivii pe urma... Bleah, Fereasta Dumnezeu de asa ceva. Cat priveste sticla de la termometru, eu zic sa dai rapid cu aspiratorul prin casa, caci e mai usor de detectat asa... Acum nu te mai ingrijora, bine ca e fata ok! Uff, ce bine ca nu tin la indemana termometrul cu mercur si ca de regula il folosesc pe cel digital!

Anda, am citit povestea ta cu cele 3 gratii si m-am amuzat copios! Zau ca ai fi buna sa comentezi un film de tipul "Look who's talking"!

Ce subiect minunat cel despre rasetele copiilor! Nu mi se pare nimic mai pur si mai cristalin decat acest sunet! Apropo, o colega de servici a inregistrat-o pe nepotica ei intr-un astfel de moment si si-a pus acest raset ca sonerie la telefonul mobil. Fara sa vrem, radem cu totii cand o suna cineva. Mi s-a parut o idee tare buna chestia asta!

Azi noapte jupan Matei a dat concert de hatz-hatz in plasa de la pat si ne-a facut pe noi parintii sa nu dormim vrem 4 ore. Culmea e ca nu a plans, deci nu stiu ce l-a deranjat, cert este ca era fff agitat. Dupa ce il leganam si il puneam semi-adormit in pat, la 5 min se punea cu fundu'n sus si capu'n plasa si dai hatz-hatz. L-am schimbat, l-am hranit, l-am imbracat mai bine, dar ce nu i-am facut... Nu se dadea adormit si pace. Intr-un final, pe la orele 5, l-am luat cu noi in pat si asa a adormit. Spre surprinderea mea, la ora 8:45 cand m-am dat eu jos din pat, el m-a simtit si pana sa ies eu din baie, nazdravanul se daduse singur jos din patul nostru si se alimenta cu bibe singurel. :)

Aaaa, inca o faza amuzanta, daca tot vorbirati de rasete. Aseara Matei a dat un adevarat concert si am ras cu lacrimi de el! I-am dat o perna cu franjuri ca sa se joace. Am pus-o jos pe covor si am inceput s-o misc un pic, astfel incat sa se miste franjurii! Cred ca s-a speriat un pic de ei vazandu-i cum tremura caci a inceput sa ii certe si sa tipe la ei pe limba lui. Se apropia cu teama de perna, atingea franjurii un pic, se dadea inapoi si incepea sa-i certe. Si tot asa... Degeaba i-am aratat ca nu se intampla nimic, am facut mai-mai, i-am atins si noi ca sa vada ca e totul ok, el o tinea pe-a lui... :)

Hai ca m-am intins la vorba. Va las acum si va urez o zi minunata langa comorile voastre!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Multumim pentru urari si pentru sfaturi! Nu cred ca e enterocolita, pentru ca deja e bine si in afara de doua scaune care miroseau mai urat alte manifestari nu a avut. Doar ca doctorita precauta a zis sa-l mai tin pe regim cateva zile.

Sirimie nu cred ca enteroviroza se ia din parca ci din alimente. Dar poate stie cineva mai bine. Cert e ca vriroza stomacala e specifica anotimpurilor calde.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of, am scris un mesaj lung si s-a pierdut.
Kris, imi pare rau de ce s-a intamplat. Eu cred ca nu putea inghiti, dar ce credem noi nu e foarte relevant. Daca tii sa te linistesti, mergi la medic. De ce sa stai in stres?
Uite, noi nu avem deloc termometru cu mercur in casa, nu aici. Nici macar la spital nu se folosesc, eu un fel de aparat foarte performant cu care masoara temperatura, iar acasa eu am termometru digital de ureche, care este foarte bun. Eu am spart vreo 2 termometre si chiar nu as mai repeta figura, ca e periculos si pentru noi, daramite pentru copii.

Ieri am cumparat in sfarsit olita. Abia astept sa va pun poze. Nu arata ca o olita, arata ca un mini wc, e foarte draguta, iar recipientul in care face, se scoate si se spala. E super intelignt gandita, dar sa vedem acum daca o va accepta Rayan.
De azi incepem operatiunea olita.

O sa va pun si poze cu arsura. S-a dus destul de mult dar inca se mai vede. Sotul spune ca va mai dura cateva saptamani.

In rest, sunt decisa sa ii schinb programul de somn lui Rayan, deoarece se culca mult prea tarziu si asta deoarece doarme pana pe la 19, 19:30. Eu nu prea sunt adepta trezitului fortat, dar voi incerca sa il culc mai devreme dupa amiaza, alta cale nu vad, iar dimineata sa nu il mai las chiar pana la 11, ci pana la 10.
Nu va spun ca aseara mi-a mancat mancarea de pranz. O lingurira de iaurt, alta de orez, alta de iaurt si tot asa. Ii place la nebunie iaurtul, deci voi incerca sa ii combin cam orice cu iaurt, evident iaurt simplu, nu cu fructe.

Tot ieri i-am cumparat House blocks si am inceput sa ne jucam. I-am luat si o tablita sa mazgaleasca, deoarece ii place.
Pana una alta, tot camerele digitale, telecomenzile si orice aparat reprezinta atractie principala pentru el.

Ma duc sa pun masa, revin mai tarziu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Hello; suntem si noi pe aici; ceva mai bine, insa abia astept sa treaca o luna de la vaccinul de un an ca sa ii dau antibiotic si sa scap de infectia urinara; partea buna e ca pe Andrei nu il deranjeaza ca are asa ceva;
Trebuie sa recuperez ce ati mai scris;
Sirimie daca gasesti vreo solutie ca sa se poata ajunge in siguranta la chiveta de la baie sa imi spui si mie;
Kris nu esti singura care a patit-o cu termometrul de mercur; Andrei l-a spart in nov anul trecut dar la mama acasa si atata s-a stresat saraca....dar sunt convinsa ca Bianca nu pateste nimik din cauza asta;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Victor Stefan e in mari crize de personalitate. Bate din picior cand nu-i convine ceva, striga "Niu" iar ieri pentru ca am avut indrazneala de a-l lua de la priza, de unde vroia sa scoata radioul s-a pus pe un plans de s-a invinetit.Iar dimineata cand o vede pe mama ca vine la noi ca sa stea cu el incepe drama. De cum o zareste intrand pe usa tzipa si se agatza de picioarele mele. Iar ieri mi-a trebuit o jumatate de ora ca sa pot pleca de acasa. Pana la urma l-am scos cu mama in balcon si asa l-am pacalit.

Eu incerc sa ignor reactiile lui si chiar daca plange sau tzipa sa-mi continui actiunile. Mama, in schimb, crede ca e mai bine sa-l iau si sa-l linistesc,ceea ce nu e ok pentru ca el o vede ca un raspuns la reactia lui si va repeta comportamentul. Voi cum procedati cand reactioneaza asa puii vostri (daca reactioneaza asa)?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

kita, nu pui pozele din parc??plsss

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana mama, am aspirat f f bine, lucru care l-am si mentionat in mesajele anterioare. In primul rand din acest motiv: sa curat restul de sticla. Oricum , multam pt sfat.

Crinuta, unde mi-ai recomanda sa merg la dr. , la ce sectie de copii? Am si eu termometru digital de la chicco, dar nu mi se pare excelent. De cate ori l-am folosit , mai mult de 35-36 grade nu mi-a aratat.
apropo: cand avea Bia 6 sapt , ii i-au pt prima data temperatura si cand .. avea 35 grade. Fuguta o telefonez pe dr. ei si -mi zice ca nu e posibil asa ceva si ma trimite la urgenta la Budimex. Ajung acolo, o verifica , consulta si ce credeti ca-mi zice: mamica draga: fetita dvs e perfect sanatoasa si are temp normala pe deasupra. V-ati speriat degeaba. Si de atunci nici nu-l mai folosesc acel termometru.

Ana MAria, ma bucur pt voi, ca nu aveti enterocolita. Sa stii ca se ia si din aer, mai ales din parc. am patit-o si noi pe la 8 luni.

Kita,mersi pt incurajari. M-am mai linistit.

Este adevarat ca m-am cam chinuit sa adun mercurul. In final l-am aspirat.

la mamici si minuni

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Patricia ti-am lasat un mesaj pe ym!

Irina a schimbat repertoriul de la "eca" a trecut la "apn-apn-apn".
A propos de ras! Zilele trecute Valu a spus ceva ce se presupunea ca e amuzant. Reactia mea putin plictisita a fost "da, ce sa spun, ha, ha".
De langa biblioteca s-a auzit si irina "haha!"...

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O poveste cu trei gratii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, si eu tot din cauza asta prefer sa ma bazez pe cel cu mercur. Reb avea 38 si cel digital imi arata 35, ceea chiar mi s-a parut anormal. Cind vreau sa fiu sigura 100% le folosesc pe amindoua

Poate ar fi bine sa arunci si sacul de la aspirator, sa nu iasa bilutele alea -se scurg f usor.

si eu stiam ca enterocolita este contagioasa, fiind epidemie, se ia si din aer..

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput