Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Anda, nu pot citi decit acasa, de aici nu pot. daca e urgent da-mi pe PM, pls, ca ajung destul de tirziu acasa. da-mi oricum pe PM.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sorry, Kris, nu vazusem mesajul in care ziceai ca ai aspirat. Dar, totul e bine cand se termina cu bine!
Anda, si Matei mai face asa. Cand nu te astepti ne imita intr-un mod f haios. Acum de ex. stie f bine melodia cu Bombonel si atunci cand il intrebi de Bombonel, incepe sa zica si el cu acelasi accent si chiar sa aplaude. Cand vrea muzica, arata cu degetul la boxe si zice Bo-bo-ne.
In rest, este f ordonat dar numai cand vrea. Aduna scamele de pe jos si mi le da triumfator in mana. Se amuza insa cu bibele de lapte pe care il rastoarna pe gresie ca sa intinda apoi cu mana lichidul. Alta noutate ar mai fi ca incepem sa mancam singurei. Eu ii dau cu o lingurita papa iar el isi ia din farfurie cu alta. Mai cu mana, mai cu lingurita, mai la gura, mai pe langa, ne facem amandoi ca purceii, dar macar mancam FFF bine, pana ne facem burtica cat o mingiuta! Manca-l-a-r mama de baiat scump!
Zicea cineva de tablita cu creion (Crinuta parca?). Vreau sa stiu si eu pls cum se joaca puiul cu ea? Ma gandeam sa-i cumpar si eu lui Matei...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Raspund si eu din urma:
ixxi sper ca v-ati vindecat intre timp, tu de sinuzita si Crisu de enterocolita! Multa sanatate voua!

Liviana multa sanatate mamei tale, sa ii treaca repede!

Lavinia sper ca tatal tau e mult mai bine si ca se reface repede! Din pacate asa e in spitale, urit si cu tot felul de oameni

Crinuta cred ca Rayan a inceput sa se adapteze, daca a inceput sa faca nazbitii. Poate nu-i place mincarea pentru ca e probabil diferita la gust de ce e pe aici, dar o sa se obisnuiasca cu siguranta. Foarte frumoasa poza, parca e baiat de 3 ani

Patricia eu am citit ca nu e bine deloc ca bb sa doarma dupa ora 22, pentru ca trebuie sa isi faca un program cit mai sanatos. Desi nici noi nu il respectam, mai nou ajungem sa mergem la culcare pe la 22:30.. Eu il spal deja pe dinti de cind au iesit primii dinti (Vladut are numai 2 pina acum, ies greu altii si cresc greu astia

Ubi, Alina Maria piticodrom nu mai avea nimeni altcineva in afara de noi . Dar probabil o sa mai avem si alta data

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Megg am citit ca dintii nu ies in ordine. Si am mai citit ca toti copiii de 1 an sint foarte atasati de mame. Abia mai incolo o sa ceara ea numai la tati in brate

Eu ii dau lui bb numai iaurt natural, fara fructe, si numai suc facut de mine sau suc de bebelusi (Hipp sau Nestle).

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Sirimie! Si eu vreau Piticodrom, de asemeni Shobo! Sunt convinsa ca suntem mai multe...
Iata poza cu puiul facuta de sotul meu dimineata!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

BDana si eu am probleme cu constipatia la Vladut. Eu i-am dat fier pina la 1 an si a fost tot timpul constipat. Mai amelioram situatia cu ceai de musetel si suc de morcov crud. Mai poti sa ii dai prune din compot, sau pere, piersici, inmoaie scaunul. Si eu ii dau doar putin din alimentele care constipa sint: brinza dulce, banana, orez, morcov fiert.

Eu nu i-am dat mezeluri dar i-am dat mincare si piure-uri la borcan. Dar nu prea ii place orice, ii place doar piureul de pere si de piersici de la Hipp, si mai putin cel de fructe exotice, si piureul de legume fara carne. Nu-i plac deloc cele de legume cu carne.

I-am dat sucuri pentru bebelusi de la Nestle sau Hipp.

Liviana eu il iau pe Vladut in brate de cite ori plinge, si am observat ca dupa asta cere singur jos. Ma chinui sa il invat ca daca fac treaba nu pot sa il iau in brate si numai atunci il las sa plinga mai mult, dar nu tipa pentru ca pare ca intelege. Acuma poate el plinge pentru ca il dor gingiile si vrea consolare.

Erica sa se vindece Eric repede!
Poate e mai bine ca i-a pus piciorul in ghips, sa se refaca mai repede.

Tomasa eu te invidiez ca poti sa stai acasa. Sigur nu are de ce sa iti para rau.

Ce master vrei sa faci? Mult succes!

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Anda multa sanatate infantei sa ii treaca repede orice problema mai are! Si Vladut mai face iritatii la fundulet care trec in citeva ore. Eu folosesc crema Sanosan cu zinc, nu am avut niciodata nici o problema serioasa de iritatie cu el.

Tomasa si eu sint intr-o ureche cu alimentatia lui Vladut, dar adevarul e ca as incerca sa ii dau Almette sau cascaval dar nu stiu cum sa o fac La cascaval se strimba rau de tot, iar Almette i-as da pe piine numai ca ii dau piine bucatele si ne murdarim amindoi cind pun Almette pe bucatele

Nu ii dau brinza topita pentru ca am citit ce E-uri are si vreo 2 din ele sint pe lista de E-uri interzise publicata pe site DC. (in lista de pe DC.com E330 apare ca si cancerigen dar eu am citit ca nu este)

Daca am citit aici, am sa incerc sa ii dau si eu lui Vladut curmale si smochine, am citit ca sint bune nu mai stiu pentru ce.

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ana Maria, asa patesc si eu de ceva vreme. Chiar azi , abia am plecat spre servici. S-a pus pe un plans de nici o mai vroia pe matusa sub nici un chip!
Si eu o las pe Bia sa planga cand nu e permis ceea ce vrea sa faca! Mi se rupe sufletul, dar nu am alta solutie. O data am lasat-o sa planga vreo 5 min de mi-a facut un pic febra. Se chinuia, nu gluma, sa planga! si se uita cu coada ochiului la noi. Daca cedez, isi va pierde increderea in mine si va face in continuare ce vrea muschiul ei!

Si eu astept sfaturi si pareri de la voi.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

kris daca ai aspirat mercurul acum trebuie sa arunci repede sacul, daca e de hartie ....mercurul e f toxic, de obicei in astfel de cazuri se recomanda ingroparea in pamant, nu se arunca in canal in nici un caz!!!!

noi nu avem enterocolita!!!! uraaaa e doar de la maseluta, iar cea de a doua e pe drum....nici nu ma pot gandi cum va fii in vacanta de Paste....

fetele care au inceput deja serv, mai ales dupa 1 ian....cum ati facut cererea aia de revenire? si mai ales cand si unde ati depus cerere pt stimulent?

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Bubu bona mea spune ca asa face si Vladut, ca se intimpla sa se intinda pe jos si sa adoarma. Dar eu nu l-am vazut niciodata.

Kris eu am citit ca daca maninca intre mese atunci nu mai maninca bine la masa, si pentru asta eu am hotarit ca nu vreau sa ii dau nimic intre mese. Ii mai dau suc sau ceai, dar altceva nimic.

Florina sa va bucurati de vacanta si sa aveti un Paste Fericit daca il sarbatoriti acum!

Poze de la Mot

Mergi la inceput