Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
ixxi spune:
simona nu ne/am facut inca bine.....eu astept luni sa/mi fac o antibiograma, iar crisu...deja e la a doua cutie de humana hn, bine macar ca bea laptele asta...ca a inceput sa se subtieze biata de ea....
liviana sunteti niste scumpi....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
bubu05 spune:
Moamaaaa, da' ati scris, nu gluma!
In continuare, nazbatiile lui Vladut: azi se juca cu o sticla de 0,5 pe-afara(sticla mea de apa) si a bagat-o in teava de esapament a unei masini , m-am dus sa-i zic ca nu e voie si sa nu mai faca asa si el a scos sticla de acolo si a bagat-o rapid in gura si s-a facut negru in jurul gurii si avea si pe limbaaaa si eu am crezut ca mor . Sper sa nu pateasca nimic, ca l-am sters imediat, dar............
Eu i-am dat Almette cu smantana si cu verdeata pe bucatele de miez de paine, ii place mult. A mai mancat si cate o feliuta de sunca de pui, sau f. putin pateu de pui, dar rar de tot. Incerc si eu cat pot sa-i dau mancare de bb, de rontait in carut doar grisine simple, f.f. rar pufuleti(daca vede la cineva). Azi a baut un sfert de canuta de Cappy nectar de caise, si-a bagat boticul in cana mea
Dimineata s-a trezit la 5 jumate, a papat tot lapticul, iar la 6 jumate se trezise plangand si vroia la joaca. Dar nu m-am dus la el, a plans vreo 10 min si a adormit la loc pana la ora 10 !!!! Deci, se poate, dar face fitze...
Cand se enerveaza si el, ca toti copiii, nici eu nu-l bag in seama, il las si-i trece, sau ii dau o jucarie interesanta si ii distrag atentia.
Eu tot termometru cu mercur am si mi se pare cel mai bun in caz de febra, am grija si il tin intr-un sertar unde Vlad nu ajunge.
Kris, sper sa nu fi inghitit ceva si nu te invinovati!
Si mie imi placea Piticodromul, il reperam numai decat!
Erica, refacere usoara pustiului!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
sirimie spune:
Liviana mi-a placut poza cu voi in pat . Eu recunosc ca pe noi ne gaseste asa cam fiecare dimineata, pentru ca Vladut se trezeste noaptea, eu ma ridic sa ii dau apa si adorm cu el in brate, pe urma ma trezesc si imi e foarte greu sa il duc inapoi in pat. Si in fiecare seara imi spun ca nu e bine, dar degeaba.
Ana Maria eu am citit ca trebuie sa ii zici Nu Nu si sa ii distragi atentia cu altceva. Dar si mie mi se intimpla sa il las sa plinga mai mult, dar in nici un caz nu il mai las sa se apropie de locul unde nu e bine.
Kita azi mi-a promis sotul meu ca merge la Casa Retro dupa scaune. Te tin la curent daca le pot folosi
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
tomasa spune:
Simona, sunt inscrisa deja la master. Pe comunicare si PR.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
sirimie spune:
ixxi eu nu am facut nici o cerere de revenire, am revenit si gata. Numai daca iti cere de la servici trebuie sa faci.
Trebuie sa depui dosarul pentru stimulent unde l-ai depus si pe ala pentru indemnizatie, depinde de sector. Tu in ce sector stai?
Eu am primit azi stimulent pentru 3 luni 9 milioane de lei, desi am depus dosarul pe 10 februarie. M-au surprins in mod placut cu asta
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Urez su eu un Paste Fericit celor ce-l sarbatoresc acum!
Liviana, ce dulci sunteti! Tare as vrea si eu sa dorm din cand in cand cu baiatul meu, dar el nu sta niciodata cu noi in pat. E mai bine asa, dar tanjesc sa-l tin in brate!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
BDana spune:
Ana Maria sanatate lui Victor.
Apropo de enterocolita, se ia pe cale digestiva (fie ca sunt alimente sau apa contaminata, fie maini murdare) si nu pe cale aeriana.
VOiam sa iti spun ca si Cristi mai are asa, niste crizute de personalitate si cu mine, dar si in momentul cand vreau sa isi da el seama ca urmeaza sa plec de acasa. Dar incerc sa nu il bag in seama. Iar la plecare, deja avem un ritual, de la care nu ma abat, indiferent de circul pe care il face: pupici, mama pleaca pa, sa cumpere iaurtel si vine mama repede. Trebuie neaparat sa ii spun parola cu "vine mama".
Voiam sa ne laudam si noi ca avem, pe langa cei 8 incisivi, 3 maselute si un mic canin, care au iesit TOTI in ultimile 2 saptamani.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
PatriciaArdeleanu spune:
simona, asa este, cel putin Reb, daca ciuguleste intre mese nu mai maninca bine, si de aia am preferat sa adoptam mese regulate si nimic intre -doar ceai sau apa.
cit despre somn...asa e, am incercat toate metodele, peste zi nu doarme decit o data si nu mai tirziu de ora 16...deh...oricum, nu ma pling, asta e, sanatoasa sa fie si or creste si maselutzele toate. eu pina la 9 luni nu am stiut cum e sa ai noaptea copil.
Liviana, si Rb doarme asa bine linga mine!! e frig la tine acasa?, ca mi se pare cam gros imbracat.
cind Reb plinge fara motiv -sau se chinuie, cum zice Kris- o las in pace sau chiar o cert putin si ma fac ca nu o vad. Atunci stiti ce face??arata spre taica'su, adica sa o ia el in brate. si el zice "nu" si apoi mai plinge putin si ii trece. REgula: ambii parinti trebuie sa se comporte la fel in astfel de situatii.
In rest, nu pot sa rezist cind o pun in patutz si plinge mai bine de 10 minute, cu crize de isterie de zici ca o maninca paututul ala si nu se calmeaza decit daca o iau de acolo!! efectiv are oroare de el si nu am ce sa ii mai fac...ca am incercat si cum spuneam, nu am rezistat mai mult de 10 minute.
eu aseara iar am facut chiftele de pui si ce credeti: cum a vazut, mi-a cerut "aia""aia" si arata cu disperare la castron...a papat jumate.
ixxi, ma bucur ca nu aveti entero!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
ixxi spune:
wow dana in 2 saptamani? sunteti mari...
simona eu sunt la sect 3. ce trebuie sa contina dosarul? cei de la serv mai depun si ei? eu imi schimb serv.....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
BDana spune:
Ixxi, maselutele si caninul, nu te gandi ca si cei 8 dintisori ca pe aia ii avea de cateva luni bune.
Eu am observat ca, imediat dupa o cura de calciu, are o perioada de invazie de dinti.
Nici Cristi nu sta in patutul lui sub nici o forma. nnNici daca dau grilajul jos, nici daca stau langa el, are patutofobie.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).