Bebelusi de iulie-august 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana..crezi ca daca a inceput sa paseasca ..gata ?Adica nu mai are sanse de de-a busilea?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andatudor si Claujro, facem galerie dintisorilor, sa iasa repede...asta daca nu au iesit intre timp

Monica Elena si Yasmari, multumesc ca v-ati gandit la mine, fac si eu ce pot pt. bebele meu .

Cuscra, nici nu imi pot inchipui cum statea Mario in picioare in cosurile alea , pacat ca nu ai avut cum sa-i faci poze...sa poarte sanatos sandalele! Eu nu mai pot intra asa des, din pacate...timpul meu se reduce simtitor si cred ca va scadea si mai mult. Multi pupici de la noi!

Fetele, in legatura cu papucii, adidasii, sandalele, pantofii sau ce mai vreti voi , vara trecuta, cand era cald, o scoteam pe Iulia in sosete . Insa acum o scot cu botosei ca niste ghetute, pantofi de forma , cu talpa moale, mai mult de stat prin casa, pt. ca nu imi vine sa o scot in sosete , parca ar fi neterminata , imi inchipui cum as fi eu pe strada in ciorapi .
Asa ca ii voi cumpara cu talpa tare cand va merge, acum doar de forma .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, TUDOR ANDREI! (andre_ea)
La multe CLARA! (cristina33)
La multe luni, AL GABRIEL! (ursuletulpanda2005)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monica-Elena, ceea ce ai spus tu este complet gratuit...din cate stiu eu acesta este un forum in care toata lumea isi poate spune parerea, buna sau rea asta este.Nu trebuie sa devii rautacioasa...
noi nu am facut decat sa ne spunem punctul de vedere...imi pare rau daca te simti jignita.....

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Gesi, am vazut apartamentul, super, extrem de original!!!Sa il stapaniti sanatosi!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

De ce exista aceste rautati gratuite doar la fetele care traiesc in tari civilizate si cu un standard de viata ridicat???????

Monica, unde au fost rautatile gratuite???

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc frumos pentru urari, fetelor!
Tudor este mai bine, dar nu de tot. Se mai aude ceva la axila dreapta. Ii mai dau inca 2 zile antibiotic si prednison, apoi din nou la dr.
Nu l-am mai pus pe jos, din cauza bolii. Uneori urla tare, asa ca il pun sa mearga in picioare putin, si o ia din loc imediat, cu pasi de urias.
A invatat sa faca bravo. Daca ii zice tati sa faca bravo face. In continuare crede ca mama e pe bec A invatat sa se aplece din picioare ca sa ia o jucarie, si sa ia trante in patut fara sa mai planga. Poate sa stea pret de cateva secunde bune in picioare nesustinut. Sa nu credeti ca il pun eu. Apuca cate o jucarie cu ambele maini si uita sa se tina.

Al Gabriel si Clara!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Lasati lucrurile asa cum sunt si gata.Niciodata n-ai cum sa multumesti pe toata lumea!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput