Bebelusi de iulie-august 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
corbioana spune:
Delia
si noi pe Medeea! at despre conflicte no comment, dar aum nu par a fi conflicte, nu-i asa fetelor? Ori am lipsit eu prea mult si nu ma prind repede ![]()
Monai
multumim, da a crescut si e un neastamparat, nu mai sta locului o clipa de cand merge de-a busilea
Pupam Sarita frumusica!
Super poza cu Patrocle!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
corbioana spune:
Adriana multumim frumos
au crescut puii nostri, nici nu stiu cand a trecut atata timp!!! Wow ma uit acum la pozele lui Aidan ce mare e si el, sunt cam in urma cu stirile si pozele voastre! E blondin si el si mare si seamana cu tine tare mult
Ce haios e cu dintisorii de jos cum se vad ei acolo!!!!!
Cu papuci nu-l incalt pe Andrei decat afara, dar mai greu cu incaltatul la el
si tot asa are numai papuci Nike dar raman mici si nu apuc sa-i dau de doua ori.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
MONAI spune:
Dragele mele, eu nu ma simt bine cand vad conflicte intre noi, indiferent de importanta lor, mai mica sau mai mare. Nu putem fi toate de aceeasi opinie si nu putem pretinde ca altcineva sa ne impartaseasca neaparat parerile pentru ca atunci ne-am numi dictatori
.
Referitor la listuta, eu apreciezi efortul lui Anis care a conceput-o si care munceste asa de mult la ea, precum si efortul celorlalte fete care o ajuta
. Dar eu abia apuc sa va citesc si sa comunic cat de cat cu voi, pur si simplu n-am timp sa studiez listuta
. Asa ca incarcata sau nu, exista persoane pentru care e importanta si persoane care nu au decat sa o ignore
.
Cat priveste subiectul mame muncitoare sau casnice
, sunt sigura ca dialogul nu poate fi decat benefic pe aceasta tema si parerea mea e ca situatia ideala ar fi undeva la mijloc
. Care mijloc? Fiecare trebuie sa si-l stabileasca, e treaba fiecareia, noi suntem aici sa ne impartasim bucuriile, supararile si experienta de mamici si nu numai. E un lucru pe care sunt sigura ca l-am mai afirmat, prin urmare scuze pentru repetare.
Asta am avut de zis, puteti ignora mesajul meu, dar pentru mine toate sunteti importante si mi-ar parerea rau sa se ajunga la ceea ce Diana ne-a aratat de 1 aprilie ca se poate intampla
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
anis spune:
Bai nene..ce-i aici??!!
Oana nu sunt de acord cu tine.E alegerea ta ca esti la distanta etc.Acolo v-ati gasit sotul etc..locul de munca s.a.md.
Eu in locul tau nu m-as fi luat de acest aspect ...adica n-as fi deschis discutia asta...ca nu e bine sa avem polemici..nu prea vad la ce ajuta..dar fiindca ai adus vorba.
Si nu vad vreun merit din asta sau din faptul ca muncesti.Eu vorbeam de respect.Si noi celelate suntem "muncitoare" cu ale casei...eu de ex..sunt asa de obosita de cad din picioare..si ce??!! am vrut tare mult un copil...nu vreau vre-o lista sa ma laude.
Pe cand mamicile muncitoare nu au avut de ales ka noi...si ce credeti ca ele n-ar fi vrut sa stea cu copilul??De aia zic ca e mult mai greu.Ziua stres ,munca alea alea..te mai certi si cu seful, sau esti sef..si seara indiferent de a fost peste zi,razi ,te joci cu copilul..te scoli si noaptea daca e nevoie si a doua zi o iei de la capat.Si printre astea cred ca mamicile muncitoare mai si gatesc fac curat , ca si noi...poate nu le bibilesc ca noi....dar tot fac cumva.De aia zic ca le respect.
Ce daca eu am stat singura in casa cu Ingrid 2 sapt. acum trebuie sa fiu pusa pe vreo lista? Si nici pe mine nu ma ajuta nimeni si sunt in tara..sa facem lista si cu asta.Si eu oricum ma ocup singura de ea...si cu toate cat am trecut DUMNEZEU imi da putere cu siguranta.
Hai sa-ti spun ceva, printre mamicile muncitoare , e o mamica care e singura sursa de venit din casa..ce zici??
Haideti fetelor sa terminam aici...toate suntem mamici , ne e greu la toate..doar ca la unele le si mai greu.
SI ORICUM ,ORICE AM FACE NU PUTEM AVEA TOATE ACCEASI PARERE, ASA CA MAI BINE LASAM LUCRURILE ASA CUM SUNT
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Noi am stat afara azi foarte mult.Vad ca a mancat fara probleme azi..poate din cauza ca i-am dat afara sau ca i-am dat gulii?/!!
Nu-i mai dadusem de mult..si tare ii placeau..dar cu regimul..si toate cele..a trebuit sa nu-i mai dau.
Altceva, nu ne-am mai dus la analize azi, vine dr la noi miercuri.Sa vedem sunt f curioasa.
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Yasmari spune:
Fetili, ma bag si eu in lapte sa iasa untul gustos:listele astea, din punctul meu de vedere, au doar caracter pur informativ;asa cum nici o fotografie/filmulet, nici un jurnal oricit de maiastru n-ar putea surprinde nici a miia parte din caracterul, personalitatea, comportamentul si dulceata unui bebelus;
Nu simt absolut nici o ofensa adusa de lista mame muncitoare, ba de multe ori am glumit...eu chiar ma gandeam sa propun una cu titlu studente eroine, sa stiu cui sa urez bafta-n sesiune
. Panou de onoare?Nici vorba.....situatiile noastre-s unice si f personale, sintem toate la fel de onorate si destoinice si eroine; una are un barbat saritor si grabnic colaborator la baby-sitting, alteia ii strimba din nas la orice,ba intr-un caz chiar trebuie dat in judecata sa-si aminteascaca-i tata,una are bebe linistit, mancacios si indelungdormitor, altele fac Rondul de nopate si apoi de zi, fara incetare; unele locuiesc in spatii inghesuite, fac socoteli cum sa imparta banii sa fie bine tuturor, unele din noi sint si mame si bunici si matusi la un loc, aici printre straini, altele sint baraite non-stop si fara folos de multi bine-voitori....samd.
Adica noi traim, fiecare cum ne-a harazit Dumnezeu, cu poveri si fericiri diferite dar intotdeauna croite dupa umerii nostri. Poti consemna viata intr-o lista? Astea-s jucarii .......iara noi bag seama ne copilarim si le luam in serios![]()
Asaaaaaa.....si dupa ce-am daltuit la teoria chibritului, zic si eu sagalnic dar ferm, cu mina insurubata pe sticla de gaz:
Oscarul il decernez Simonei!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anis spune:
Yasmari...BRAVO...cel mai bun punct de vedere si foarte foarte ..punct lovit..punct ochit.
De acord si eu votez OSCAR pt SIMONA..cum raspunde ea la toate!
AniS si
Ingrid
anis spune:
Brianamica...eu n-am ajuns cu Ingrid nicaieri cu"in 4 labe".Cum o pun pe burta se intoarce pe spate.
Dar tinuta de maine merge ,paseste si de 3 z de cand am descoperit face progrese.Chiar azi am mers prima data in picioruse in parc.
AniS si
Ingrid
Monica-Elena spune:
De ce exista aceste rautati gratuite doar la fetele care traiesc in tari civilizate si cu un standard de viata ridicat???????
Dianami spune:
Buna seara, fete dragi! Vad ca se incing spiritele pe aici
...nu-i frumos...![]()
Adriana, felicitari pt. noul dintisor! 
Brianamica, pupici pe dintzocul Anei!
5??? Are cu ce sa muste, nu gluma
. Iulia invata inca, a reusit sa se ridice singura in 4 labute, dar sta pe loc, nu stie sa se deplaseze inca 
Corbioana, scump foc Andreiutul tau
...ma distreaza rau pozitia de atac, cum i-ai zis tu, si cea in care misuna
. Iar unde se uita asa gales...m-am topit
. 
Anis, pupam motzata care va merge acusica in picioare...sa vezi ce alergi dupa ea
. 
Gesi, felicitari pt. apartamentul decorat! Vad ca esti "geamana" cu Svety
, deci sunteti in decada a treia, adica taur cu influente de gemeni
. Eu sunt taur get-beget, in decada de mijloc. Daca vreti un indiciu, nici un bebelus din lista noastra nu e nascut in aceeasi zi cu mine
(asta ca sa va pun la munca...).
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame