Bebelusi de iulie-august 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

E dupa atatea stegulete..sa vad numai mesaje normale.Ca e o cearta aiurea in tramvai .OK?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!

Oana- imi pare rau ca are febra Eva, va doresc multa sanatate!!!!

Claudia- bun venit si te asteptam cat mai des alaturi de noi, si cu poze recente ale grasunicii tale. Este normal din ce spun dr sa se ridice mai greu daca e mai grasuta, nut-i face probleme! Si spor la dintisori nedurerosi!!!! Nu stiu ce sa zic de nasucul infundat, mai bine vb cu dr! Pupici!

Gesi- asa e cum spui tu! Daca e ceva rau mama e vinovata, iar daca e ceva bine al meu spune chiar ca face asa pt ca l-a invatat el! De fapt tot ce stie stie de la el sau de la mama ca eu stau acasa cu copilu' de umplutura! Imi pare rau ca v-ati certat! Si Mario plange cand merge la nasi, sipt ca nasa vrea sa-l tina numai in brate si lui nu-i mai place deloc! Ca el asa e f f prietenos si sta la toata lumea! Si am patit-o si eu odata cu niste crize de nu stiam ce are, nu voia nici sa pape si mi se strica laptele si nici nu mai aveam alt bibe si cum am ajuns ac fara nici un sup sau ceva a tacut si a inc sa rada!!!!! Se simt mai in siguranta in casa lor!!!
Despre turta la fel vrea si soacra mea dar nu-i cere nimeni parerea! (Cel putin eu nu!!!) Da ea din gura, dar daca vrea sa vina la un an bine daca nu sa nu vina si gata! Mie nu mi se mai pare relevant ce aleg ei la 3 ani pt ca "aleg!" Mie mi se pare mai corect sa ia la nimereala ca asta e mai relevant! Dar eu tb sa am grija sa nu-i pun telecomanda si tel mobil ca e clar ca pe alea le-ar lua!!! Sarmale nu dau sub nici o forma, mai ales ca e vara! Eu am avut nunta pe 7 iulie si am dat sarmalute in foi de vita, ca cele de varza tb fierbinti si nu prea merge cand e f cald! Eu ma gandeam la o gustare calda si o fruptura si atat!!!!! Eu zic ca ajunge ca doar nu e nunta, e o petrecere mai mare!!!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Yasmari, ai cea mai mare dreptate!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Diana, iti ofer cel mai mare buchet de virtual. Esti extraordinara! Multumesc pentru tot!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Gesi- multumesc mult de tot! Am in casa, am luat chiar inainte de a naste pt asa ceva dar chiar uitasem de ea! Acum se pare ca si noua ne-a trecut, astept sa se duca violetul ala sa vad si eu cum arata! Acum am vazut si meniul de "pedeapsa" al sotului tau! Pai eu daca vreau sa-l pedepsesc ii fac mancare gatita ca ce ai spus tu e preferata lui!!!!

Peca- nu stiu daca ti-au rasp fetele sau daca ai fost deja la dr. Nu tb sa-ti faci nici o grija!!!! E gresit spus ca ordinea e mereu aceeasi! Nu mai stiu carui copilas de aici (scuze dar memoria ma lasa!!!!) i-a iesit primul un canin!!! Am intrebat si eu dr ca la noi pareau primii cei de sus! Lasa copilul linistit! Si felicitari pt dintisorul 3!!!

Anis- imi pare rau ca iar nu ati dormit toata noaptea! Dar mai are si ceva scimbat in comp in afara de trezirile nocturne? Sper sa nu fie nimic! Poate ii mai iese un dintisor mai dureros!!! Sanatate multa!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

fetelor, sa fim sanatoase sa ne crestem copilasii ce ni i-a dat Dumnezeu sanatosi si frumosi!

Yasmari, am avut mai multe de capsat? la care te referi! acum sunt intr-una din cele mai bune perioade!

sunt trista ca vine mami maine de la 60 km sa bea o cafea, sa pupe fetele si pleaca! asta tristete!
ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Svety- imi pare rau ca asa reactioneaza socra ta! E drept ca daca face circ, nu-ti da mana! Mie imi da pt ca doar ma descarc si eu, ca ea nici nu pune la suflet! (sau asa pare, dar ar insemna sa fie o artista tare buna!) eu comentez, ea o tine pe a ei si se plimba dupa mine bodoganind, eu fac ce vreau eu, ea ma paraste sotului, sotul ii spune sa ma lase in pace sa fac ce vreau eu, ea vine la mine inapio si reluam povestea! E stresant dar macar ma descarc si eu bodoganind si macar mergem rara acolo! M-am scos!

Dede- imi pare rau ca aveti probleme! Eu una te inteleg perfect si nu ne suparam ca ne spui ca doar de-aia suntem aici, sa-si spuna fiecare pasul! Imi doresc sa depasiti cu bine situatia si sa fie asa cum e mai bine pt voi!!! Iar cu dormitul in deplasare, bine ca ai fost pregatita!!!!

Gesi- vazusem poza haioasa cu prima zi de scoala dar nu facusem leg pana nu ai zis tu!!! E adevarat ca seamana tare dar mie imi place mult cat e de cimintica si haioasa!!! Dar cele cu apartamentul unde sunt??? Acum am citi si pov vietii tale! Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva! Dar parerea mea e ca intr-n fel asta v-a ajutat sa fiti uniti! Greutatile te inataresc! Si acum sunteti realizati si aveti un copilas superb! Felicitari!!!!!

Ella- cum ai facut sa vezi casa? Eu de ce nu pot??????????

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Adriana- felicitari pt dintisor! Si tinem pumnii la panselute sa nu pateasca nimic! Ce vreme si la voi!!! Parca nu mai sunt anotimpurile ce au fost! Si la noi sapot trecuta parca era toamna, dar chiar zapada nu am avut!!!!

Yasmari- eu am avut "onoarea" de a-l cunoaste pe dl prof Eugen Burdus! F meserias, nu te trecea decat daca stiai cuv cu cuv ultima editie a manualului lui!! Si eu prima oara am picat pt ca inv din cursuri si a 2-a pt ca inv din cartea de anul anterior! Nu stiam ca a mai scos una! In schimb de la acea catedra am toata stima pt prof de matematica Daniela Hancu care m-a ajutat sa inteleg si eu aceasta materie chinuitoare si pt prof de ec Cristina Caramete care mi-e dechis mintea in doar 5 sedinte!!!! Tu ce fac ai terminat????

Fetelor- voi chiar toate vedeti ap lui Gesi si numai eu nu?????????

Alinutzza- eu anul asta nu merg la mare, chiar daca nu era gripa av erau exploziile solare plus multa multa mizerie!!!! Ma duc la munte anul asta si la anul la bulgari!!! Nu ati vazut ce preturi sunt acolo? Iar sotul meu vb perfect bulgara asa ca va fi ok! Sper eu!!!! Desi cea mai frumoasa vac a fost in Florida, pe langa Oana!!!!

Ca tot veni vb!

Oana, vb noi cand eram de zona unde am fost, nu stiu daca mai tii tu minte, eu stiu pt ca nu imi pot lua gandul de la acea vacanta!!! Era e bvld Merimoore zona Seminolle (nu stiu daca am scis corect!) E aproape de tine???

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Briana- pai chiar rusine ca nu tii minte macar primul dintisor!!!! % min la colt! Felicitrai multe pt dintisorul nr 5!!!!! Si macar pe cei definitivi sa-i notezi ca sa iti rascumperi gresala!!! Si pupam cucuiul puiului dragalas! Se mai intampka si la case mai mari csi cu zvapaiatii astia...eu am mir cum am ratat pana acum cu agitatul meu, dar eram de atatea ori la un vf de pas.......

Svety- speram sa va treaca si voua repede de tot durerea si sa iasa dintisorul mult asteptat! Si nu mai fii asa suparata pe noi mamicile fericite ca avem si noi pe ale noastre! De pilda eu azi era sa plang de suparare ca Mario nu mai sta sub nici o forma la imbracat, schimbat etc! Nu ma mai inteleg cu el si pace sa stea 2 min cuminte!!!! Si cu dintisorii este si el marait cand ies, dar pun pe seama a diverse lucruri si abia cand il vad imi dau seama ce avea. Dar e drept ca noaptea doarme fara probleme!!!! Pupici!

Oana si Svety- si eu imi cresc copilul singura si pe mine nici macar sotul nu ma ajuta deloc!!! (Nu stiu daca pe voi da)! Nici macar la plimbare nu ma duce! Dar eu sunt fericita ca am puiul meu mult dorit! Si contribui cu succes la niste facturi record la telefon tocmai pt a vb si altceva in afara de bebelineza!!!!!(dau drepturi de autor dar imi place tare de tot cuvantul!) Insa puiul meu e mai imp decat orice pt mine si eu spun ca respect mamele muncitoare tocmai pt ca s-au dezlipit de puii lor asa devreme, ceea ce eu nu as putea face! Si mai au si cate 2, cum e Briana (scuze daca omit alte mamici dar ea mi-a venit acum in minte!) si cand vin ac sunt luate de proaspete! Pe mine nu ma deranjaza absolut deloc ca este o listuta a lor!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput