Bebelusi de iulie-august 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

quote:
Tu chiar crezi ca este usor sa ti se spuna prin telefon ca a zis puiul "bau" in timp ce se juca cu un strain ?

Briana- eu tocami pt asta va respect pt ca am o prietena buna care a aflat de la bona la tel ca fetita ei a spus mami, si cui ar fi putut spune daca ea era la serv? si tot asa si cu primii pasi! Este f greu si eu una nu as putea renuna la asta pt nimic in lume!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Ioana- am vazut pozele smecherasului dragut!!!!! Tare frumusel e blondinul tau! SI grasunel! Mario al meu a slabit tare de tot! As mi se pare mie cel putin si asa pare si pe hainute! Am inteles ce voiai sa spui de picior, are calapodul inalt. Tocmai de-ai spun ca sunt super sandalutele pe care le-am luat pt ca au 2 barete de arici, una deasupra degetelor si alta lg glezna, tocmai ca sa le poti baga usor si regl audpa picior. Si pt iarna eu am gasit niste botosei de la miniblu cizmulita asa, din fas, captusite cu vatelina si cu arici pe glezna, si le bagai usor pana la genunchi si apoi le strangeai, f bune, si-au facut bine datoria!!! Acum sa vedem pantofiori ceva ce om gasi!!!! El are cam 14 cm sau mai mult???? talpa, dar cred ca 14 totusi! (sandalele sunt mas 21 si sunt un pic de tot maricele ca 20 nu intrau!)

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Monai- din cate am inteles eu Mamini e in Romania si nu are net! Parca asa zicea, ca va lua o pauza ca nu are de unde sa ne scrie!

Anis- ma bucur ca ati papat bine! Tu cum ii dai guliile? Crude? Sfecla a dat cineva? Succes cu dr!

quote:
Asaaaaaa.....si dupa ce-am daltuit la teoria chibritului, zic si eu sagalnic dar ferm, cu mina insurubata pe sticla de gaz:
Oscarul il decernez Simonei!!!!!!!

Yasmari- multumesc frumos! Dar eu ce-am facut sa-l merit?????

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Anis- vad ca si tu!!! Multumesc furmos fetelor, sunteti tare dragute! Insa mie imi face placere sa va raspund si sa vb cu voi, pe cand daca m-ai pune sa facliste si sa completez....asa ca nu prea merit laude! Sunteti tare dragute!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Anis-

quote:
Chiar azi am mers prima data in picioruse in parc.

Felicitari plimabretei!!!Eu ti-am mai zis ca nu toti copilasii merg de-a busilea ci unii pleaca direct in picioruse!!!

Diana- iar vrei sa ne dai de lucru? Hai ca ma bag la ghicitoare! Sa vad daca reusesc ceva!Iar cu mersul, adu-o la Mario sa vezi ce exercitii face cu ea!!!! Prinde asta micu' o viteza de nu pot sa ma tin dupa el! Daca-l pun in patul mare din 2 pasi e jos din el! Nu vreti sa va dam si voua ca pe mine m-a cam obosit!!!! Si vara trecuta si eu il scoteam tot in sosete, si la botez l-am dus la fel si cand am vazut poze am avut exact senzatia descrisa de tine" ca e neterminat! Si mi-a parut tare rau ce mama denaturata am fost! Acum eu i-am luat cu talpa tare pt ca vede copii pe jos si vrea si el, si l-am pus o data de a sters tot praful. El paseste binisor si nici nu se mai sprijina de mine cand merge, e tine numai pt echilibru! Iar cu cosul de cump, si mie imi pare tare rau ca era f f f f haios!!! Pe cuvant, nu ca e al meu! Dar o sa mai merg odata special pt poze, promit!!! Si o sa-ti simt lispa rau dar te astpet cu drag atuci cand iti vei face putin timpr si pt noi! Pupici multi de tot pt tine si Iulia! (Credeam ca esti sup pe mine ca oi fi zis ceva aiurea!)

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Andre_ea-

quote:
A invatat sa se aplece din picioare ca sa ia o jucarie, si sa ia trante in patut fara sa mai planga. Poate sa stea pret de cateva secunde bune in picioare nesustinut. Sa nu credeti ca il pun eu. Apuca cate o jucarie cu ambele maini si uita sa se tina.

FELICITARI!!!!!
Si Mario trage cazaturi nenumarate in pat si cu capul de grilaj s cand sunt sigura ca incepe sa urle se screme si o ia de la capat sa se ridice in picioare!!! El exerseaza voit echilibrul si nu-i iese de fiecare data sau nu mai ajunge la timp la grilaj sa se prinda!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Ella- imi pare rau ca vine atata drum si nu poate sta mai mult! Pupici! Si ma bucur mult ca esti in cea mai buna periada! Sper sa fie cu adevarat buna!!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Diana- am verificat! Zile fara copilasi sunt 8,19 si 31. Si ca tot veni vb vad ca nici in ziua in care sunt eu nasc nu e nici un copilas, cu toate ca eu sunt nascuta chair in iult, pe 19. Si de aici pt faptul ca mi-esti tare draga as indrazni sa ghicesc asa la nimereala- 19 mai????? Am nimerit-o?

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Si acu vreau sa urez si eu copilasii nascuti intr-o zi de 11!!!!
La multe luni pt:

SOFIA IOANA [mamini]
PETRU-DAVID [valcampan]

Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii in jurul vostru! Sa aveti parte de fericire si mult noroc in viata! Pupici multi dragi copilasi!

Si pt:

IULIA SIMONA [gogoutza]
GLAD HELMUT IOAN DUCKADAM [diana maria d]
MATEI [ZenaO]
bb de [clauela]

Sanatate si fericire si sa cresteti mari si frumosi!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Joker- spor la invatat!

Diana- pai credeam ca tu ai terminat cu examenele dupe cel pe care l-ai avut! Daca nu, mult succes si tie!!!

Vad ca iar am ramas singura pe aici si nu mai aflu decat maine raspunsul la ghicitoare!!! Offf, oi fi numerit-o?

Va pup si eu acum, fug la spalat vase si biberoane!!!! Va doresc o noapte frumoasa si linistita!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput