Dieta hipocalorica (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

stii tu, cea mai sigura metoda sa faci copil e sa slabesti, sa-ti schimbi garderoba, sa te simti foarte bine in pielea ta, si atunci sigur ramai gravida:))))

LOL, sa stii ca ai dreptate, asa am patit cu fii-mea, abia slabisem

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

In 10 minute plec acasa. mi`e o foame de mor si numai cu gandul la salata sunt!

Nu am mancat decat o ceasca de iaurt azi, si pe aia destul de greu. Dar dimineata m`am simtit mai usoara ~parca~

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Se vede ca Iubika e o fata cuminte: sta cu capul la salata si nu la alte prostii!! Sa fiu sincera, capu-mi sta la o suhaida, sau la o inghetata cu frisca. Cred ca va trebui sa imi inchid gura cu un dots!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Mitzuka ,eu am luat lista de pe un alt site... www.medicalinfo.ro ...si eu le-am printat ca sa-mi fie mai usor(le iau cu mine aproape peste tot). In plus acesta este un site cu informatii medicale si mi s-a parut ca pot avea incredere in datele furnizate. Sper sa-ti fie de folos...daca nu reusesti sa il iei de pe site spune-mi si iti trimit un mail cu toate tabelele respective. pupy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

ce am mancat eu azi...un pic de branza dimineata,2 biscuiti si 1/2 eugenie 1 felie de sunca de pui ,un iaurt, un pic de ciorba de varza si o felie de paine...acum ca le insir aici mi se pare ca am mancat ENORM si cand colo eu nu mai pot de foame. sa ma impuste cineva pls...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

Se vede ca Iubika e o fata cuminte: sta cu capul la salata si nu la alte prostii!! Sa fiu sincera, capu-mi sta la o suhaida, sau la o inghetata cu frisca. Cred ca va trebui sa imi inchid gura cu un dots!

Gabici

Nu ca`s fata cuminte, dar mai nou salata a devenit un viciu pentru mine. Nu am pot opriiiiiiiiiiiiii!
Am fost azi la Metro si TOT ce`mi facea cu okiul..... era verificat de Kcal si pus inapoi pe raft. Asa am ajuns sa iau in interesul stomacului doar 3 Activia mici si niste cereale Fitness din intreg Metro`ul....
Apropo, ce e aia suhaida?????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ayssa_deea

ce am mancat eu azi...un pic de branza dimineata,2 biscuiti si 1/2 eugenie 1 felie de sunca de pui ,un iaurt, un pic de ciorba de varza si o felie de paine...acum ca le insir aici mi se pare ca am mancat ENORM si cand colo eu nu mai pot de foame. sa ma impuste cineva pls...

O fi si autosugestia de vina pentru foame?....
Nu`ti bate capul pentru o amarata de eugenie, nici macar aia intreaga!
Capu` sus ca trebuie sa ne iasa figura!!!!!

Mergi la inceput

Meniul meu de "acasa" il stiti: supa de legume si salata cat cuprinde.

Azi am luat o reteta de cocatura de aici de pe site si numai la ea imi sta mintea..... Cred ca o incerc in w-e Asta doar ca sa o contrazic pe Gabici *LOL*

Mergi la inceput

Iubika, te rog sa nu te iei dupa mine... :)

seara nu am avut chef sa mananc, asa ca am baut vreo 300 ml lapte. mi-a picat f bine.

somn usor, fetelor. ma duc la culcare. sper sa nu patesc ca ieri: am adormit la 9, m-am trezit la 3, pe la 6 am reusit sa adorm, si la 7 a sunat ceasul... toata ziua am fost pe dos, in asa hal, incat am uitat sa imi cumpar dotsul promis!

Gabici

Mergi la inceput

Fetelor, constat cu stupoare (pe situl dat de ayssa: www.medicalinfo.ro ) ca 100g paine de secara (344) are cu 100 cal mai multe decat painea alba (247)!!! atentie, deci, poate ar fi mai bine sa ne cautam o alta sursa de fibre...

Gabici

Mergi la inceput