In Italia (12)
Raspunsuri - Pagina 13
pet.cost2005 spune:
Buna, fetelor!
danangie - mai, mai .... da' lasa gura lumii sa vorbeasca ca asa e ea, sloboda (gura lumii)! Pe mine nu m-ar afecta deloc barfele astea, mai ales din partea vecinilor. M-ai mult m-ar deranja sa aud comentarii/nemultumiri intre neamuri, da cu vecinii ... nu ma duc la bors la ei, nu vin la mine. Si atunci ... unde-i problema? Singura chestie este ca au fost invitati la nunta si atunci sigur vor veni pt. barfa mai mult, decat sa petreaca alturi de voi in aceasta zi speciala. Vor fi mai ceva ca agentii infiltrati de la KGB, atenti la orice amanunt pe care apoi sa-l transforme din tantar armasar, daca au gandirea asta de care spui. Dar atunci, in ziua nuntii, chiar ca nu vei mai avea timp sa te gandesti la asta sau sa interpretezi in vreun fel privirile lor rautacioase. Lasa-i Sfantului ca si-asa dupa aia nu ai sa-i mai vezi, veniti aici, ei sunt departe ...
Ce vreme capricioasa, dom'le! Acu' soare, acu' ploaie ... ufffaaaaaa!!!
Eu am un weekend prelungit (cu 1 mai) si deci ... odihna. Nu ne-am organizat nici o iesire de data asta. Dar ne gandim pt. 2 iunie, la mareeeeeee ...!!!!!!
Aaaaaaaa, sa nu uit, am pus poze noi cu picnic-ul nostru de Paste si mini-excursia prin zona Cristinei. cri-cri, iti spune ceva Lago Calamone, Pietra di Bismantova ... pe-acolo am fost. Ia vezi, recunosti zona? Si ceva poze noi pe la diverse ...
Va pup si un weekend placut tuturor!
Petro
crista-s spune:
Petro ce poze frumoase ... eu n-am fost pe acolo, nici nu stiu unde e ( o sa ma uit pe harta ). Omu' negru 12B insa stia - se vede ca a crescut in zona ( si eu cunosc popasul de la Romanesti in drum spre Ploiesti unde se mincau mici buni ).. doar am pronuntat numele lacului ca a zis si de piatra si ca e in pe la Reggio Emilia .. adica in spatele casei . Foarte frumos acolo .. cam frigulet dar oricum frumos .. Nici Adda aia nu stiu unde e ... linga casa ta ?? Stau cam prost la capitolul " geografia imprejurimilor "
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by crista-s
Petro ce poze frumoase ... eu n-am fost pe acolo, nici nu stiu unde e ( o sa ma uit pe harta ). Omu' negru 12B insa stia - se vede ca a crescut in zona
hahahaaa ... de unde ai mai scos si denumirea asta? Daca e din vreun film din multele pe care le-ai vazut, atunci nu m-ai nimerit, eu nu sunt asa pasionata de filme. Si, da, este pe langa Reggio Emilia, frumoase locuri. Daaaa, era frigut, dar na, asa-i la munte!
quote:
Originally posted by crista-s
Nici Adda aia nu stiu unde e ... linga casa ta ?? Stau cam prost la capitolul " geografia imprejurimilor "
Adda este o apa care e aproape de noi, pe la vreo 20-25 km. de casa noastra. Si pe malul ei se poate face gratar, sunt poienite, padurici etc. Si ca sa fiu mai exacta, locul unde mergem la gratar (unde iti permite sa faci asta) este peste drum de intreprinderea unde lucrez eu ... hahhaaaa ... asta ca sa nu scap nici in timpul liber, sunt nevoita sa o vad!
Petro
viorela hoff spune:
Cri si aici sunt muste de cai din alea, mai ales ca npoi locuim pe la tara cumva, tantarii aia i-am vazut cand am fost la voi in Italia, adica am vazut afise si cainii trebuie vaccinati impotriva lor. ce chestie domle, in romania sunt pureci, in Germania capuse si in Italia tantarimea!
fiecare tara cu specificul ei
Pup si Pet ca ai aparut
week simpatic la toate!
Vio
Tina catelus de catifea
crista-s spune:
Vai Petro se vede ca esti mica ( tinara adica ... ) altfel ai fii stiut ca pe studentii straini ( cel putin in Bucuresti ) ii chema "12 B" ... ca pe vremuri mai demult apuse studentii straini aveau masini u numere 12 B ... banuiesc ca sa poata fii urmariti mai usor .. deci omu' negru ( de la jocul cu omul negru .. nu stiu daca l-ai apucat si pe asta .. crd ca nu ) 12 B e al meu sotior ... Eu ii pun diverse nume ... asta e unul dintre cele pe care el nu le cunoaste caci nu i-ar intelege semnificatia ... si el imi zice in diverse feluri ( cica ma alinta ) mai nou sunt "pirulina" ( cred ca e firicel sau sirmulita .. saraca de mine mai repede pirulona dar in fine .. el poarta ochelari si se vede ca vede totul la dimensiuni mai mici -- inclusiv pe mine .
Adda asta e asa cum e aici unde merg eu la riu .. ca si aici unt unii care fac gratar . Nu e nimic amenajat dar daca nu faci mizerie , daca ai gratar d'ala de unica folosinta sau altul ( adica nu faci focul intre 3 pietre si pe un gratar vechi de la frigider sau pe vreo janta de masina ) e OK ... Noi mincam sendvishuri de la pachetel ...ca e mai usor ...
Da mai Vio niste animale mari tzintzarii italieni de te ia groaza... Insa dau astia cu toate cele, cit mai ecologic e drept , si ii mai casapesc.. caci zic ei sunt tare periculosi ..
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
CRISTA majoritatea vecinilor 90% sunt aceeasi vecini de acum 32 de ani. Deci, eu practic am crescut cu ei. Cat eram mici da, eram prieteni buni ca ne jucam si atat. Poate intre parinti era invidie, etc...........noi nu stiam ce-i aia. Dar crescand, sigur parintii au alimentat copiii cu invidia care zacea in ei. De asta si rautatea care este in scara la mine. La nunta sigur n-o sa am timp de ei.
PETRO ce mai faci? Eu de 1 mai sunt la munca. Asta e. Si la mine cand e soare cand sunt nori. Chiar ca nu mai intelegi nimic cu timpul asta. Cat despre vecini.........da nu mananca cu mine.....dar cand stiu ca esti barfit asa de-a moaca........mahhhh lasa ca-mi revin eu. Deja incet , incet nu ma mai gandesc. Si Alin mi-a zis azi.....vezi....daca lumea nu stie ce sa faca? Barfeste. In loc sa-si puna mintea la contributie pentru ceva util. Si are si dreptate. Stau si-mi mananc ficatul .....oricum multumesc pentru gand.
Si la mine sunt tantaroi de aia. Mama ce frica imi e de ei. Problema e ca sunt si la munca. Si e asa de naspa ca mai tot timpul stau in garda.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
Salve fetelor.
Aici azi e soare, dar racoare. Aseara asa de tare ploua si batea un vant. Brrrr.............Parca era toamna nu primavara. Am iesit pe terasa ca sa-mi trag saracul maslin la dos.....ca mi-era ca-i era frig. Si ploua pe-o parte!! Asa de tare batea vantul. Azi in schimb, e senin dar e rece.
Acum sunt la munca..............o plictiseala de abia imi mai tin ochii deschisi. Nu am decat 4 pacienti si nu am nimic sa le fac. Si asa stau si ma plictisesc. Si mi-e si foame de nu mai pot......am inceput sa vad stele. La 13,30 cobor sa fac o pauza si am sa-mi iau ceva....o ciocolata calda ceva.....mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
Pana la urma am mancat pizza. Si mi-am revenit.
Mey fetelor dar pe unde sunteti??
Ca vorbesc de una singura de ceva timp........si mi-i ca oi innebuni...
POZELE MELE
iriale spune:
Buna dimineata...
Probabil ca va pregatiti de plecare/sau ati plecat deja, prin vreun loc minunat... Eu, nimic, stau acasa azi. Cand se trezeste Ale (aseara ne-am culcat f tarziu, deh am fost in vizita la un prieten de-al lui) dam o raita prin parc, iar apoi nu mai stiu.
In sfarsit e soare, Dana razele de la tine au ajuns si aici, din fericire.
Am vazut pozele, Petro, foarte fumoase si am ras citind conversatia ta cu Cri despre omul negru 12 B...pai sa nu stii tu cum ii numeam pe strainii din Bucuresti? adevarul este ca e o denumire care mi-a iesit din minte exact de atunci, de vreo 20 de ani, dar are dreptate ea, asa li se spunea astora. 12 B = straini, in schimb numerele de inmatriculare cu 1 B, 2 B, maxim 3 B, erau tipii cu functii importante in PCR. Heheee... am cunoscut si eu unul din astia, fiul unei tipe fff puternice in ierarhia acestul partid (de voma , scuzati), cu 1B la masina, super-vila pe Str. Icoanei (cine e din Bucuresti ma intelege) si super-job. Si mai era si frumusel... dar lasa sa fie acolo la ei.
P.S. Dupa 1989 mama lui s-a pensionat cu o pensie super, in timp ce el a continuat sa aiba super-vila pe Icoanei, super-job, masina nu mai avea nr. cu 1 B, dar se schimbase si era o marca si mai si... asta ca exemplu de cat au "pierdut" comunistii dupa '89.
Uite cu ce va bat eu la cap dis-de-dimineata... sorry, amintiri din adolescenta.
Va urez o zi frumoasa.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
pet.cost2005 spune:
'Neata!
iri - stai linistita ca nu toti au plecat la plimbare. Si eu azi sunt acasa, dar am de facut putina treaba.
Pai de unde sa stiu eu care-i treaba cu 12B????? Jocul cu Omu' Negru, il stiu. Ce povestiti voi acolo tine de Bucuresti, de viata studenteasca ... etc. si eu nu le am cu nici una din astea. Si, da, pe vremea aia eram cam micuta pt. facultate (aveam 14 ani la Revolutie). Am si eu amintirile mele din "timpurile alea de aur", fireste, dar nu ce povestiti voi. Apropo', cri, m-am distrat mult revazand acele foto din timpul lui Ceausescu pe care mi le-ai trimis.
danangie - tu tot cu serviciul !!! Tragi tare dupa cum vad!
Fetelor, am mai intrebat o data, dar nu-mi aduc aminte sa ma fi lamurit cineva. Pe unde mai e crini (nicoleta)? Nu am mai vazut-o de mult pe-aici si nici la subiectul ei "clubul sportivelor". Cri, stii ceva de ea?
Va pup pe toate si ne mai auzim! Numai bine!
Petro