In Italia (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Salutare salutare ... din pacate nu de la mare ... ca s-au dus vremurile cind ma cataram in tren spre litoralul romanesc de 1 MAI . Si beam Vermuth Mamaia direct din sticla ca sa ne incalzim . Astea sunt insa amintiri din 86-88 cind Petro era in scoala generala .

Aici e soare dar e racorica ... mai cald decit ieri dar banuiesc ca la iarba verde nu e prea palcut ca trebuie sa fie ud pe jos..

Si eu stau acasa , dar lasa ca vine si rindul meu la plecat. In rest nimic .. eu am fost pe post de frizer ( fara spaga din pacate ca e clientul zgircit ). Asa ca l-am tuns in dimineata asta pe al meu sotior ... e mai usor cu citeva sute de grame bune .... ca avea niste pleteeeeee in jurul cheliei ... parca era Basescu . Pe urma m-am manechiurat ( french ) ma si mir de mine ca de obicei imi tremura miinile dar totusi am reusit si cu stg si cu dr sa trag linia alba dreapta .

Distractie placuta !!

ps .. auzi Petro apropos de pozele alea de pe mail.. o prietena a mea cind a vazut bentita a zis .. off cit mi-am dorit si eu o bentita din asta cu clame dar nu am avut. Ne-am distrat copios ...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

la datorie!
Din cīte vad, azi nu e nimeni plecat la iarba verde sau ma-nsel?
Petro, frumoase pozele de la munte! Am fost si noi sīmbata si duminica la munte, īn Schwarzwald, īn sudul Germaniei. Dar foarte mult nu ne-am plimbat, ca sīmbata am avut reuniune de familie, iar duminica, cīnd am mers īn vizita la o fosta colega de facultate maritata īn zona, a fost un frig, de nu ne-a venit sa iesim. Dimineata ne-am trezit cu geamurile īnghetate si -6°C afara - brrrr... Povesteau saracii ca de Paste mai curatau zapada Pe la amiaza s-a mai īncalzit un pic si s-au plimbat taticii cu copiii cu barca pe lacul Titisee, īn timp ce noi, mamicile, ne-am luat cu povestile, de nici poze n-am apucat sa facem cu ei.
O zi frumoasa īn continuare!

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

M-am intors acasa, zic m-am, caci pe Ale l-am "pierdut" pe drum... .
Toata dimineata am stat in parc (ca si ieri de altfel... am adaugat si cateva poze, tot de ieri, practic ultimele 6 din album), unde am admirat pestii portocalii din lac, am pus pe groaza toti porumbeii, caci Ale ii alerga de zor cu spada in mana (spada lui Zorro, a treia din dotatie), ne-am dat in jocuri si am facut balonase de sapun. Apoi la pranz am fost la bunici, unde erau si alte 3 verisoare ale lui Ale, eu pe la 15.00 m-am intors acasa (aveam o tona de haine de calcat ), in timp ce el a ramas cu toata gasca acolo la bunici (inclusiv cu tata-sau, care se spera ca va reusi sa il convinga sa mai vina si pe-aici).
Si uite asa am calcat, iar acum masterizez niste dvd-uri cu desene.

Cri, multam de lista, mi-ai dat multe idei, puse deja in coada aici pe magarus. Si zici ca esti mare coafeza? Pai ma primesti, macar asa mai economisesc si eu ceva... sau esti si tu scumpa ca toti ceilalti?
Cat despre french manicure, mie imi plac f mult unghiile acelea construite, nu stiu cum se zice corect.

Petro, si eu m-am gandit la Nico, a trecut o multime de vreme de cand nu a mai scris. Am vrut chiar sa ii scriu 1 mail, dar apoi mi-am zis ca poate o deranjez... Am primit invitatia ta pt yahoo, dar crede-ma, slaba speranta sa ma gasesti pe acolo. Oricum, multumesc!

Dana, esti la servici?

Enn, sa nu faci tu poze... of! Ce mai zice burtica?

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Petro, daca tot am vorbit despre asta... uite o bucata de mare (il Mar Ionio), asa cum o vad eu de la fereastra, se zareste si Portul, iar pe coasta cealalta este Calabria. Poza am facut-o acum 2 minute, special pt tine.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Da mai Iri m-am priceput sa il tund pe marele sef ... dar nu ma pricep sa ma tund pe mine insami si asta mi-ar fii placut mai mult ...Nu stiu ce economie ai face tu, la cit costa avionul pina aici mai bine dai o fuga pina la Bucuresti si te trimit eu pe miini bune .La unghii nu sunt mare experta dar vad ca mi-am imbunatatit tehnica in ultima vreme. Poti sa iti inchipui ca am o sticluta de oja ( asta alba ) si lacul de vreo 6-7 ani si tot nu s-au terminat .. deci de aici rezulta cit de des le-am folosit. Adevarul e ca acasa ( la Bucuresti ) ma duceam la coafor ca doar prietenele mele au un salon ...
Unghiile alea construite nici eu nu stiu cum se cheama dar am vazut cums e fac in state cred ca in 2001-2002. E o pudra care se amesteca cu alta minune mai lichida si se formeaza un fel de "clei" care se pune pe unghie. Ii dai forma pe care o vrei - e indicata pt cele care au unghii scurte .. sau pt cine are obiceiul sa le roada... Se fac asa mai lungute si apoi cind sunt intarite sunt ca de portelan si le dai forma din pila. Insa am vazut si partea negativa a acestui proces ... matusa mea le avea asa de multa vreme si cind a renuntat la ele - cred ca se topesc cu un dizolvant sau ceva de genul asta- cele naturale erau distruse , ingalbenite ... Cam intri la stapin cu ele ... Deci nu stiu cit de mult merita . Insa sunt tare de efect ... ai dreptate .

Fetelor si eu m-am gindit la Nico . Mai intii am zis ca eram in post si poate d-asta nu intra .. acum ma gindesc ca poate nu mai are accesc la internet de la servici .. si de acasa cu doi bebei nu apuci mereu sa ai vreme de taclale...

Voi va uitati la Questa e la mia terra ?? e pe canale 5 .. duminica seara .. Eu sunt fan . Simbata ma uit la law & order ... parca sunt proasta si apoi ma mir ca visez nebunii . Iar duminica la asta ..

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Iri m-ai omorit cu poza aia ... Doamne ce priveliste .... ... Imi vine sa ma bat .... si eu care vad niste dealuri prapadite ... asta daca ma dau asa intr-o parte .

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

capitol nou 12 bis

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput